Ζωδιακή Σεξουαλικότητα

 Κριός
Κριός σημαίνει αφθονία ενέργειας και αυτό είναι που κάνει τον ιδανικό συνεργάτη. Είναι μια δύσκολη μάχη να προσπαθήσετε να διδάξετε νέα κόλπα σε ένα Κριό, αφού έχουν φύγει μετά από ένα ορισμένο σημείο στη σχέση. Για το λόγο αυτό και οι δύο έχετε να προσπαθήσετε να κάνετε νέα και συναρπαστικά πράγματα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι δύο σας χρεώνεστε με την ευθύνη να υπολογίσετε τι κάνει τη σεξουαλική διασκέδαση σας συναρπαστική.

Ταύρος

Ο Ταύρος θεωρείται ως ένας τυχερός εραστής. Θα επιστρέφουν πάντα μια ενέργεια όπως ακριβώς γίνεται σε αυτούς. Μπορείτε φιλήσετε έναν Ταύρο και θα σας φιλήσει πίσω. Ένας Ταύρος θα κάνει όλα τα πράγματα που είναι απαραίτητα για να κάνει την πρώτη κίνηση.

Δίδυμοι

Με την πρώτη ματιά φαίνεται αν ένας δίδυμος δεν ενδιαφέρεται για σεξ ή ότι είναι αδιάφορος σε οποιοδήποτε είδος σωματικής δραστηριότητας. Η πιο ιδανική στιγμή για να επιτεθεί θα είναι όταν είναι εντελώς ντυμένοι. Η ιδέα της αφαίρεσης ειδών ένδυσης, κάθε φορά είναι μια μεγάλη στροφή και αυτή η διαδικασία συχνά οδηγεί σε ένα παθιασμένο έρωτα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος χρειάζεται ένα ασφαλές περιβάλλον για να αισθάνονται ασφαλείς, επομένως, χρειάζεται πολύ χρόνο. Μετά από αυτό, όλα μπορούν να συμβούν. Kinky γεγονότα που εμπλέκεται ένας καρκίνος κάτι που δεν μπορείτε να πιστέψετε ακόμα. Ένα καβούρι έχει τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες, όταν αυτός ή αυτή είναι στο δικό του κέλυφος ή το σπίτι του.

Λέων

Ένα λιοντάρι χρειάζεται συνεχώς λίγο δράμα, αν πρόκειται να μείνετε ξύπνιοι. Από τη στιγμή που είναι ενθουσιασμένος φαίνεται απο την συμπεριφορά του. Μικρά πειράγματα λίγο πριν τον ύπνο είναι πραγματικά ένα στυλ φλερτ για ένα Λέοντα. Ο Λέων, ανεξαρτήτως φύλου, θέλει να ξέρει ότι εξακολουθεί να θέλει κάτι ακόμα και μετά από μια διαφωνία.

Παρθένος

Τίποτα δεν ανάβει μια Παρθένος περισσότερο από το να είναι συνεπής. Όταν έχουν τον πλήρη έλογχο για το τι πρόκειται να συμβεί είναι ευχαριστημένοι. Θα πρέπει να παρουσιάζονται ως ένα ύφος εξερεύνησης με τη χρήση των κοστουμιών, παιχνίδια ή τρόφιμα. Η τεχνική είναι τεράστια σε μια Παρθένος. Ραντεβού με ένα Παρθένο; Βεβαιωθείτε ότι θα τους αφήσετε να γνωρίζουν ακριβώς τι θέλετε και να δώσετε αυτές τις πληροφορίες με σαφείς λεπτομέρειες.

Ζυγός

Ένας εραστής αυτού του ζώδιο μπορεί να παρασυρθεί εύκολα, επίσης, είναι πολυμήχανος. Η καλύτερη θέση για αυτούς είναι όταν είναι από κάτω. Κάθε θέση που περιλαμβάνει κάποιον που είναι από πάνω τους ,είναι αυτό που τους δίνει πλήρη ικανοποίηση.

Σκορπιός

Είναι οι πιο σεξουαλικά τολμηροί άνθρωποι, όταν πρόκειται για θέματα κρεβατοκάμαρας. Έχουν πολλά κρεβάτια κυριολεκτικά. Η αγάπη και η δέσμευση είναι δύσκολο να έρθουν κοντά σε σύγκριση με το σεξουαλικό καταναγκασμό και τη σφοδρή επιθυμία .

Τοξότης

Οι Τοξότες μπορεί να γνωρίζουν πολλά, πολλά κρεβάτια. Η δέσμευση και η αγάπη δεν έρχονται τόσο εύκολα όσο η σφοδρή επιθυμία και σεξουαλικό καταναγκασμό. Μπορούν να είναι αρκετά εγωιστές όταν αισθάνονται ότι ο εραστής τους τους λατρεύει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι κάνουμε τα πράγματα μεθοδικά αλλά αυτό δεν επηρεάζει τον τρόπο που δείχνουν και μοιράζονται την αγάπη. Είναι φοβεροί εραστές όταν ξέρουν ποιος είναι ο ρόλος τους είναι πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τα θέματα της υποβολής και κυριαρχίας. Ένας συνεργάτης που είναι εξίσου περιπετειώδης ως Αιγόκερως θα είναι ικανοποιημένοι από αυτόν.

Υδροχόος

Ένας εραστής από αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι τόσο βαθιά ερωτευμένος για μια στιγμή και κρύο την επόμενη. Μπορούν να αλλάξουν τις διαθέσεις αμέσως. Διεγείρονται περισσότερο ψυχικά και πνευματικά περισσότερο από ό, τι διεγείρονται σωματικά. Έχοντας συνομιλίες, αναλαμβάνοντας διαφορετικούς ρόλους μπορεί να τονωθεί ένας Υδροχόος.

Ιχθείς

Μπορείτε να ρυθμίσετε την φαντασία ενός Ιχθύ για να πάρει άριστα αποτελέσματα στην κρεβατοκάμαρα. Όταν όλες οι συνθήκες είναι ιδανικές μπορείτε να περιμένετε ότι ο εραστής Ιχθείς θα σας δώσει ότι επιθυμείτε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.