Αστρολογικό Δελτίο 6-3-2017

Κάποιες πιθανόν αιφνίδιες καταστάσεις θα αλλάξουν το πρόγραμμά μας και θα πρέπει να τις αποδεχτούμε για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να επωφεληθούμε από τις νέες συνθήκες. Η κοινωνικότητά μας θα είναι αυξημένη και κυρίως θα μπορούμε να ισορροπήσουμε τις σχέσεις μας με τα μέλη της οικογενείας μας και τον στενό μας κύκλο. Βέβαια και σε επίπεδο συνεργασιών θα πρέπει να κατανοήσουμε τις όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας.
Ώρες αποφάσεων

Η Σελήνη στις 6 Μαρτίου από τις 10:22 μέχρι τις 14:54 η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας και μετά εισέρχεται στον Καρκίνο, έτσι ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς αλλά και οι Ταύροι και οι Παρθένοι. Θα βάλετε κάποιες προτεραιότητες στην καθημερινότητά σας και θα ασχοληθείτε με ζητήματα του χώρου σας και της οικογενείας σας. Η Σελήνη στην θέση αυτή βρίσκεται στο σπίτι της οπότε θα ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας με τον περίγυρό σας και θα αισθανθείτε ήρεμα και χαλαρά. Ακόμη θα ασχοληθείτε με την ασφάλειά σας και με την σταθερότητα της ζωή σας.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, αλλά και  σε αντίθεση με τον Κρόνο, το οποίο όμως θα μπλοκάρει από την διέλευσή της στον Καρκίνο. Έτσι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές που θα είναι προς το συμφέρον μας και θα μπορούμε να αναπτύξουμε καλύτερα τα σχέδιά μας. Τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχοντας πολύ καλή διάθεση θα μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, ωστόσο προσέξτε τα οικονομικά σας.

Οι Κριοί θα μπορείτε να ισορροπήσετε τις συνεργασίες σας. Οι Ζυγοί θα σταθεροποιήσετε επαγγελματικές θέσεις και θα έχετε ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις. Οι Καρκίνοι δείξτε σοβαρότητα και θα έχετε θετικά αποτελέσματα στην καριέρα σας.

Οι Αιγόκεροι ισορροπείτε τις οικογενειακές σας σχέσεις και την καθημερινότητά σας. Για να έχετε την επιτυχία που αναζητάτε, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και τις σχέσεις σας για την επίλυση των προβλημάτων σας. Οι Δίδυμοι θα έχετε την υποστήριξη του στενού σας κύκλου. Οι Τοξότες θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα μπορείτε να προβάλλετε τις δεξιότητές σας. Οι Παρθένοι θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις οικονομικές ευκαιρίες που θα σας τύχουν. Οι Ιχθείς με την υποστήριξη σημαντικών προσώπων θα βγείτε από τα οικονομικά σας αδιέξοδα. Αν θέλετε να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί δείτε με προσοχή και λεπτομερώς τα πράγματα και προχωρήστε στο επόμενο βήμα, θα έχετε σημαντική υποστήριξη. Οι Υδροχόοι με την υποστήριξη των ατόμων του στενού  σας κύκλου θα μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία . Οι Λέοντες θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και ίσως μέσα από ένα ταξίδι προκύψουν θετικές εξελίξεις. Οι Ταύροι μπορείτε να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Οι Σκορπιοί είναι ευκαιρία να αναδείξετε τις δεξιότητές σας. Για να έχετε επιτυχία στις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι σημαντικότερες πλανητικές όψεις της ημέρας με αποτύπωση στις 12 το μεσημέρι ακριβώς είναι συνοπτικά οι εξής:

Ήλιος

Σύνοδος

Ερμής

 
Ήλιος

Σύνοδος

Ποσειδών

 
Ήλιος

Εξάγωνο

Πλούτων

 
Σελήνη

Εξάγωνο

Άρης

 
Σελήνη

Τρίγωνο

Δίας

 
Σελήνη

Αντίθεση

Κρόνος

 
Ερμής

Σύνοδος

Ποσειδών

 
Ερμής

Εξάγωνο

Πλούτων

 
Αφροδίτη

Αντίθεση

Δίας

 
Αφροδίτη

Σύνοδος

Ουρανός

 
Αφροδίτη

Τετράγωνο

Πλούτων

 
Άρης

Αντίθεση

Δίας

 
Άρης

Τρίγωνο

Κρόνος

 
Άρης

Σύνοδος

Ουρανός

 
Δίας

Αντίθεση

Ουρανός

 
Δίας

Τετράγωνο

Πλούτων

 
Κρόνος

Τρίγωνο

Ουρανός

 
Ουρανός

Τετράγωνο

Πλούτων

 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.