Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 16-3-2017

Κριός
Πού είναι η φωτιά; Προσέξτε να μην σπεύσετε σε τίποτα τώρα, όταν πρόκειται για τη σφαίρα του ρομαντισμού, αν και μπορεί να νιώθετε σαν να είστε σε μια βιασύνη. Με λίγο  περισσότερο χρόνο θα αποσαφηνίσετε τα συναισθήματά σας και την κατάσταση.

Ταύρος

Φέρτε στο μυαλό και την καρδιά σας μερικά φρέσκα ερεθίσματα, μια γκαλερί, πάρκο γλυπτικής, ανάγνωση ή ροκ παράσταση θα μπορούσε να είναι ακριβώς το εισιτήριο. Bonus: Μπορείτε να συναντήσετε άλλους εκτιμητές που απλά μπορεί να σας εκτιμούν αληθινά.

Δίδυμοι

Έχετε μια παρτίδα σε εξέλιξη στο κεφάλι και την καρδιά σας και θα μπορούσε να είναι λίγο συντριπτική. Κάντε ό, τι χρειάζεται να κάνετε για να ηρεμήσετε και να βρείτε κάποια σαφήνεια.

Καρκίνος

Η επικοινωνία και ο σχεδιασμός ευνοούνται σήμερα το πρωί, οπότε πρέπει να αξιοποίησετε αυτή την ευκαιρία που έχετε. Κάνετε κάποια τηλεφωνήματα και να πάρετε το κοινωνικό ημερολόγιό σας, προκειμένου να το έχετε για την επόμενη εβδομάδα.

Λέων

Δεν είστε ακριβώς θορυβώδης το πρωί, είναι περισσότερο σαν το χασμουρητό, ανατροπής και σας πηγαίνει πίσω στον ύπνο. Αυτό το απόγευμα, όμως, αναμένετε μια αναβίωση της ενέργειας και κάποια εξουσία από τα αστέρια στα ρομαντική θέματα.

Παρθένος

Ακριβώς επειδή έχετε μια ρομαντική κατάσταση και είναι όλα μελετημένα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μια απόφαση είναι ευκολότερο να έρθει. Βρείτε έναν τρόπο να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο, η καρδιά σας μπορεί να είναι ο οριστικός παράγοντας.

Ζυγός

Δεν υπάρχει λάθος πλευρά του κρεβατιού για να πάρετε το πρωί αν δεν έχουν τα αστέρια έχουν κάτι να πουν γι 'αυτό. Άφθονη καλή ενέργεια έρχεται το δρόμο σας, με την οριστική δυνατότητα για μια εξόρμηση του ρομαντισμού.

Σκορπιός

Αν η δική σας αγάπη, σας αφήνει μια μικρή έμπνευση, γιατί να μην τη χρησιμοποιήσετε σε κάποια θετική ενέργεια; Με τις δυνάμεις κατανόησης, για να μην αναφέρουμε το πάθος, σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε αγώνες που οι άλλοι δεν μπορούν.

Τοξότης

Μην βιαστείτε σήμερα το πρωί, τα αστέρια λένε κοιμάται ή απλά να χαλαρώσετε την ψυχή σας. Αν δεν έχετε κοινωνικά προγράμματα το απόγευμα, κάντε ένα γεύμα με τους φίλους.

Αιγόκερως

Τα αστέρια λένε προσεγγίστε και αγγίξτε κάποιον. Ίσως μια επανασύνδεση με μακρινό πρώην θα είναι θεραπευτική, ή ίσως κάποιος αγαπητός, αλλά μακρινός έχει κάποιες λέξεις της ρομαντικής σοφίας για σας.

Υδροχόος

Μπορείτε να κάνετε νέες συνδέσεις με μεγαλύτερη ευκολία, όταν πρόκειται να βλέπετε ανθρώπους για αυτό που είναι. Δεσμευτείτε ότι θα αντιληφθείτε και θα εξερευνήσετε ενδιαφέρον εδάφη.

Ιχθύς

Κάποιος πιθανόν να έχει περισσότερα,  πολύ περισσότερο από ό, τι συναντάς με το μάτι . Θα βρείτε αυτές τις κρυμμένες ιδιότητες ελκυστικές, είναι μόνο με την ανακάλυψη για το τι πρόκειται να μάθετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.