Τι σημαίνει ο τρόπος που κοιμάστε μαζί για το μέλλον της σχέσης σας!

Όλα τα ζευγάρια ακόμη κι αν δεν συγκατοικούν ή αν δεν έχουν βάλει «στεφάνι» κοιμούνται μαζί και μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι αρκετές φορές μέσα στο μήνα. Τις πρώτες φορές σίγουρα σκεφτόσουν πως να την/τον πάρω αγκαλιά, μήπως παρεξηγηθεί αν γυρίσω πλάτη και άλλα σχετικά.
Για αυτό και σε έπιανε ο ύπνος μετά από εκατό ώρες!

Εμείς λοιπόν σου παρουσιάζουμε τις προοπτικές της σχέσης σου με βάση τον τρόπο που κοιμάστε και αγκαλιάζεστε στο κρεβάτι: 

#1 Ο άντρας ξαπλωμένος ανάσκελα κι η γυναίκα να ακουμπάει το κεφάλι της στο στήθος του


Η συγκεκριμένη είναι μία δυναμική στάση που είναι βέβαιο ότι θα σας αρέσει. Για τη γυναίκα, δείχνει ότι βασίζεται στον σύντροφο της κι αισθάνεται πιο ασφαλής όταν το κεφάλι της ακουμπά στο στήθος του. Όσο για εκείνον; Μπορεί από ένα σημείο και μετά, να μην νιώθει το μπράτσο και το στήθος του, αλλά θα κάνει τα πάντα για να είναι η σύντροφος του άνετη κι ασφαλής. Για αυτό ακριβώς είναι κι η ιδανική στάση για τους άντρες... κερδίζουν πολύ έδαφος χρησιμοποιώντας την.

#2 Ο ένας αντικριστά από τον άλλον με τα σώματα σας να μπλέκονται


Αυτή είναι η πιο ρομαντική στάση στον ύπνο. Δείχνει πως οι ζωές σας είναι αλληλένδετες, που λειτουργείτε σαν αληθινό ζευγάρι. Κατά πάσα πιθανότητα, ολοκληρώνει ο ένας τις προτάσεις του άλλου και φροντίζετε ο ένας τον άλλον.

Όσον αφορά το μέλλον της σχέσης, δύο είναι τα τινά. Από τη μία, η σχέση σας είναι καινούρια κι ακόμα βρίσκεται στην «περίοδο μέλιτος», επομένως προσπαθείτε να περάσετε στο επόμενο στάδιο και να αποκτήσετε έναν πιο άνετο και σταθερό δεσμό μεταξύ σας.

Από την άλλη όμως, αν είστε μαζί καιρό κι εξαρτιέστε απόλυτα ο ένας από τον άλλον, ίσως υπάρχουν κάποια προβλήματα στο μέλλον σας. Σίγουρα είναι υπέροχο που εξακολουθείτε να είστε τόσο ερωτευμένοι μετά από χρόνια, όμως ο ένας από τους δύο θα θελήσει κάποια στιγμή να ανακαλύψει τον εαυτό του έξω από αυτή τη σχέση. Αυτό σημαίνει πως είτε θα αφιερώσετε κάμποσο χρόνο χώρια είτε θα χωρίσετε.

#3 Η γυναίκα αγκαλιάζει τον άντρα


Δεν χορταίνεις με τίποτα τον σύντροφο σου, έτσι ακόμα και με γυρισμένη την πλάτη, τον έχεις από κοντά. Και μπορεί εκ πρώτης όψεως η αγκαλιά αυτή να μοιάζει γλυκιά και τρυφερή, ωστόσο η ανάγκη σου αυτή να είσαι πάντα δίπλα στον σύντροφο σου είτε στον ξύπνιο είτε στον ύπνο σου, δηλώνει μία καταπίεση που θα σου γυρίσει μπούμερανγκ κάποια στιγμή. Αν δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη την ανάγκη σου να είσαι συνεχώς μαζί του και να τον ελέγχεις μερικές φορές, η κατάληξη θα είναι να τον διώξεις μακριά σου.

#4 Ο άντρας αγκαλιάζει την γυναίκα


Με το να αγκαλιάζει ο άντρας τη γυναίκα φανερώνεται πως έχουν μία σταθερή και ερωτιάρικη σχέση. Συγκεκριμένα, για τις γυναίκες, η στάση αυτή περιγράφεται ως η πιο «ευάλωτη», καθώς πολλές φορές μπορεί να ξεφύγουν τα πράγματα κι η τόσο κοντινή επαφή να οδηγήσει σε σεξουαλική έλξη όποτε ο άντρας θελήσει. Το γεγονός όμως ότι αφήνονται στα χέρια των συντρόφων τους χωρίς φόβο, υποδηλώνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μία σχέση. Όσες δυσκολίες κι αν σας φέρει η ζωή, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε. Η σχέση σας είναι πραγματικά πολύ δυνατή.

#5 Ο ένας πλάτη στον άλλον με τα οπίσθια σας να ακουμπούν μεταξύ τους


Ναι ναι το ξέρω, δείχνει πολύ άσχημη αυτή η στάση του ύπνου, αλλά μην απογοητεύεστε δεν σημαίνει κάτι κακό για το μέλλον της σχέσης σας. Δείχνει πως ανεξάρτητα από την ερωτική - σεξουαλική επαφή την οποία και διατηρείτε, για εσάς πρωταρχικό ρόλο παίζει η ανεξαρτησία σας. Είστε από τις σχέσεις που έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο οικειότητας κι επειδή ξέρετε πως άλλος τρόπος αγκαλιάς μπορεί να σας κάνει να ιδρώσετε και επομένως να γίνετε αηδιαστικοί, τον αποφεύγετε. Παράλληλα, με βάση αυτήν την στάση ύπνου μπορούμε να πούμε πως έχετε αποδεχτεί ότι θα περάσετε μία ζωή μαζί και επομένως δεν σας νοιάζει αν θα χαραμίσετε λίγα βράδια.


#6 Σε εντελώς αντίθετες στάσεις χωρίς να αγγίζεστε


Oι ειδικοί ονομάζουν αυτήν την στάση «πριν το διαζύγιο» ή «μετά τον τσακωμό». Όπως και να 'χει πάντως, τα νέα δεν είναι πολύ καλά για το μέλλον της σχέσης σας. Αν εσύ κι ο/η σύντροφος σου πηγαίνετε τσακωμένοι για ύπνο, και μόλις μετά βίας αγγίζεστε, οι πιθανότητες είναι πως βρίσκεστε πριν την αρχή του τέλους.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.