Σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα: ονειρικοί δρόμοι

Με την σύνοδο αυτή να κορυφώνεται στις 2 Μαρτίου θα έχουμε μια διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα και τη ζωή μας. Θα έχουμε αυξημένη δημιουργικότητα και η φαντασία μας θα είναι αυτή που θα καθορίζει τον πλούσιο συναισθηματικό μας κόσμο. Θα βλέπουμε μέσα από μια εσωτερική διάθλαση την πραγματικότητα και αυτό σίγουρα θα μας εμποδίζει να επιλύσουμε πρακτικά ζητήματα. Όμως θα έχουμε νέες ιδέες και θα ξεπερνάμε εμπόδια και καταστάσεις με παράδοξους αλλά ιδιαίτερα καινοτόμους τρόπους.
Έμπνευση και ευαισθησία

Με την σύνοδο αυτή που γίνεται στους Ιχθείς τα πράγματα θα είναι βγαλμένα μέσα από ένα φανταστικό χώρο και μέσα από μια διαφορετική αλήθεια . Θα είμαστε πολύ συναισθηματικοί και θα προτιμούμε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και την ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα έχουμε έντονο το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της συμπόνιας προς τους άλλους και θα ασχοληθούμε μαζί τους, ακόμη και παραμελώντας τα δικά μας ζητήματα. Βέβαια θα έχουμε πολλές και ιδιόρρυθμες ιδέες και η φαντασία μας θα ξεπερνά τα όρια, έτσι οι καλλιτέχνες κυρίως θα μπορούν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα δημιουργίας.

Λεπτές αποχρώσεις

Βέβαια εκτός από την ισορροπία στις σχέσεις μας με τους γύρω μας και κυρίως με άτομα που έχουν ανάγκη, θα επιδράσει θετικά η σύνοδος αυτή και στον αισθηματικό τομέα. Έτσι με τον σύντροφό μας θα θέλουμε να ξεχάσουμε αυτά που μας δημιουργούν προβλήματα και θα επιδιώκουμε να περάσουμε όμορφα, αλλά και να αναζωπυρώσουμε την ερωτική μας σχέση. Θα έχουμε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι πολύ έντονα συναισθηματικά και αισθησιακά, ίσως όμως στην συνέχεια διαπιστώσουμε ότι δεν ήταν αυτό ακριβώς που αναζητούσαμε.

Επιρροές στα Ζώδια

Από την σύνοδο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του Νερού, δηλαδή οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Τοξότες, κυρίως του δεύτερου δεκαήμερου όπως και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Μπορείτε τώρα να είστε πολύ δημιουργικοί και να προχωρήσετε τις νέες σας ιδέες. Στον αισθηματικό και φιλικό τομέα θα είστε γοητευτικοί και θα υπάρχουν άμεσες και δυναμικές εκδηλώσεις των συναισθημάτων σας. Οι Καρκίνοι θα έχετε έντονη πνευματικότητα και πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι. Οι Σκορπιοί θα μπορέσετε να διασκεδάσετε και να ισορροπήσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Οι Ιχθείς θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα διάφορα προβλήματα και θα είστε δημοφιλείς. Οι Δίδυμοι θα έχετε θετικές επαγγελματικές εξελίξεις. Οι Παρθένοι θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας. Οι Τοξότες θα λύσετε οικογενειακά και κληρονομικά θέματα.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.