Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-3-2017

Κριός – Ο Αυτοκράτορας
Πάρα πολύ δυνατή κάρτα. Αν είσαι άντρας σηματοδοτεί την απόλυτη κυριαρχία σου μέσα στις σχέσεις σου. Αν είσαι γυναίκα ζεις ή πρόκειται να ζήσεις μια σημαντική σχέση με έναν άνθρωπο που μπορεί να σου προσφέρει όχι μόνον την αγάπη του αλλά και την στήριξή του.

Ταύρος – Το Αστέρι (Ανάποδα)

Σήμερα, που η Αφροδίτη, το Αστέρι σου, γυρίζει ανάδρομη, έρχεται και στα ταρώ το Αστέρι αντίστροφα. Έχεις την δυνατότητα για πολύ σημαντική σχέση, αρκεί να το αποδεχτείς, να αποδεχτείς και τις ανάγκες σου και τις δυνατότητές σου και να προσπαθήσεις να έχεις μια καθαρή ματιά σε όλα τα δώρα που σου δίνει ο έρωτας .

Δίδυμοι – Ο Τρελός

Σε πιάνει μια καθαρά ανοιξιάτικη διάθεση στα ερωτικά σου, θες να φλερτάρεις. Κάτι πολύ σημαντικό, ή έτσι σου φαίνεται, έχει εμφανιστεί τον ερωτικό σου ορίζοντα και ειδικά αν δεν έχεις σχέση σε συνεπαίρνει. Πρόσεξε μόνον να μην δράσεις με αφόρητη ελαφρότητα, ξέρεις από την πείρα σου πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός αναγκαστικά.

Καρκίνος – Ο Τροχός της Τύχης (Ανάποδα)

Φοβάσαι πάρα πολύ να αφεθείς στον έρωτα, στο συναίσθημα, ακόμα και στην πιο μικρή αλλαγή. Κι όμως, είτε έχεις σχέση είτε όχι, πολλά είναι αυτά που αλλάζουν και θα πρέπει να αφήσεις την ψυχή σου να παρασυρθεί. Η στασιμότητα δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα θετικό.

Λέων – Ο Ερημίτης

Παράξενη διαδοχή. Προχθές ο Πύργος, εχθές οι Ερωτευμένοι, σήμερα ο Ερημίτης. Κάτι δεν σου κάθεται καλά στον ερωτικό τομέα και αλλάζεις συναισθήματα μέρα την ημέρα και ώρα την ώρα. Έχεις πολύ ανάγκη να τα βρεις με τον εαυτό σου, αλλά μην απομονώνεσαι εντελώς.

Παρθένος – Η Σελήνη (Ανάποδα)

Και εχθές σε συντρόφευε η Σελήνη, αλλά σε ορθή φάση. Σήμερα έρχεται αντίστροφα, ένδειξη ότι κρύβεις τα συναισθήματά σου και τους φόβους σου και από το ταίρι σου και από εσένα. Μπορεί να διαλέγεις μια αισιόδοξη μάσκα, αλλά όποιος σε γνωρίζει ξέρει ότι κάτι προσπαθείς να κρύψεις.

Ζυγός – Ο Ιεροφάντης

Έχεις ανάγκη από μια σχέση κύρους. Αν βρίσκεσαι ήδη σε κάποιο δεσμό μπορεί να αποφασίσετε μια επισημοποίηση. Αν δεν έχεις σε έλκουν άτομα που συνήθως δεν είναι στην σφαίρα των ενδιαφερόντων σου, πολύ σοβαρά, με πειθαρχία και με ανάγκη επίσης για πολύ σοβαρή σχέση.

Σκορπιός – Η Αρχιέρεια

Τρίτη ημέρα που έρχεται η Αρχιέρεια στο ρίξιμό σου. Είναι μια κάρτα θηλυκής παντοδύναμης ενέργειας, που φέρνει έντονη διαίσθηση, φέρνει όμως και μια μοναξιά σε ένα εσωτερικό επίπεδο. Για μια φορά θέλουμε να ην συναντήσουμε, τρεις φορές στην σειρά σημαίνει ότι ΄χεις ανάγκη από λίγη διασκέδαση.

Τοξότης – Η Εγκράτεια

Ειδικά μετά από την Αυτοκράτειρα που ήταν η χθεσινή σου κάρτα, η Εγκράτεια είναι απόλυτα θετική. Όλο το βάθος της ψυχής σου αφιερώνεται στην σχέση και έχεις πολλά να δώσεις. Έχεις στόχο την ευτυχία σου και δεν σε παρασύρουν μακριά από τις ουσιαστικές σου σχέσεις οι τυχαίοι πειρασμοί.

Αιγόκερως – Το Άρμα

Νιώθεις απόλυτη βεβαιότητα για τα συναισθήματά σου και ξέρεις ακριβώς πού πρέπει να πας την σχέση σου, σε ποιο μονοπάτι να την στρέψεις. Πολύ καλή επιρροή για να έχεις τα αποτελέσματα που θες και να κερδίσεις την αφοσίωση του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Φυσικά, θα πρέπει να του δώσεις και εκείνου πρωτοβουλίες, ο εγωισμός δεν είναι σωστός οδηγός.

Υδροχόος – Ο Ήλιος

Δυνατή και αισιόδοξη και ανοιξιάτικη κάρτα που σου δίνει πλούτο συναισθημάτων και πολλές συγκινήσεις. Η τρυφερότητα ξεχειλίζει από την ψυχή σου, γίνεσαι κυριολεκτικά χαλί να σε πατήσουν οι άνθρωποι που αγαπάς, και όλο αυτό το ξάνοιγμα γίνεται με μια άκρως αισιόδοξη διάθεση.

Ιχθείς – Ο Ερημίτης

Και πάλι ο Ερημίτης στο ρίξιμό σου, όπως δυο μέρες τώρα στην σειρά. Αν είσαι σε σχέση πρέπει να προσέξεις, το ταίρι σου μάλλον παραξενεύεται με την τόση απομόνωση. Αν δεν έχεις σχέση, είναι αδύνατον να το αλλάξεις αυτό αν δεν ανοίξεις, αν δεν δεις λίγο έξω από τον εαυτό σου.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.