Ερωτοσκόπιο 2-3-2017

Ευτυχώς που έχουμε την Σελήνη να περνάει στον ταύρο και να κάνει τα πάντα για να μας παραδώσει τα κλειδιά του πόθου. Αλλιώς, η δύσκολη σχέση του Ουρανού από τον Κριό με τον Δία από τον Ζυγό, και μάλιστα ανάδρομο, θα μας έκανε να φύγουμε πολύ μακριά από την αγάπη . Μπορεί ο Δίας και ο Ουρανός να είναι συλλογικοί πλανήτες, αλλά ο Ζυγός και ο Κριός είναι ο άξονας των σχέσεων και η μεταξύ τους αντίθεση θα φέρει τα πάνω – κάτω αν δεν προσέξουμε.
Κακό είναι να έρθουν τα πάνω – κάτω;

Όχι αναγκαστικά. Ο Ουρανός από τον Κριό υπενθυμίζει στον Δία από τον Ζυγό ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μπορεί να μένει το μυαλό κολλημένο σε μοτίβα επανάληψης και φθοράς. Όμως οι σχέσεις χτίζονται με την υπομονή . Θέλει διάκριση η ημέρα και γενικά όλη αυτή η περίοδος. Πρέπει να μην είμαστε έτοιμοι να πυροβολήσουμε την αγάπη, μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρει ένα τραγούδι! Μπορεί να ξέρει πολλά περισσότερα.

Σελήνη στον Ταύρο – πάθος στο κόκκινο

Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπάει τον έρωτα με την πολύ σωματική έννοια του όρου. Κανονίστε με το ταίρι σας μια όμορφη βραδιά με γεύσεις και μυρωδιές για να τιμήσετε αυτήν την τόσο αισθησιακή Σελήνη. Σε καλή σχέση με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Βόρειο Δεσμό η Σελήνη θα μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε πολύ θετικά και ουσιαστικά με όσους αγαπάμε. Προσοχή όμως, είναι λίγο ζηλιάρα και κτητική και απόλυτη, άρα κι εμείς το ίδιο…

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε άμεσα εμπλεκόμενοι με την αντίθεση του Ουρανού με τον Δία. Οι Κριοί κλείνετε κεφάλαια στην ερωτική σας ζωή . Οι Ζυγοί αντίθετα δίνετε δεύτερες -–και τρίτες – ευκαιρίες. Οι Καρκίνοι είστε πολύ αισθησιακοί. Οι Αιγόκεροι επιδιώκετε ένα νέο ξεκίνημα με το ταίρι σας. Για να έχετε θετικές εξελίξεις στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ευνοείστε και σήμερα από τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Οι Δίδυμοι θέλετε να ζήσετε κάτι νέο, ακόμα κι αν έχετε σχέση. Οι Τοξότες έχετε έννοιες για την καθημερινότητα, αλλά βρίσκετε χρόνο για το ταίρι σας. Οι Παρθένοι επιδιώκετε να βοηθήσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε να βγει από αδιέξοδα. Οι Ιχθείς χάνεστε σε ένα ονειρικό ταξίδι αισθήσεων. Για να έχετε πάντα την αγάπη που ονειρεύεστε καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε συντονισμένοι με την αισθησιακή Σελήνη. Οι Υδροχόοι θέλετε να περάσετε ένα μάλλον πολυτελές ερωτικό βράδυ. Οι  Λέοντες έχετε διάθεση για ερωτικά παιχνίδια. οι ταύροι λάμπετε, αλλά και ζηλεύετε. Οι Σκορπιοί δίνετε σε μια παλιά σας σχέση μια δεύτερη ευκαιρία.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.