Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός
Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα να κάνεις λάθη επάνω στα λάθη, καθώς θα είναι σε δύσκολη σχέση με τον επίσης ανάδρομο Δία και με τον Πλούτωνα.
Η Αφροδίτη σου φωνάζει ότι πρέπει καλά να το σκεφτείς πριν επιστρέψεις σε μια σχέση και καλά θα κάνεις να την ακούσεις.

Ταύρος

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον 12ο Οίκο σου θα βάλει επί των τύπων των ήλων σήμερα και για ένα μεγάλο διάστημα τα αβρά της ακροδάχτυλα και θα θελήσει να κάνει διάγνωση για όλο το ερωτικό σου πεδίο, όπως εξελίχθηκε τα τελευταία 8 χρόνια. Να δώσεις σημασία στην αλήθεια των συναισθημάτων σου και μην μένεις προσκολλημένος/η σε σχέσεις μόν και μόνο από ανασφάλεια .

Δίδυμοι

Ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη σήμερα σου δίνουν αντιφατικά μηνύματα στο θέμα της επανασύνδεσης. Ενώ δεν αποκλείεται και να το θέλεις πολύ ένα τέτοιο ενδεχόμενο και να το προσπαθείς, τελικά η διαίσθησή σου να σου πει ότι καλύτερα είναι να προχωρήσεις και να φύγεις έξω από συναισθηματικές παγίδες του παρελθόντος.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον παρορμητικό σταυρό σε αφορά άμεσα και σου φωνάζει ότι έχει έρθει ο καιρός για έναν γενναίο απολογισμό στα ερωτικά σου θέματα. Δεν έχει να κάνει τόσο μεπρόσωπα συγκεκριμένα αυτό αλλά με συμπεριφορές που πρέπει να αλλάξεις για να αλλάξει και η τύχησου στον έρωτα.

Λέων

Η αναδρομή της Αφροδίτης στον φιλικό σου Κριό μπορεί να σε κάνει να ταξιδέψεις ακόμα και πολλά χιλιόμετρα για να συναντήσεις έναν παλιό σου έρωτα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ταξιδεύεις για άσχετο λόγο και να βρεθείς πάλι πρόσωπο με πρόσωπο με ένα άτομο που δεν έχει σταματήσει να σε ενδιαφέρει. Οι αποφάσεις θα είναι καταιγιστικές.

Παρθένος

Ο Ερμής από τους πολικούς σου Ιχθείς και η Αφροδίτη από τον εντελώς καρμικό για σένα Κριό σου δίνουν αντιφατικές πληροφορίες, που όμως τελικά δεν έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους αλλά σου μιλάνε την γλώσσα της όλης αλήθειας. Επανασύνδεση, ναι, μπορείς να έχεις. Την χρειάζεσαι όμως, ρωτάει ο Ερμής…

Ζυγός

Μεγάλα γεγονότα σε περιμένουν στον ερωτικό τομέα με την ανάδρομη από σήμερα Αφροδίτη να είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, αντίθεση με τον ανάδρομο Δία, τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ξεσηκώνεται ηψυχή σου από απανωτά γεγονότα καρμικής φύσεως, που έχουν τεράστια σημασία για το μέλλον σου. Έχε τις αντένες της ψυχής σου σε εγρήγορση.

Σκορπιός

Η σχέση τετραγώνου ανάμεσα στον Πλούτωνα και την ανάδρομη πια Αφροδίτη δεν επιτρέπει την επανασύνδεση, την ίδια στιγμή που σαφώς όλη σου η ψυχή στρέφεται στο παρελθόν . Τι θα κάνεις, θα επιστρέψεις σε μια σχέση όπως νομίζεις ότι σου χρειάζεται, ή θα δεις με ειλικρίνεια την κατάσταση και θα προχωρήσεις σε ένα επόμενο στάδιο; Σε αυτήν την ερώτηση πρέπει να απαντήσεις άμεσα.

Τοξότης

Η ανάδρομη Αφροδίτη θα είναι σε όψη αντίθεσης με τον επίσης ανάδρομο Δία, που συμβαίνει να είναι κυβερνήτης σου. Το παρελθόν ξυπνάει, αλλά εσύ δεν έχεις διάθεση να βρεθείς σε μία άνευ όρων και ορίων επιστροφή . Σε έλκει η ιδέα της επανασύνδεσης, αλλά έχεις ακόμα θυμό μέσα σου.

Αιγόκερως

Η ανάδρομη Αφροδίτη ειδικά από σήμερα ξεκινάει να «παίζει» με τα αισθήματά σου, καθώς είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου αλλά τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 12ο Οίκο σου. μιαεπανασύνδεση από σήμερα και για αρκετό καιρό είναι μεν ισχυρό ενδεχόμενο, αλλά με πολλά θέματα που θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι.

Υδροχόος

Ο Ουρανός σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον 3ο Οίκο σου θα σου φέρει καρμικές συναντήσεις με παράξενους τρόπους. Θα βγεις για ένα ποτό χαλαρά και θα πέσεις επάνω στον/στην πρώην, θα ανακαλύψεις ότι κάτι έχει παίξει ανάμεσα σε κάποιον φίλο σου και ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γενικά θα δονηθεί έντονα το παρελθόν και θα σου φέριε συγκινήσεις.

Ιχθείς

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον 4ο Οίκο σου θα έχει μεν δύσκολες όψεις, αλλά ανοίγει το θέμα των σχέσεών σου έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί την τελευταία οκταετία. Αποφάσεις που θα ήθελες να τις πάρεις πίσω σου δίνεται η ευκαιρία να τις ξαναδείς, ενώ άνθρωποι που είναι σημαντικοί για σένα επιστρέφουν στην ζωή σου.

Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.