Έκπληξη! Δεν φαντάζεστε σε ποια αγαπημένη σειρά θα παίξει ο Γιώργος Μαυρίδης! Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα

Μπορεί ο Γιώργος Μαυρίδης, συντροφιά με τον Γιώργο Λέντζα, να προετοιμάζονται για την νέα τους ταξιδιωτική εκπομπή «Στο δρόμο» που θα προβάλλεται στο κανάλι Alpha αλλά… μαντέψτε! Διαβάστε παρακάτω…


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso ο Γιώργος Μαυρίδης θα εμφανιστεί σε αγαπημένη κωμική σειρά του ίδιου καναλιού! Ο λόγος φυσικά για την σειρά «Αστέρας Ραχούλας»! Συγκκεριμένα, θα υποδυθεί έναν νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας του Κεραυνού που ανήκει στο χωριό Παραδείσι και της οποίας πρόεδρος είναι ο Ανέστης Σκυρογιάννης! Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα σε γήπεδο της Αττικής.

«Πραγματικά αυτό το γύρισμα το περιμένω πώς και πώς και θα είναι για εμένα μια μεγάλη έκπληξη αν πραγματοποιηθεί. Τον Γιώργο Μαυρίδη τον παρακολουθώ από την ταξιδιωτική εκπομπή “World Party” και μου αρέσει πολύ ως χαρακτήρας. Πρώτον, γιατί είναι ένα πολύ ευφυές άτομο και, δεύτερον, γιατί έχει πολλές ευαισθησίες» αναφέρει στην «Espresso» ο Δάνης Κατρανίδης και συνεχίζει: «Είναι πολύ σημαντικό να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους μιλάς την ίδια γλώσσα, εξοικειωμένους με την κάμερα και με ωραίο χιούμορ. Ξέρω ότι ο Γιώργος ετοιμάζει και τη νέα εκπομπή του στο κανάλι μας και του εύχομαι κάθε επιτυχία».

«Είναι εντυπωσιακό το πόσο με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος σε αυτόν τον κωμικό, ανατρεπτικό ρόλο. Διότι πραγματικά δεν έχω κάνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Ολα άρχισαν από ένα σουρεαλιστικό guest στο σίριαλ “Το σόι σου”. Εκεί υποδύθηκα έναν… παλαβό γκαλερίστα. Ε, λοιπόν αυτός ο ήρωας έγινε η αιτία για τον ρόλο του Ανέστη. Ο Νίκος και ο Γιώργος με ρώτησαν αν θα άφηνα μουστάκι, αν θα τσαλάκωνα την εικόνα μου κι αν θα υποδυόμουν τον ιδιαίτερο δήμαρχο Παραδεισίου. Και τους είπα ένα μεγάλο “ναι” και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Μακάρι η σειρά μας να συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά αυτό το ξέρουν ο Alpha και οι συγγραφείς μας» λέει ο δημοφιλής ηθοποιός.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.