Το μεσοδιάστημα Ήλιου / Σελήνης στο γενέθλιο χάρτη

Κριός
Θέλεις να είσαι ο ηγέτης, αγαπάς τον ανταγωνισμό και ενεργείς για να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σουανάγκες. Παίρνεις αποφάσεις γρήγορα, και έχεις εμπιστοσύνη στη δύναμή σου. Ο εγωισμός και η ανεξαρτησία σου μπορεί να γίνουν εμπόδιο στην αρμονία των προσωπικών σου σχέσεων και οι άλλοι μπορεί να σε θεωρούν αλαζονικό.

Ταύρος

Νιώθεις ασφαλής και ευτυχισμένος όταν έχεις χρήματα και απολαμβάνεις τη ζωή με όλες τις αισθήσεις σου. Έχεις αποφασιστικότητα αλλά και πείσμα, τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σου από το στόχο σου. Η αλλαγή είναι κάτι που προτιμάς να αποφεύγεις γιατί αργείς να προσαρμοστείς.

Δίδυμοι

Είσαι το άτομο που θα δώσει σε όλους γνώση, χαρά και διασκέδαση. Δεν είσαι και τόσο σταθερός στις σχέσεις σου και μεταβαίνεις συνεχώς σε νέα ενδιαφέροντα προκειμένου να μην νιώθεις ρουτίνα στη ζωή σου. Έχεις έντονες νοητικές ικανότητες, και πολλαπλά ενδιαφέροντα, νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και αν δεν έχεις κάποιον να μιλήσεις ή να είσαι μαζί, γίνεσαι ανήσυχος και ευέξαπτος.

Καρκίνος

Θα κάνεις τα πάντα για τους αγαπημένους σου, στερείσαι από τον εαυτό σου για να δώσεις στους άλλους. Έχεις μια επιφυλακτικότητα και πολλές φορές μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι σε αγνοούν ή σε σνομπάρουν. Είναι δύσκολο για σένα να βγεις από το καβούκι σου, όχι γιατί είσαι εγωκεντρικός, αλλά θέλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου από την προδοσία και την απόρριψη .

Λέων

Χρειάζεσαι τους επαίνους και ξέρεις πώς να έλξεις τους άλλους με την παρουσία σου.  Αγωνίζεσαι για να έχεις κύρος και επιτυχία στη ζωή σου, είσαι πρόσχαρος, γεμάτος ζωντάνια, και έχεις σχεδόν πάντα καλή διάθεση. Όμως, κρύβεις μέσα σου εγωισμό και αλαζονεία και ποτέ δεν ξεχνάς αν κάποιος έχει πληγώσει την υπερηφάνεια και τη ματαιοδοξία σου.

Παρθένος

Χρειάζεσαι δομή και τάξη στη ζωή σου. Είσαι αφοσιωμένος και πιστός σύντροφος, φίλος και συνεργάτης, πολύ διακριτικός και χαμηλών τόνων. Είσαι πολύ σχολαστικός με τα άτομα που έχεις στη ζωή σου και τον τρόπο που ζεις. Η ανειλικρίνεια και η επιπολαιότητα των άλλων σε αποτρέπουν και δεν έχουν καμία θέση στη ζωή σου.

Ζυγός

Είσαι κάποιες φορές λίγο αφελής και επηρεάζεσαι εύκολα από τους άλλους λόγω της τάσης σου να δείχνεις πολύ εμπιστοσύνη. Είσαι αισιόδοξος και αρνείσαι να δεις τη σκοτεινή πλευρά της ζωής. Αναζητάς την αρμονία, είσαι πολύ εκλεπτυσμένος και ειρηνικός.

Σκορπιός

Δεν φοβάσαι τις μάχες, αντίθετα βγαίνεις πιο δυνατός μέσα από αυτές. Δίνεις την ψυχή σου σε αυτούς που αγαπάς αλλά τα πάθη σου γίνονται ανεξέλεγκτα κάποιες φορές. Τα συναισθήματά σου είναι συνήθως η αιτία αυτών των τεράστιων αλλαγών στη διάθεσή σου. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις με μισή καρδιά . Είσαι πολύ συναισθηματικός, αλλά οι άνθρωποι δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν καθώς έχεις την ικανότητα να κρύβεις τα συναισθήματά σου.

Τοξότης

Όσο περισσότερο μπορείς ναεπεκτείνεις τη ζωή σου, τόσο καλύτερα αισθάνεσαι. Τα ταξίδια και η μελέτη διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Είσαι διαισθητικός και δεν σου αρέσει να βρίσκεσαι με άτομα που έχουν απαισιόδοξη στάση στη ζωή. Πολλές φορές αναζητάς να πετύχεις περισσότερα από τις δυνατότητές σου. Βλέπεις τα πράγματα εξιδανικευμένα και υποστηρίζεις με πάθος τις πεποιθήσεις σου, δύσκολα συμμορφώνεσαι με τα πρότυπα ζωής των άλλων.

Αιγόκερως

Όσο πιο ψηλά στη σκάλα της επιτυχίας ανεβείς τόσο καλύτερα αισθάνεσαι. Παρόλο που είσαι πιστός και νομότυπος, είσαι κάπως απρόσιτος και απόμακρος και έχεις αυτοέλεγχο των συναισθημάτων σου. Σκοπός σου στη ζωή είναι η υλοποίηση των φιλοδοξιών σουκαι των στόχων σου. Η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια είναι σημαντικές στις σχέσεις σου, θέλεις οι άνθρωποι να κάνουν ακριβώς αυτό που λένε.

Υδροχόος

Οι φίλοι σου και η τεχνολογία είναι σημαντικά για σένα. Είσαι εξαιρετικά ανοιχτόμυαλος, έχεις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες, η προσωπικότητά σου είναι εκκεντρική και ασυνήθιστη. Είσαι πολύ ανθρωπιστής, φιλικός και πολύ διορατικός έτσι έχεις  ταλέντο στην κατανόηση και την ανάγνωση του χαρακτήρα των άλλων. Είσαι ανεξάρτητες και κάπως ατομιστής και απαιτείς την προσωπική σου ελευθερία.

Ιχθύς

Είναι αρκετά δύσκολο για τον κόσμο να σε καταλάβει εύκολα επειδή είσαι πολύ εσωστρεφής, σχεδόν σε βαθμό που ο εξωτερικός κόσμος γύρω σου, σου φαίνεται περίεργος και ασαφής. Σου αρέσει η μοναξιά και μερικές φορές φαίνεσαι παράξενα απρόσιτος στους άλλους. Ωστόσο, έχεις μια πολύ ζεστή και τρυφερή προσωπικότητα και ενδιαφέρεσαι για τους άλλους γύρω σου.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.