Ζώδια: Τρελές Αδυναμίες!

Ποια είναι τα αδύνατα σημεία του καλού σου; Ποια είναι τα μικρά του ελαττώματα, που πρέπει να τα περιμένεις, αν είστε μαζί; Έχει μεγάλη σημασία, με βάση το ζώδιό του, να ξέρεις τι να περιμένεις, και αυτό για δύο λόγους: αν δεν είστε καιρό μαζί, δεν θα πέσεις από τα σύννεφα . Όταν θα δεις τις αδυναμίες του. Αλλά και αν έχετε σχέση, θα τον δικαιολογήσεις τον καημένο! Δεν φταίει αυτός! Το ζώδιό του τα φταίει! Δώσε του κανέναν ελαφρυντικό! Ας δούμε τις τρελές αδυναμίες των ζωδίων, που μπορεί να σε κάνουν έξαλλη, αλλά μπορεί και να σου αρέσουν κιόλας!
Κριός

Ο φλογερός Κριός σου, εκτός του ότι έχει για πρώτο πιάτο το θέμα του σωματικού έρωτα και του αρέσει τόσο που πάντα παραγγέλνει τριπλή μερίδα, είναι και λίγο απότομος! Ειδικά με τις γυναίκες. Και δεν το καταλαβαίνει κιόλας. Ο εγωισμός του, δεν τον αφήνει να δει ότι μπορεί και να γίνεται προσβλητικός, όταν σε κόβει ενώ μιλάς, όταν δίνει διαταγές και όταν σου λέει ότι εσύ δεν ξέρεις, αυτά είναι θέματα που τα ξέρουν οι άντρες!

Ταύρος

Ο γλυκύτατος Ταύρος σου, είναι πολύ παραδοσιακός ως άντρας . Ταυτόχρονα, είναι ένα άνθρωπος που γεύεται την ζωή στο έπακρο, οπότε από την πολλή του την όρεξη, μπορεί να σου βάλει κιλά! Επίσης, επιμένει αν τον ακολουθείς στις απολαύσεις, οπότε κινδυνεύεις κι εσύ να βρεθείς ανατολίτισσα στις καμπύλες! Αλλά, το κάνει τόσο αισθησιακά…

Δίδυμοι

Ο παιχνιδιάρης σου ο Δίδυμος, έχει και μια σκοτεινή πλευρά. Και το θέμα δεν είναι ότι το παιχνίδι του περιλαμβάνει και άλλες γυναίκες, κατακτήσεις, φλερτ. Αυτά πες ότι με την μαεστρία σου τα έχεις λύσει. Το θέμα είναι ότι, το πότε θα του την ανάψει να φύγει, το πότε θα προσβληθεί, το πότε θα ζηλέψει, δεν μπορείς να το ξέρεις! Έχεις ακούσει που λένε «με άφησε στα κρύα του λουτρού»; Αυτό!

Καρκίνος

Ο παθιασμένος καρκίνος, έχει ως αδυναμία το πάθος του, ακριβώς. Είναι τόσο νοσταλγικός και τόσο εξαρτημένος από το παρελθόν, που μπορεί να θυμώσει ακόμα και για πράγματα που δεν θα μπορούσες να του τα λύσεις, γιατί ακόμα δεν τον ήξερες! Θα αφήσει τόσο πολύ την ζωή του στα χέρια σου, που θα σε θεωρεί υπεύθυνη για όλα. Ποτέ δεν πρέπει να ξεγελαστείς από την γλύκα του: μπορεί να γίνει κάπως βίαιος, λόγω Άρη!

Λέων

Ο Λέων , ο τόσο γενναιόδωρος, το κάθε τα που θα σου δώσει, από ένα γλυκό και αρχοντικό χαμόγελο, μέχρι ένα δαχτυλίδι, αν κρίνει ότι τον πρόδωσες, θα σου τα ζητήσει όλα πίσω! Κρατάει πλήρη και ακριβή κατάλογο των όσων σου προσφέρει. Και άντε, το δαχτυλίδι έχεις τρόπο να το γυρίσεις. Τα όσα όμορφα σου έχει κάνει δώρο από στιγμές; Θα σε κάνει να κλάψεις πικρά, είναι απλό!

