Ερωτοσκόπιο 5-3-2017

Μια πολύ όμορφη, σύνθετη, γεμάτη ερωτικές πινελιές και νότες, νοσταλγία και πάθος ταυτόχρονα ημέρα, μια Κυριακή φτιαγμένη από ψιθύρους και γελάκια και αγκαλιές! Ο μέγας Άρης από τον Κριό συμμαχεί εν τω μεταξύ με τον Κρόνο από τον Τοξότη, λύνοντας παρεξηγήσεις . Και η ανάδρομη Αφροδίτη της επιστροφής συμμαχεί με την Σελήνη από τους Διδύμους, απλά τέλεια!
Τα κορίτσια τα λένε στους ουρανούς

Η εξαίσια όψη εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Κριό που πατάει πίσω, σε γνωστά χνάρια, με την Σελήνη από τους αέρινους Διδύμους θα μας δώσει τα καλύτερα όπλα για να αντιμετωπίσουμε μια επανασύνδεση . Χιούμορ, διάθεση για παιχνίδι, όλα αυτά που συνήθως τα ξεχνάμε. Από την άλλη το φλερτ, προνομιακό πεδίο για τους Διδύμους, έχει μια χροιά πείρας, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη μας θυμίζει ότι δεν πρέπει να κάνουμε συνέχεια τα ίδια πράγματα, αν θέλουμε να έχουμε ένα φρέσκο αποτέλεσμα.

Κρόνε μεγαλοδύναμε

Ο Κρόνος είναι καρμικός συλλογικός πλανήτης, το ξέρουμε, το έχουμε καταλάβει, το ζούμε. Η συμμαχία του που ολοκληρώνεται σήμερα με τον Άρη από τον Κριό του προσθέτει ένα έξτρα μεγαλείο. Το κλειδί αυτής της καλής συμμαχίας είναι ότι οι σχέσεις αποκτούν κύρος, οι άντρες επιτέλους βάζουν την δύναμή τους στην υπηρεσία του έρωτα και η αγάπη αποκτά χαρακτήρα μόνιμο. Πολύ καλή επιρροή για νέες σχέσεις οι οποίες θα έχουν εξαιρετικά μόνιμο χαρακτήρα σε βάθος χρόνου.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι απολαμβάνετε την δύναμη του Άρη. Οι Κριοί μπορεί να είστε σε ένα ταξίδι που θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον έρωτα της ζωής σας. Οι Ζυγοί επιδιώκετε ήρεμες στιγμές με όσους αγαπάτε. Οι Καρκίνοι φλερτάρετε δυναμικά, με την Σελήνη στους Διδύμους. Οι Αιγόκεροι έχετε πολύ καλή επίδραση από τον Κρόνο που σας επιτρέπει να διορθώσετε τις σχέσεις σας. Για να επωφεληθείτε από την αστρική ενέργεια στα ερωτικά σας καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς χαίρεστε και παίζετε στον έρωτα με την δύναμη της Σελήνης. Οι Δίδυμοι έχετε άμεσα την ανάγκη για πολύ ερωτικές στιγμές. Οι Τοξότες έχετε πολλαπλές επιρροές που βοηθούν να βρείτε την αγάπη που χρειάζεστε. Οι Παρθένοι είστε έτοιμοι να πάρετε μεγάλες αποφάσεις με το ταίρι σας. Οι Ιχθείς λάμπετε από ερωτική διάθεση και γοητεύετε. Για να έχετε απαντήσεις στον ερωτικό τομέα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε γεμάτοι από διάθεση για ερωτική απόλαυση, καλό αυτό για το ταίρι σας! Οι Υδροχόο επιδιώκετε να ζήσετε κάτι παράξενο, έξω από την ρουτίνα . Οι Λέοντες έχετε την τάση να φλερτάρετε στον φιλικό σας χώρο. Οι Ταύροι με την υπέροχη σχέση της Αφροδίτης με την Σελήνη θέλετε να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας. Οι Σκορπιοί θέλετε να έχετε ένα βράδυ γεμάτο ρομαντισμό και κινείστε πολύ ερωτικά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.