Ερωτοσκόπιο 11-3-2017

Ακριβώς μια ημέρα πριν από την Πανσέληνο η μεγαλειώδης Σελήνη περνάει στην καρμική Παρθένο, το ζώδιο της συγκομιδής και των αποφάσεων. Μια έντονη διάθεση να δούμε την ζωή μας με σοβαρότητα θα είναι δεδομένη σήμερα, ο έρωτας έχει πάρει ένα χρώμα βαθύ και δεν υπάρχει τάση για ξελογιάσματα. Μάλλον τάση για καταβύθιση στην αποστολή της αγάπης υπάρχει. Πολύ καλή επιρροή.


Έρωτες για πάντα;

Η περίλαμπρη Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας μέχρι τις 11 Μαρτίου στις 00:07 όπου εισέρχεται στην Παρθένο, αλλά από τα μεσάνυχτα ήδη, σε τρίγωνο με τον Άρη και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μας χαρίζει την ανάγκη να προσγειωθούμε στον έρωτα. Δεν έχουμε την τάση να βλέπουμε δεξιά και αριστερά, δεν μας μαγεύει κάποιος εύκολα. Αν μας μαγέψει όμως, θα είναι για πάντα!

Ο Ήλιος έχει ένα σοβαρό μήνυμα

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Κρόνο μιλάει για πολύ μεγάλες εντάσεις. Δεν θέλει να αφήσουμε την ψυχή μας στους νόμους του Κρόνου, θέλει να ακολουθήσουμε την λίμπιντο και να παραδεχτούμε την αλήθεια των πόθων μας. αν το καταφέρουμε, θα ανοίξουν οι βασιλικές οδοί του σύμπαντος, μιας και ο πραγματικός έρωτας κρατάει το κλειδί των κόσμων.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσέξτε τον ανάδρομο Δία, θα σας φέρει έντονη ανάγκη να γυρίσετε σε παλιά μονοπάτια. Οι Κριοί επιδιώκετε να ξεκαθαρίσετε αν το ταίρι σας καταλαβαίνει τις ανάγκες σας. Οι Καρκίνοι έχετε έντονη την ανάγκη για μια νέα σχέση, παραδεχτείτε το. Οι Ζυγοί  κατά κάποιο τρόπο κρύβετε τα συναισθήματά σας. Οι Αιγόκεροι δεν ενδίδετε σε πειρασμούς, θέλετε να επενδύσετε σε μονιμότητα. Για να έχετε το αποτέλεσμα που επιδιώκετε στον έρωτα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε οι ευνοούμενοι της Σελήνης. Οι Δίδυμοι θέλετε να βγείτε και να διασκεδάσετε, αλλά το φλερτ σας είναι πολύ σοβαρό. Οι Τοξότες έχετε προβλήματα, ίσως το ταίρι σας να μην κατανοεί την ουσία των συναισθημάτων σας.  Οι Παρθένοι έχετε τρομερά έντονη διαίσθηση . Οι Ιχθείς αντιμετωπίζετε τον έρωτα σαν το κλειδί που θα σας ανοίξει την πόρτα των μυστηρίων. Αν θέλετε να προσχωρήσετε με δυναμισμό στον έρωτα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ευνοείστε από την καλή σχέση του Άρη με την Σελήνη. Οι Υδροχόοι έχετε τον νου σας στους αγαπημένους σας και τους φροντίζετε. Οι Λέοντες θέλετε να σας αποδείξει το ταίρι σας την αγάπη του. Οι Ταύροι είστε έντονα κοινωνικοί. Οι Σκορπιοί θέλετε να έχετε πολλούς θαυμαστές και τα καταφέρνετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.