Πώς να κερδίσεις πρώην σου με ειλικρίνεια

Μιλήστε ξεκάθαρα
Η πρώτη και απλούστερη στρατηγική είναι να μιλήσετε με το σύντροφό σας για το τι συνέβη, προφανώς. Αυτό δεν λειτουργεί πάντα, αλλά μπορεί να λειτουργήσει σε ορισμένα είδη καταστάσεων όπου ένας ή και οι δύο δεν ήταν «οι ίδιοι», όταν χώρισαν.

Απλά βεβαιωθείτε ότι η συγγνώμη είναι γνήσια και αξιοπρεπής. Μην βάζετε πάρα πολλή πίεση σε πρώην σας για να την αποδεχθεί ή να προσφέρετε τη συμφιλίωση σε αντάλλαγμα. Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό.

Συμφωνείστε μαζί τους

Εάν ο πρώην σας ήταν αυτός που σας χώρισε, το πρώτο ένστικτό σας ήταν πιθανώς από αμυντικότητα. Μπορείτε πιθανώς να προσπαθήσετε να τους πολεμήσετε σε αυτό και να τους δείξετε υποστήριξη σχετικά με τους λόγους που χωρίσατε. Συμφωνώντας μαζί τους ήταν μάλλον το τελευταίο πράγμα που είχατε στο μυαλό σας.

Οι άνθρωποι χωρίζουν λόγω των συναισθημάτων τους, όχι εξαιτίας της λογικής σκέψης. Τίποτα που λέτε δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι δεν αισθάνεται σωστή τη σχέση.

Ένας άλλος παράγοντας είναι ότι μερικές φορές ο σύντροφός σας μπορεί να είναι απογοητευμένος με σας, επειδή αισθάνετε ότι είστε απληροφόρητοι και απρόθυμοι να διορθώσετε τα ζητήματα στη σχέση. Αναγνωρίστε τι λένε, αντί να προσπαθείτε να υποστηρίζετε το εναντίον. Αυτό θα μπορούσε να τους δώσει κάποια ελπίδα ότι η σχέση μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.

Αγνοήστε τον πρώην σας

Αυτή η στρατηγική λειτουργεί καλά σε συνδυασμό με το # 2. Αφού έχετε χωρίσει, στη συνέχεια, να τον αγνοείτε εντελώς.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τηλεφωνήματα, γραπτά μηνύματα, και καμία κοινωνική επαφή των μέσων ενημέρωσης. Δεν χρειάζεται να τους εμποδίσετε, απλώς παθητικά τους αγνοείτε. Απλά να προσποιείστε ότι δεν τρέχει τίποτα.

Αυτό κάνει τρία πράγματα:

Δείχνει στον πρώην σας ότι δεν ψάχνετε να τους πνίξετε με την παρουσία σας.

Δείχνει ότι μπορείτε να φέρετε σε μια χαρά χωρίς αυτούς.

Κάνει τον πρώην σας να αρχίσετε να του λείπετε.

Μετά από τρεις εβδομάδες έως ένα μήνα χωρίς επαφή, καλέστε τους να δείτε τι κάνουν. Αν σας καλέσουν πριν από αυτό, σημαίνει ότι δεν αντέχει άλλο χώρια σας. Μόλις είστε σε επαφή με πρώην σας, δεν μιλάτε για τη σχέση. Συζητήστε κάτι ευχάριστο, για ουδέτερα άτομα. Κόψτε τη συνομιλία, να είστε σύντομη και στη συνέχεια να κάνετε κάτι άλλο. Μην μιλήσετε γι 'αυτά περισσότερο από δέκα ή δεκαπέντε λεπτά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.