Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 3-3-2017

Κριός
Μη διστάσετε να ονειρεύεστε, τα αστέρια θα βοηθήσουν όσο το δυνατόν μπορούν για να επαναφορτίσετε τις ανάγκες της μπαταρίας σας. Και εν τω μεταξύ, οι σκέψεις και οι στοχασμοί σας δείχνουν ενδιαφέροντα πράγματα.

Ταύρος

Ένας φίλος που είναι επίσης μόνος, είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος . Ελέγξτε την σύνδεση μεταξύ σας, ή να ελέγξετε τα πρόσωπα σε μια καφετέρια ή γκαλερί. Θα είναι καλό ένα γέλιο τουλάχιστον και θα δείτε πράγματα που δεν το κάνατε.

Δίδυμοι

Τα αστέρια της επικοινωνίας είναι λίγο αμφίβολα αυτή τη στιγμή, και αν περιμένετε λίγο λίγο, η διαδρομή σας θα είναι πιο σαφής.

Καρκίνος

Η βοήθεια που μπορείτε να προσφέρετε σε άλλους στη σφαίρα του ρομαντισμού είναι πολύ πολύτιμη τώρα. Ίσως είναι ο τρόπος που μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες περιστάσεις υπό το φως της φιλοσοφίας.

Λέων

Μελετάτε προσεκτικά το διαδικτυακό προφίλ ενός ατόμου. Ή ίσως σκέφτεστε το άθροισμα των εμπειριών σας με κάποιον σε πραγματικό χρόνο. Εάν δεν είστε καθόλου διστακτικός, να σέβεστε την εσωτερική φωνή σας.

Παρθένος

Μια ορισμένη κατάσταση δεν μπορεί να προχωρήσει με το ρυθμό που θέλετε, αλλά θέλετε πραγματικά να αναγκάσει το θέμα; Δώστε του λίγο χρόνο. Αφήστε το να εξελιχθεί. Κάντε μια μικρή δουλειά πίσω από τα παρασκήνια.

Ζυγός

Η μάντρα σας για ρομαντισμό αυτή τη στιγμή: Υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα . Επαναλάβετε όπως απαιτείται για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι έχετε τους τόνους των επιλογών, και ότι το να είσαι ένας ασθενής ψαράς αξίζει τη αναμονή.

Σκορπιός

Όλα τα πολλά ταλέντα σας είναι φωτιά επάνω από τα αστέρια τώρα. Όταν πρόκειται για ρομαντική σχέση, είστε σίγουρα μια υπολογίσιμη δύναμη .

Τοξότης

Αν δεν έχετε κοιμηθεί, τότε μάλλον θα πρέπει να πάρετε ένα υπνάκο, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της ημέρας. Να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε. Να επωφεληθείτε πλήρως από την ελευθερία σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αιγόκερως

Είσαι σε αρμονία τώρα και ένα γλυκό ντουέτο σίγουρα δεν είναι έξω από το θέμα. Έχετε έναν τρόπο που κάνει τους άλλους να θέλουν να έρθουν πιο κοντά, να δουν και να ακούσουν.

Υδροχόος

Χαράξτε κάποια στιγμή μόνο για εσάς, και να κάνετε ότι σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος, γειωμένος και γεμάτο ενέργεια . Είτε πρόκειται ένα καλό βιβλίο ή το τρέξιμο για μίλια (ή και τα δύο), την ψυχική κατάσταση σας να ευχαριστήσετε.

Ιχθύς

Πηγαίνετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας! Σίγουρα αξίζει τον κόπο, και τα αστέρια λένε ότι η φροντίδα σου χαρίζει πλούσια και καταπληκτικά αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικό.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.