Ερμής στον Κριό

Ο Ερμής  εισέρχεται στον Κριό στις 13 Μαρτίου και θα παραμείνει έως τις 31του μήνα. Έτσι θα γίνει περισσότερο παρορμητική η συμπεριφορά μας, αλλά και πιο άμεση η επικοινωνία μας με τους άλλους, αφού αυτό που πιστεύουμε θα το εκφράζουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τις τυχόν επιπτώσεις. Βέβαια υπάρχει περίπτωση να δυσαρεστούμε κάποιους ή να διαφωνούμε, ωστόσο θα είμαστε ειλικρινείς. Ακόμη θα είμαστε πολύ δυναμικοί και θα παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις, ενώ θα έχουμε έντονη πνευματική εγρήγορση.
Εξωστρέφεια και αυθορμητισμός

Η κοινωνικότητά μας αυξάνεται από την είσοδο του πλανήτη της επικοινωνίας στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού. Γινόμαστε πολύ δραστήριοι και θέλουμε να κατανοήσουμε τις καταστάσεις για να προχωρήσουμε τα όποια θέματα μας απασχολούν. Οι απόψεις μας διαμορφώνονται γρήγορα και θέλουμε να εκφραστούμε και να δημιουργήσουμε καινούρια πράγματα Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και γι’ αυτό δεν υποχωρούμε, αλλά εμμένουμε στις απόψεις μας και λειτουργούμε με ενθουσιασμό. Οι σχέσεις μας με τους άλλους είναι ζωηρές, αλλά ο στόχος μας δεν είναι να υπάρξουν εντάσεις, αντίθετα επιζητούμε την δημιουργικότητα.

Προκλήσεις και λύσεις

Θα έχουμε έναν πρωτότυπο τρόπο σκέψης και ανάλυσης των πραγμάτων και θα μπορούμε να προβάλλουμε με ιδιαίτερο τρόπο τις ιδέες μας. Οι σχέσεις μας κατά κύριο λόγο ισορροπούν και μπορούν να γίνουν παραγωγικές. Ακόμη θέματα επαγγελματικά ή άλλες ενέργειες που σχετίζονται με την δημιουργικότητά μας θα μπορούμε να τα προωθήσουμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε σημαντικά πρόσωπα και να τα γοητεύσουμε με την σκέψη μας και την έκφρασή μας. Σε αισθηματικό επίπεδο μπορούμε με ειλικρίνεια να ανανεώσουμε την σχέση με τον σύντροφό μας.  Αλλά και το φλερτ που θα κάνουμε θα είναι έξυπνο και πρωτότυπο, πράγμα που θα μας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς.

Επιρροές στα Ζώδια

Από την διέλευση του Ερμή στον Κριό ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Τώρα μπορείτε να πείσετε τους γύρω σας και να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας. Θα είστε δημιουργικοί και φιλομαθείς. Οι Κριοί θα έχετε θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, ενώ αισθηματικά θα έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν . Οι Δίδυμοι θα έχετε συλλογικό πνεύμα και θα οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια . Οι Λέοντες θα ξεκινήσετε κάποιες δραστηριότητες με άτομα από μακριά. Οι Ζυγοί θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στις επαγγελματικές σας συνεργασίες και στα αισθηματικά σας. Οι Τοξότες θα είστε εξωστρεφείς και θα έχετε επαγγελματικές επιτυχίες, αισθηματικά θα βρεθείτε με άτομο από το παρελθόν. Οι Υδροχόοι θα είστε επικοινωνιακοί και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.