Πανσέληνος στην Παρθένο

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 16:53 θα έχουμε Πανσέληνο στις 22ο 13΄ της Παρθένου, έτσι η αλλαγές και η αναδιοργάνωση της ζωής μας θα είναι το κυρίαρχο ζήτημα που θα μας απασχολήσει. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να οργανώσουμε τον χρόνο μας και τους στόχους μας, αλλά και να βρούμε τρόπους βελτίωσης της υγείας μας και ξεκούρασης. Η καθημερινότητά μας θα είναι το ζητούμενο και αυτήν θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε έτσι ώστε να νοιώθουμε περισσότερο άνετα και δημιουργικά.
Εγώ και οι Άλλοι

Από την θέση αυτή της Πανσελήνου στο ζώδιο της Παρθένου θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Θα υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις, αφού δεν θα μπορεί να επέλθει ισορροπία . Η επίδραση σε συλλογικό επίπεδο θα είναι έντονη και γενικά θα υπάρχει αναταραχή. Βέβαια σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και μάλιστα οι διαπροσωπικές μας σχέσεις θα αναβαθμιστούν. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, αλλά και συμμαχίες που θα διευκολύνουν την προώθηση των σχεδίων μας.

Απέναντι στο μέλλον

Αυτό που θα πρέπει να φροντίσουμε είναι να μην παρασυρθούμε από την συναισθηματική μας κατάσταση και καταλήξουμε σε αποφάσεις που δεν θα είναι ρεαλιστικές. Θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να εκμεταλλευτούμε τα πλούσια αισθήματα και την φαντασία μας ώστε να σχεδιάσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Άλλωστε θα είναι πρόθυμα τα άτομα του στενού μας περιβάλλοντος να μας βοηθήσουν και να μας δείξουν τον καλύτερο δρόμο για να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Επιρροές στα Ζώδια

Από την Πανσέληνο στις 22ο 13΄ της Παρθένου, ευνοούνται κυρίως  τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Είναι ευκαιρία να αποκτήσετε εσωτερική ισορροπία και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα είστε ειλικρινείς και αλληλέγγυοι προς τους άλλους, δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό για να κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε. Οι Δίδυμοι θα ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας και με ζητήματα της ακίνητης περιουσίας σας. Οι Παρθένοι θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις ερωτικές και θα κάνετε πολύ σημαντικές γνωριμίες που θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας. Οι Τοξότες θα πρέπει να δείτε ψύχραιμα και με ρεαλισμό τα επαγγελματικά σας ζητήματα και την καριέρα σας, αποφύγετε τις υπερβολές και προσέξτε την υγεία σας. Οι Ιχθείς θα ξεκαθαρίσετε τις επαγγελματικές και αισθηματικές σας σχέσεις και θα προχωρήσετε σε μια ανανεωτική κατάσταση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.