Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 06/03 – 12/03/2017

Το διάστημα αυτό μάλλον θα χαρακτηριστεί περισσότερο από την Πανσέληνο του Μαρτίου στην Παρθένο, όπου θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε την προσωπική μας ζωή . Βέβαια σε συλλογικό επίπεδο θα είμαστε μάρτυρες έντονων κοινωνικών γεγονότων. Αλλά και γενικά θα έχουμε θετικές όψεις και διελεύσεις, όπως την είσοδο του Άρη στον Ταύρο που θα παραμείνει μέχρι τις 21 Απριλίου και θα μας δίνει δυναμικές και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματά μας και στις σχέσεις μας. Το γενικό πλαίσιο θα μας κάνει δημιουργικούς και αποτελεσματικούς.
Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, έτσι ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς αλλά και οι Ταύροι και οι Παρθένοι. Θα ασχοληθείτε με ζητήματα του χώρου σας και της οικογενείας σας. Θα ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας και θα νοιώσετε ήρεμα και χαλαρά. Ακόμη θα ασχοληθείτε με την ασφάλειά σας.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό και  σε αντίθεση με τον Κρόνο θα φέρει ξαφνικές καταστάσεις που αν τις εκμεταλλευτούμε θα προωθήσουμε τα σχέδιά μας.

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή και ευνοούνται κυρίως οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Οι ιδέες σας θα γίνονται αποδεκτές και θα έχετε πνευματική διαύγεια. Η επικοινωνία σας θα είναι άμεση και θα μπορείτε να πείσετε τους άλλους.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορούμε να κατανοήσουμε τις καταστάσεις κι αν ξεπεράσουμε την εσωτερική πίεση θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, έτσι ευνοούνται περισσότερο οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Μπορείτε να έχετε τέλεια επικοινωνία με τους ανωτέρους σας. Ακόμη θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες. Θα μπορείτε να ισορροπήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί. Η ευδιαθεσία σας και ο ενθουσιασμός σας θα σας βοηθήσουν στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Γενικά θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, τον Δία και τον Ουρανό μας κάνει πολύ μαχητικούς χωρίς όμως ορισμένο στόχο και έτσι δημιουργούνται προβλήματα.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα έτσι ευνοούνται περισσότερο οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα σας ενδιαφέρει η καλυτέρευση της ζωής σας και των δραστηριοτήτων σας. Με την θετική εικόνα που θα προβάλλετε θα έχετε την υποστήριξη ατόμων κύρους. Αισθηματικά θα κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη μας κάνει νοσταλγικούς και φέρνει άτομα του παρελθόντος στον δρόμο μας.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο και θα παραμείνει μέχρις τις 21 Απριλίου. Από την διέλευση αυτή ευνοούνται τα ζώδια της Γης, δηλαδή οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι  Αιγόκεροι, όπως και οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα μπορείτε να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας και να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια προσωπικά ή επαγγελματικά. Αισθηματικά θα έχετε την δυνατότητα να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα προχωρήσουν σταθερά.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο μας ανοίγει διαδρόμους επικοινωνίας και επιτυχίας.

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο έτσι ευνοούνται περισσότερο οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, αλλά και οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί. Θα οργανώσετε τον χρόνο σας και τις δραστηριότητές σας. Θα πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα που θα είναι αποτελεσματικές.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μας ανοίγει νέους δρόμους, αν ξεπεράσουμε την αναβλητικότητά μας.

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Στις 16:53 θα έχουμε Πανσέληνο στις 22ο 13΄ της Παρθένου, έτσι ευνοούνται κυρίως  τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Μπορείτε να δείτε πιο οργανωμένα πλέον την ζωή σας να βάλετε στόχους και να τους επιτύχετε. Θα είστε ευαίσθητοι με τα προβλήματα των άλλων και πολύ αλληλέγγυοι. Θα προσπαθήσετε να διορθώσετε τα λάθη σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν διεκδικήσεις και αναταραχές.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο και επηρεάζονται περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Αν και θα είστε εσωστρεφείς και απόμακροι και να έχετε προβλήματα στην επικοινωνία σας, ωστόσο θα μπορείτε να εμβαθύνετε στα προβλήματά σας και να βρίσκεται ευφυείς λύσεις.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.