Τέσσερις λόγοι για να καλέσουν πίσω

1.Θέλουν τα πράγματα τους πίσω - Αν έκαναν μόνο μια κλήση για να επιστραφούν τα πράγματα τους, αυτό μπορεί να μην είναι το καλύτερο σημάδι. Μπορεί να θέλουν ένα καθαρό διάλειμμα από εσάς και δεν αισθάνονται άνετα μαζί σας πια. Ο κύριος λόγος που μπορεί να αισθάνονται άβολα γύρω σας είναι ότι ανησυχούν ότι τα πράγματα είναι ακόμα πολύ φρέσκα και μπορεί να λυγίσουν στην απόφασή τους και να πάνε πίσω στη σχέση χωρίς σκέψη. Προσπαθήστε να τους καταλάβετε μετά τη διάλυση, ώστε να γνωρίζετε πώς να τους προσεγγίσετε με τον καλύτερο τρόπο.
2.Κανένας πραγματικός λόγος - Από την άλλη πλευρά των πραγμάτων, ο πρώην σας μπορεί να καλέσει χωρίς κανένα πραγματικό λόγο, όπως για το τι κάνει η μαμά σας, ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι ότι πραγματικά ήθελαν να μάθουν για τη μαμά σας! Ζητούν να σας μιλήσουν και αισθάνθηκαν ότι έπρεπε να έχουν μια δικαιολογία. Θέλουν ένα λόγο για να συνδεθούν μαζί σας, αλλά δεν γνωρίζουν ακριβώς πώς να το κάνουν! Και πάλι, αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι.

3.Αυτοί «βρήκαν» κάποιον άλλο - Τώρα αυτό το μέρος μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά ειλικρινά, μερικές φορές οι πρώην θα καλέσουν για να σας ενημερώσουν ότι βρήκαν κάποιον άλλο. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν έχουν και απλώς προσπαθούν να δουν πώς θα αντιδράσετε για να σας κάνουν να ζηλέψετε. Αν συμβεί αυτό, προσπαθήστε να μην θυμώσετε, να θυμηθείτε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι η αλήθεια . Αμφισβητούν ήδη τη διάλυση!

4.Τέλος, ένα από τα καλύτερα σημεία είναι οι πρώην σας να σας καλέσουν για συμβουλές ή απόψεις για κάποια πράγματα. Αυτό δείχνει ότι εξακολουθούν να νοιάζονται για το τι νομίζετε και θέλουν ένα λόγο για να επικοινωνήσουν μαζί σας. Αν καλέσουν για ένα ασήμαντο ζήτημα, δεν κάλεσαν για την απάντησή σας, αλλά για τη φωνή σας. Θα τους λείπετε και θα να σκέφτονται να επιστρέψουν πίσω σε σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.