Ταύροι και Δίδυμοι μην ανακατεύεστε παντού!

Το πλανητικό προσκήνιο είναι cool, fine, ok! Όλα κυλούν σε αργούς ρυθμούς και τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση.
ΚΡΙΟΣ: Έχεις όρεξη να κάνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα. Σίγουρα αυτό που θέλεις είναι να απομονωθείς από τον εργασιακό σου χώρο.
Tip: Ωστόσο κάνε υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξέφυγε από τα καθιερωμένα και κάνε κάτι διαφορετικό αντί να είσαι προσκολλημένη μόνο στον σύντροφό σου! Δες φίλους και ξεκόλλα!
Tip: Δεν θα το πιστεύεις πόσο ωραία θα περάσεις αν ανοιχτείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα συναισθήματά σου σήμερα είναι αλλόκοτα και μπερδεμένα. Χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου για να ξεκαθαρίσεις τι νιώθεις.
Tip: Βρες την αρμονία που χρειάζεσαι έτσι ώστε να μπορέσεις να συγκεντρωθείς σε αυτά που πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Stay cool και όλα λύνονται και όλα ξεπερνιούνται. Δώσε λίγο χρόνο στις καταστάσεις και θα δεις πως όλα λύνονται αν δείξεις ψυχραιμία.
Tip: Μην φέρνεις την καταστροφή χωρίς λόγο.

ΛΕΩΝ: Άνοιξε τους ορίζοντες σου και δες τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Μην κλείνεσαι και δες τα θετικά από την όλη κατάσταση.
Tip: Μια ευκαιρία σου παρουσιάζεται στα επαγγελματικά σου. Καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς δεόντως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέλεις να καταρρίψεις τα πάντα ξαφνικά. Παίρνουν αέρα τα μυαλά σου και σκέφτεσαι έξω από το κουτί.
Tip: Επιτέλους ανοίχτηκες. Μείνε έτσι!


ΖΥΓΟΣ: Ένα πράγμα σε χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα και είναι η ανεμελιά και η τρέλα. Γι΄αυτό και μην πτοείσαι από τίποτα και μείνε focus στα ερωτικά σου.
Tip: Θα διαπιστώσεις πως όλα είναι στο χέρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα νιώθεις μια ξαφνική δύναμη να σε έχει κυριεύσει και αναλαμβάνεις να κάνεις πράγματα που σε άλλη περίπτωση δεν θα έκανες.
Tip: Ακόμα και αν αποτύχεις μην πτοηθείς! Κeep going!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα πάθεις εμμονή με ένα άλυτο ερωτικό θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Αποφάσισε όμως τι θα κάνεις. Ή θα το λύσεις ή θα το τελειώσεις!
Tip: Μην σκέφτεσαι σπασμωδικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν έχεις όρεξη να βγεις έξω. Μην νιώθεις άσχημα. Κλείσου στο σπίτι σου και απόλαυσε τις στιγμές.
Tip: Θα συνέλθεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ανακατεύεσαι σε θέματα που δεν σε αφορούν γιατί το πιθανότερο είναι να βρεις τον μπελά σου! Ασχολήσου μόνο με τα δικά σου. Καλύτερα να μείνεις ήσυχη στη γωνία σου!
Tip: Βγες έξω και κάνε υπερβολές. Σήμερα όλα επιτρέπονται!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις στο μυαλό σου χίλια θέματα και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι άπειρες. Το μυαλό σου όμως αρνείται να εστιάσει κάπου συγκεκριμένα!
Tip: Χαλάρωσε και μην βιάζεσαι να τα τελειώσεις όλα!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.