Συγκλονιστική ιστορία: Η μητέρα που παράτησε την πορνεία για να γίνει πάστορας! (photos)

Μια μητέρα, η Crystal Bassette, παράτησε μια καριέρα στο ποpνό με την οποία κέρδιζε 300.000 δολάρια τον χρόνο, για να φορέσει τα ράσα.


Η 33χρονη έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 100 ταινίες ενηλίκων και κέρδιζε κάτι λιγότερο από 30.000 δολάρια τον μήνα, τα οποία ξόδευε σε σπορ αυτοκίνητα και σε μια έπαυλη.

Ύστερα όμως από 10 χρόνια στην βιομηχανία του ποpνό, μητέρα τριών παιδιών πλέον, αποφάσισε να παραιτηθεί και να αποσυρθεί και να αφιερωθεί στον θεό.

Έμεινε έγκυος στα 16 της και μετακόμισε στο Hollywood από την Βόρεια Καρολίνα, με την ελπίδα να δώσει στον γιο της μια καλύτερη ζωή. Πέρασε μερικά χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ και έκανε pole dancing σε κλαμπ, μέχρι που μπήκε στην βιομηχανία του ποpνό. Ήταν όταν ένας ατζέντης της είπε ότι μπορεί να κερδίζει πολλά χρήματα τον μήνα εάν πρωταγωνιστούσε σε ταινίες ποpνό.Τώρα θυμάται την πρώτη της σκηνή. «Έκατσα στο ντους για δυο ώρες κλαίγοντας. Σταμάτησα μετά το πρώτο γύρισμα και δεν ξαναπήγα για περίπου έναν μήνα». Όμως αργότερα ξαναπήγε όπως λέει, προσπαθώντας να θολώσει το μυαλό της, παίρνοντας χάπια και πίνοντας αλκοόλ για να βγάλει τις σκηνές.

«Έγινε ρουτίνα. Άφηνα τον γιό μου στο σχολείο το πρωί μετά πήγαινα στο γύρισμα και γύριζα σπίτι. Σαν μια φυσιολογική δουλειά με ωράριο 9-5» είπε. Μετά ωστόσο άρχισε να βλέπει τις συνέπειες, όταν ο κόσμος την αναγνώριζε στον δρόμο.Όλα άλλαξαν μετά από ένα τροχαίο. Τότε αποφάσισε να πάει στην εκκλησία μαζί με την αδελφή της , η οποία πήγαινε συχνά. Εκεί γνώρισε τον David, έναν ιερέα. Μετά από λίγο, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2014. Λίγους μήνες μετά γεννήθηκε και ο γιους τους, ο Carter.

«Ο David είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι το παρελθόν ανήκει μόνο στο παρελθόν. Δεν μπορείς να κοιτάς πίσω. Έχει περάσει και έχεις τελειώσει με αυτό», είπε για τον σύζυγό της.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.