Την πάτησε: Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε κατά λάθος τη σχέση της στο Instagram!

Αφού δεν ξέρεις καλά από instagram τι βγαίνεις φωτογραφίες από εκεί Τζένιφερ Λόπεζ κι όχι από την απλή κάμερα του κινητού; Ναι, εκεί δεν έχει τα ίδια φίλτρα, αλλά αν την περάσεις μετά στο instagram θα τα βρεις.
Όμως, η ιστορία απέδειξε πως όλα αυτά είναι δύκολάκια για την Τζένιφερ η οποία επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.


Όπως έχει διαβάσει εδώ η τραγουδίστρια και ο παίκτης του Αμερικανικού ποδοσφαίρου είναι μαζί το τελευταίο διάστημα κι ενώ οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να τους πετύχουν μαζί εκείνοι κρύβονται καλά.
 Έλα όμως, που η Τζένιφερ Λόπεζ προσπάθησε να βγει μαζί του μια selfie μέσα από το instagram stories και κατά λάθος πάτησε το αμαρτωλό upload. 


Φυσικά, μέσα στα επόμενα 3 λεπτά είχε σβήσει την ανάρτηση της, αλλά όσοι την είδαν πρόλαβαν να την αποθηκεύσουν κι έτσι μπορούμε κι εμείς να στην παρουσιάσουμε.


Γιατί το instagram θέλει προσοχή! Έχει πλάκα, αλλά κρύβει και κινδύνους Τζένιφερ! Ναι δεις που από σήμερα η τραγουδίστρια θα προσλάβει άτομο να χειρίζεται τον λογαριασμό της.

Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.