Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 2-3-2017

Κριός

Ένα όνειρο, μια ιστορία ή ένα σύμβολο φέρνει ένα μήνυμα για την αγάπη στη ζωή σας τώρα. Συνειδητά καλλιεργείτε την ικανότητά σας για να δείτε τις συνδέσεις, να ερμηνεύσετε τα σημεία και να κατανοήσετε τον κόσμο σας ως ένα διασυνδεδεμένο σύνολο.

Ταύρος

Τώρα είναι η ώρα για να καλύψετε τη διαφορά με κάποιον που καταλαβαίνει αυτό που κάνει μοναδικό τον εαυτό σας. Θα έχει μια υπενθύμιση για εσάς.

Δίδυμοι

Τα μηνύματα μπορούν να αναμιχθούν, και τα σήματα μπορεί να είναι ισχυρά και δύσκολο να ερμηνευθούν σήμερα. Μπορείτε να κάνετε το μέρος σας να είναι σαφές, αλλά και πάλι, ίσως να θέλετε να περιμένετε για κάτι σημαντικό.

Καρκίνος

Ενώ είστε έξω και περίπου, ανοικτοί να γνωρίσετε νέο κόσμο. Είσαι πολύ πιθανό να γυρίσετε το κεφάλι σας αλλού για τώρα,και ίσως απλά να χάσετε σημαντικές ματιά, γλυκά χαμόγελα, ή ένα σιωπηλό κάλεσμα!

Λέων

Διαβάστε και ξαναδιαβάσει το online προφίλ ορισμένων. Αναπαράγετε στον τηλεφωνητή την περιεκτικότητα της καρδιά σας. Δεν είναι εμμονή, απλά να παίρνετε όλες τις αποχρώσεις. Και αυτό είναι έξυπνο.

Παρθένος

Ο καθένας πήρε μια άποψη για το ειδύλλιο . Να είστε διακριτικοί τώρα, όταν μοιράζεστε τις σκέψεις σας για την αγάπη της ζωής των άλλων, και να είστε έτοιμοι να εξετάσετε την αξιολόγηση κάποιου άλλου για να βρείτε τη βοήθεια που μπορεί να υπάρχει.

Ζυγός

Ενώ η ερωτική σας ζωή δεν μπορεί να προχωρήσει με άλματα και στα όρια τώρα, λίγα μέτρα που έχουν ληφθεί μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστα. Αποθηκεύστε τις μεγάλες προσκλήσεις και τις σαρωτικές δηλώσεις για αργότερα!

Σκορπιός

Ένα online φλερτ μπορεί να σας πάει σε πραγματικά μέρη τώρα, με το πίσω-και-εμπρός κερδίζοντας ταχύτητα και ζέσταμα. Είστε έτοιμοι να πάτε στο επόμενο επίπεδο και να δείτε αν η σπίθα επιμένει στο τηλέφωνο ή στο πρόσωπο;

Τοξότης

Μια άμεση συσχέτιση ανάμεσα στο τι ακούτε και τη ζωή στην αγάπη σας μπορεί να μην είναι εμφανής, αλλά γυρίστε ανάποδα το μυαλό σας λίγο περισσότερο. Ισχύει σε ένα απρόσμενο - και απροσδόκητα χρήσιμο - τρόπο.

Αιγόκερως

Να πάρετε ότι θέλετε στη ζωή της αγάπη σας είναι για την αναγνώριση, τι έχετε να δώσετε. Αποκτήστε ένα προβάδισμα με την ανταλλαγή του χρόνου σας, τη βοήθειά σας, την αγάπη σας με τους γύρω που σας έχουν ανάγκη.

Υδροχόος

Ζήτω η ελευθερία! Τα αστέρια λένε να διασκεδάσετε με ότι βρεθεί στον δρόμο σας. Να κοιμηθείτε αργά, μείνετε στο PJs σας, να κάντε ένα μασάζ - ορίσετε τις δικές σας προτεραιότητες και το δικό σας πρόγραμμα, σε όλα.

Ιχθύς

Ο κοσμικός Έρως είναι ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας, όπου κι αν πάτε. Βγείτε έξω, αντί να μείνετε σπίτι, βρείτε μια διασκεδαστική εκδήλωση για απόψε και γενικά να κάνετε μια εύθυμη ζωή και φωτεινή.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.