Σαββατοκύριακο Αγάπης 11/12-03-2017

Ασφαλώς το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός του διημέρου είναι η Πανσέληνος της Κυριακής 12 Μαρτίου που πραγματοποιείται στις 16:53 στις 22μοίρες και 13πρώτα λεπτά της Παρθένου. Έτσι θα είμαστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες, αφού θα ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα που υπήρξε προηγουμένως και οι κινήσεις μας θα είναι συνειδητές. Θα ξέρουμε πλέον τι αναζητούμε και θα είμαστε ξεκάθαροι στις ερωτικές μας σχέσεις. Βέβαια θα έχουμε και τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που γίνονται περισσότερο εσωστρεφή. Ωστόσο ο έρωτας θα παραμείνει ζωντανός.


Κριός

Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη το διήμερο αυτό και θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Κάποιος Αιγόκερως θα εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σας και θα ανατραπούν τα σχέδιά σας. Για να ξέρετε τι πρόκειται να σας συμβεί, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ταύρος

Με την Πανσέληνο αυτή θα έχετε αυξημένη γοητεία και αυτοπεποίθηση, έτσι θα προσελκύσετε ένα άτομο από τον Λέοντα. Η πρότασή του για μια νέα περιπέτεια θα σας ενθουσιάσει. Αν θέλετε να κάνετε την σωστή επιλογή, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Δίδυμοι

Πολλά ζητήματα πρόκειται να τα δείτε διαφορετικά με την επίδραση αυτής της Πανσελήνου. Έτσι θα προβάλλετε μια αποφασιστική εικόνα προς τα έξω και θα προσελκύσετε ένα άτομο από τον Κριό. Για να κάνετε την σωστή κίνηση, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Καρκίνος

Μάλλον θα φροντίσετε να είστε περισσότερο προσεκτικοί και σταθεροί στις επιλογές σας. Κάποιο άτομο από τους Διδύμους βέβαια θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον και θα βρεθείτε να ξεκινάτε κάτι μαζί του. Αν θέλετε να προχωρήσετε με ασφάλεια, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Λέων

Η ευδιαθεσία σας θα σας κάνει πολύ ελκυστικούς και θα δεχθείτε διάφορα φλερτ. Ωστόσο κάποιος Παρθένος θα σας προσεγγίσει και θα ξεχωρίσει με την επιμονή του. Για να μην χάσετε τον καιρό σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Παρθένος

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας θα είστε πολύ σίγουροι και ταυτόχρονα γοητευτικοί. Κάποιο άτομο από τον Τοξότη θα σας πλησιάσει και θα σας ενδιαφέρουν οι προτάσεις του. Αν θέλετε να είστε σίγουροι, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ζυγός

Με την Πανσέληνο αυτή θα χαράξετε μια νέα πορεία στην αισθηματική σας ζωή. Έτσι δεν θα αφήσετε την ευκαιρία που θα σας δοθεί από ένα άτομο από τον Υδροχόο που θα σας φλερτάρει. Για να είστε όμως σίγουροι για τις εξελίξεις, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Σκορπιός

Κάποια ζητήματα που σας έκαναν να είστε διστακτικοί στα προσωπικά σας θα τα ξεπεράσετε. Μάλιστα κάποιο άτομο από τους Ιχθείς θα συμβάλει άμεσα σ’ αυτό. Αν θέλετε τον έλεγχο, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Τοξότης

Η ανάγκη σας για κάτι νέο και ξεχωριστό θα είναι έκδηλη και θα προσελκύσετε τα βλέμματα ενός Ζυγού. Θα έχετε περιπετειώδη διάθεση και θα είστε ενθουσιώδεις. Για να κάνετε την κατάλληλη κίνηση, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Αιγόκερως

Με αυξημένη κοινωνικότητα και γοητεία θα προκαλέσετε την προσοχή ενός ατόμου

από τον Σκορπιό. Μάλλον θα έχετε την δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα, ωστόσο  αν θέλετε να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Υδροχόος

Η διάθεσή σας για αλλαγές, αλλά και για κάτι καινούριο, θα προκαλέσει το ενδιαφέρον από  κάποιο άτομο από τον Καρκίνο. Για να βρείτε τον σωστό δρόμο που θα σας οδηγήσει σ’ αυτό που επιθυμείτε, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ιχθείς

Η τάση σας για αναζήτηση μάλλον θα καθοδηγηθεί από την διαίσθησή σας και θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με κάποιο άτομο από τον Ταύρο. Θα είστε ενθουσιασμένοι και θα ξεκινήσετε κάτι νέο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.