«Αυτό το χρώμα σε κολακεύει πιο πολύ απ'όλα»!

Θα μπορούσε πραγματικά να υπάρχει ένα μαγικό χρώμα που να ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος; Ερευνήσαμε, και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πώς η απάντηση είναι ναι. Αλλά θέλουμε να σε κρατήσουμε λίγο ακόμα σε αγωνία για να διαβάσεις και το υπόλοιπο άρθρο, οπότε θα το ξεκινήσουμε πιο γενικά. 
Οι super-φωτεινές αποχρώσεις είναι στη μόδα για μεγάλο χρονικό διάστημα (τις βλέπουμε τα τελευταία τρία χρόνια να πρωταγωνιστούν στα catwalks όχι μόνο του καλοκαιριού αλλά και του χειμώνα), οπότε είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσουμε όλες περισσότερη αυτοπεποίθηση και να γίνουμε πιο τολμηρές σε σχέση με τα χρώματα που μπορούμε να φορέσουμε.

 Είναι πολύ κομψά τα κίτρινα, 60s φορέματα, συνδυασμένα με μοβ μπότες πάνω από το γόνατο αλλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν κολακεύει η παραπάνω στυλιστική επιλογή τα χαρακτηριστικά μας. 


Μερικά ζωντανά χρώματα, όπως πχ το κοραλλί, μας κάνει να δείχνουμε χλωμές. Ποιο είναι αυτό λοιπόν που αναδεικνύει το πρόσωπό μας και μας ομορφαίνει αυτόματα όταν το φοράμε; H αγωνία σου φτάνει στο τέλος της... το κόκκινο!


«Το ‘primary red’ είναι το χρώμα που είναι ακριβώς στο κέντρο όλων των χρωμάτων και έχει μια ίση ροή των λοιπών αποχρώσεων μέσω του χρωματικού φάσματος», εξηγεί η Ηelen Venables, από το House of Colour, μια εταιρεία συμβούλων που ειδικεύεται στον εντοπισμό των σωστών χρωμάτων για την επιδερμίδα σας.

 Και το εξηγεί ακόμα καλύτερα «Φορώντας κόκκινα ρούχα κάτω από το πηγούνι σας, κοντά δηλαδή στο πρόσωπό σας, επίδραση του χρώματος μπορεί να είναι εκπληκτική! 

Δείχνει το πρόσωπο πιο αδύνατο, αναδεικνύει τα ζυγωματικά σας, σας προσφέρει αναζωογόνηση στην όψη και σας δείχνει αυτομάτως πιο υγιείς.» Και μετά σου λένε ότι είναι απλά το χρώμα του πάθους... ε όχι λοιπόν, είναι και το χρώμα της ομορφιάς.


Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.