Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 11-3-2017

Κριός
Η δέσμευσή σας στους αγαπημένους  σας κάνει τη ζωή σας όμορφη και σας προσφέρει ευκαιρίες για ρομαντισμό με περισσότερους από έναν τρόπους! Όλη αυτή την αγάπη που έχετε επενδύσει επάνω στους αγαπημένους σας έρχεται πίσω σε σας εκατονταπλάσια.

Ταύρος

Να βασιστείτε στην οικογένειά σας είναι η απόλυτη απόδραση. Νιώθετε φροντίδα και είστε σε θέση να αφήσετε τη πρόσφατη ένταση του παρελθόντος μόλις γλιστρήσετε μακριά. Η χαλαρή κατάσταση σας, σημαίνει ότι είστε στα καλύτερά σας όταν θα συναντήσετε κάποιον νέο.

Δίδυμοι

Το έχετε ακόμα, αλλά στη συνέχεια και πάλι, δεν θα το χάσετε ποτέ; Στην πραγματικότητα, ίσως, θα ήταν ανησυχητικό. Ευτυχώς, μπορείτε να απορρίψετε αυτήν την ανησυχία σωστά εκεί που ανήκει και να πάρετε πίσω την επιχειρηματικότητά σας ως συνήθως.

Καρκίνος

Οι αγαπημένοι σας, σας ανυψώνουν. Μοιραστείτε τις διασκεδαστικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους είναι πιο εύκολο από ποτέ. Όλη αυτή η κοινωνικοποίηση σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ενδιαφέρον άτομο.

Λέων

Έχετε μια μεγάλη ευκαιρία για να βάλετε τα χρήματά σας όπου το στόμα σας είναι και να κάνουν καλό σε μια παλιά πρόθεση. Λίγες θυσίες (συμπεριλαμβανομένων μερικών προσωπικού χρόνου ή χώρου) είναι απαραίτητες, αλλά οι συναισθηματικές ανταμοιβές θα αξίζουν τον κόπο.

Παρθένος

Παρακαλώ, μην χτυπάτε τον εαυτό σας πάνω από μια ειλικρινή παρεξήγηση. Κανείς δεν είναι τέλειος, κανείς δεν πρέπει να είναι αλλιώς, πώς θα πάρετε οποιαδήποτε διασκέδαση στη ζωή; Ολα θα πάνε καλά.

Ζυγός

Παλιά οικογενειακή δυναμική μπορεί να εμφανίζεται σε σχέσεις, συχνά όταν εσείς δεν το περιμένετε. Ρίξτε μια ματιά σε συναισθήματα από την παιδική ηλικία σας και πώς θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά θέματα της καρδιάς.

Σκορπιός

Έχετε ποτέ σκεφτεί τις ερωτήσεις που σας κάνουν στα ραντεβού; Μπερδεμένα ερωτήματα παράγουν μόνο εξίσου μπερδεμένες απαντήσεις . Να είστε ειλικρινείς για το τι είναι αυτό που θέλετε να ξέρετε. Η σαφήνεια γεννά σαφήνεια.

Τοξότης

Ένα νέο ειδύλλιο θερμαίνετε ή ένα παλιό αναζωπυρώνετε όταν εσείς δεν το περιμένετε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ένα βασικό συστατικό για το τέλειο ταίρι σας μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που αναμενόταν. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό είναι καλό πράγμα.

Αιγόκερως

Έχετε μεγάλη διορατικότητα, ιδιαίτερα για τις σχέσεις στη ζωή σας. Αντί να κατακρίνετε, να δείτε τις επιλογές που έχετε κάνει. Επιλύστε για να είστε πιο υπεύθυνοι για τις πράξεις σας και να λογοδοτείτε για τα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Μια συνεργασία που έχει βασιστεί σε μια βαθιά αίσθηση της εμπιστοσύνης είναι πραγματικά ένα βραβείο. Όταν είστε με κάποιον επειδή θέλετε να είστε, όχι επειδή νιώθετε αδυναμία, αυτό είναι μια σχέση που θέλετε να έχετε για πάντα.

Ιχθύς

Να κάνετε τα ίδια ξανά και ξανά όπως το παρελθόν, όταν πρόκειται για την αγάπη, σας κρατά σε μια αποτελμάτωση. Θαυμάζοντας την ικανότητα κάποιου για ένα έργο γίνεται μια  ρομαντική δυνατότητα. Η αρμοδιότητα είναι εκπληκτικά σέξι .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.