Πώς να ξεπεράσεις την απόρριψη

Η συντριβή σας / Η Αγάπη αυτή δεν είναι το μόνο πρόσωπο στο Σύμπαν .
Σοβαρά, ο περισσότερος πόνος σας προέρχεται από το γεγονός ότι έχετε επικεντρωθεί σε ένα άτομο. Βάζετε όλα τα συναισθηματικά σε ένα καλάθι. Μπορεί να φαίνεται σαν να είναι η μόνη επιλογή για εσάς αυτή τη στιγμή, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι.

Υπάρχουν περίπου 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη κατά τη διάρκεια αυτού του γραψίματος, και οι πιθανότητες είναι ότι τουλάχιστον δύο ή τρεις από αυτούς είναι καλοί και σας ταιριάζουν. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι με τους οποίους θα μπορούσε ενδεχομένως να ερωτευτεί. Το καλύτερο από όλα, μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους θα μπορούσαν να σας το ανταποδώσουν! Είναι δύσκολο να δείτε πέρα από το ένα πρόσωπο που αγαπάτε τώρα, αλλά η αγάπη είναι κάτι που μπορούμε να καλλιεργήσουμε.

2: Δεν είναι καλός ο ένας για τον άλλον

Πολλοί άνθρωποι ήθελαν να υποστηρίζουν ότι "Θα ήταν ιδανικοί ο ένας για τον άλλον!» Όταν απορρίπτονται από κάποιον που αγαπούν. Η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι τέλειος για τον άλλον. Αν ήσουν, τότε θα ήταν μαζί σου.

Ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά αν είστε "τέλειοι" για κάποιον μέχρι να είσαι μαζί του για λίγο, έτσι κι αλλιώς. Στις φαντασιώσεις του μυαλού σας, ίσως δημιουργήσετε αυτήν την φανταστική σχέση που ήταν ακριβώς έτσι τέλεια και γεμάτη μονόκερους και οι πεταλούδες, αλλά η αλήθεια μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από εκείνη της φαντασίας σας.

3: Να έχετε μια άφθονη ζωή αγάπης

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ξεπεράσετε την απόρριψη είναι να περάσετε χρόνο με άλλα ελκυστικά άτομα. Αν αφήσετε τον εαυτό σας να σαπίζει στο σπίτι σε μια λακκούβα δακρύων, τότε το μόνο που κάνετε είναι επέκταση της δυστυχίας σας.

Αυτό λειτουργεί σε όλα τα είδη των καταστάσεων, εκτός τη καλύτερη προσέγγιση να ξεκινήσετε τα ραντεβού, έτσι ώστε να μην συνδέεστε με ένα άτομο ως υποκατάστατο για το πρόσωπο που σας απέρριψε. Αυτή είναι μια παγίδα που πολλοί άνθρωποι πέφτουν.

Εκτιμήστε ότι σας αρέσει σε άλλους ανθρώπους χωρίς να ανησυχείτε πάρα πολύ για το τι σκέφτονται για σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.