Παρθένος

Ο μυστηριακός και καρμικός Παρθένος, έχει μια πολύ θερμή πλευρά, που την ξέρεις μόνον εσύ, και μια πολύ ψυχρή, που την ξέρει όλος ο κόσμος. Αυτό που δεν μπορείς να περιμένεις από έναν Παρθένο, είναι το ότι είναι άπιστος. Είναι. Και μάλιστα με πολύ περίεργους και σκοτεινούς τρόπους. Έχει έναν ερωτισμό που τον καταπιέζει και κάποια στιγμή ξεσπάει. Κοίτα να τον ξεσπάει μαζί σου, αλλιώς θα ερωτευτεί άλλην, όχι απλά θα κάνει μια περιπέτεια .

Ζυγός

Ο Ζυγός, ο τόσο γλυκός, είναι στην πραγματικότητα ένας τύραννος! Θα το διαπιστώσεις κάθε φορά ου θα θέλεις να κάνει μια λογική αλλαγή κατεύθυνσης. Κάθε φορά που θα τον χρειαστείς κάπου. Το να χρειαστείς έναν Ζυγό, είναι σαν να χρειάζεσαι τον αέρα: αν τύχει να περνάει, τον έχεις. Αλλιώς, ξέχνα το! Τα θέλω του Ζυγού, δεν επιβάλλονται, αλλά δεν κάνει και βήμα από αυτά. Κάνει πάντα αυτό που θέλει, ο γλυκούλης!

Σκορπιός

Ο γοητευτικός και ακραίος Σκορπιός, είναι ο μεγαλύτερος ζηλιάρης του ζωδιακού. Και δεν έχει καμία σημασία πόσο πιστή είσαι. Θα σε βάλει να του υποσχεθείς ότι θα ξεριζώσεις από την μνήμη σου όλους τους πρώην . Το έκανες. Θα σου ζητήσει να ξεχάσεις και τους φίλους σου. εντάξει λες εσύ; Γιατί, η οικογένειά σου είναι πάνω από αυτόν; Και τέλος δεν έχει! Όταν λέμε σε θέλει δικιά του, εννοούμε κάτι άγριο…

Τοξότης

Ο τόσο επικοινωνιακός και χαρούμενος Τοξότης, πρώτον και κύριο είναι βαθύτατα ανασφαλής, σε όλα και φλερτάρει με την μελαγχολία, για να μην πούμε με την κατάθλιψη . Έχει έναν βαθύ εαυτό, είναι ιερό ζώδιο, και αυτό σημαίνει ότι επικοινωνεί και με την σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης. Ώρες – ώρες, θα νομίζεις ότι είναι άλλος άνθρωπος. Απλά, και αυτός ο άλλος, γοητευτικός είναι!

Αιγόκερως

Το πρόβλημα του υπέροχου Αιγόκερου, είναι πως όταν είσαι μαζί του, είσαι και με όλους τους δικούς του. Και δεν είναι πως έχει εξάρτηση, δεν έχει. Αλλά, είναι θέμα ιεραρχίας για τον Αιγόκερω. Και στην ιεραρχία του, η οικογένειά του και ο κύκλος του έρχονται πρώτοι. Αυτό λύνεται μετά από το πρώτο παιδί, αν κάνετε, γιατί τότε ιεραρχικά έχεις ανέβει στην συνείδησή του!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει τόσο γοητευτική προσωπικότητα, που καταντάει ανυπόφορος! Γιατί, όταν λέμε γοητευτική, εννοούμε εντελώς απρόβλεπτη! Είναι ιδιοφυής, είναι όμως και τόσο έξω από την εποχή του, από την καθημερινότητα, από αυτό που έχεις στο μυαλό σου σαν κανονικό άντρα, που δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορείς πάντα να τον αντέξεις!

Ιχθείς

Ο άντρας Ιχθύς, με τον απέραντο ρομαντισμό του, με την γλύκα και τον αισθησιασμό του, έχει και κάποια προβλήματα . Είναι τόσο κοντά με το μεταφυσικό, που μπορεί να σε παραξενέψει – ολόκληρος άντρας – να φοβάται το σκοτάδι, για παράδειγμα. Αλλά, το κύριο που πρέπει να προσέξεις, είναι μήπως έχει κάποιον εθισμό, τα κάνει αυτά ο Ποσειδώνας του!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.