Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 4-3-2017

Κριός
Επιβραδύνετε και να το παίξετε χαλαροί σήμερα. Είστε κανονικά γρήγοροι να κάνετε άλματα σε έναν αγώνα δρόμου. Αλλά αυτή τη στιγμή, προσπαθήστε να κρατήσετε την επιθετική και ανταγωνιστική πλευρά υπό έλεγχο.

Ταύρος

Είστε πάντα μια πηγή δύναμης και ευαισθησίας στους φίλους σας και στις ρομαντικές αναζητήσεις. Μην φοβάστε τις μεταβολές και να ζητήσετε την ίδια στήριξη για τον εαυτό σας τώρα.

Δίδυμοι

Περάστε λίγο χρόνο στην ήσυχη περισυλλογή σας σήμερα. Δεν είναι ότι είστε έξω από τις ιδέες, αντίθετα, είστε απολύτως γεμάτοι με τη δημιουργικότητα και την έμπνευση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχατε αρκετό χρόνο για να διατυπώσετε τις σκέψεις σας.

Καρκίνος

Αν έχετε κάποιο τρόπο να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σήμερα, τότε βυθιστήκατε. Αποφύγετε τα θέματα της σχέσης σαν μια καλλιτεχνική ή δημιουργική προσπάθεια.

Λέων

Η ζωή σας είναι σαν εκείνες τις παλιές διαφημίσεις της Microsoft που ρωτούσαν «Πού θέλετε να πάτε σήμερα;» Το μυαλό σας μπορεί να σας μεταφέρει σχεδόν οπουδήποτε, είτε πρόκειται για μερικούς μόνο τυχαίους ελιγμούς ή ένα σκόπιμο νοερό ταξίδι.

Παρθένος

Προσπαθήστε να κρατήσετε μία ευγένεια, γενναιόδωρη στάση σήμερα, όταν βλέπεις τους άλλους να κινούνται αργά ή, ακόμα χειρότερα, αναποτελεσματικά. Δεν είστε συνήθως αυταρχικοί, αλλά έχετε συχνά ισχυρή άποψη για τα πράγματα.

Ζυγός

Εάν αισθάνεστε λίγο βιασύνη, μπορείτε να έχετε υπερφορτωθεί το κοινωνικό πρόγραμμά σας. Προσπαθήστε να επιβραδύνετε σήμερα και απολαύστε τα μικρά πράγματα, ακόμα κι αν η μεγάλη εικόνα φαίνεται πέρα από τον έλεγχό σας.

Σκορπιός

Έχετε ιδεαλιστικές ονειροπολήσεις και πρέπει να χρησιμοποιηθεί το πάθος και η επιμονή για να συμβεί. Ο συνδυασμός της ειλικρίνειας και της έντασης που διαθέτετε είναι ελκυστικός.

Τοξότης

Μην πανικοβάλλεστε αν δεν μπορείτε να μαρσάρετε τον κινητήρα σας σε πλήρη κίνηση σήμερα. Μπορεί να κινείται λίγο πιο αργά από ό, τι συνήθως, αλλά αυτό δεν είναι πάντα κακό. Απλά σας δίνει περισσότερο χρόνο για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας και να θέσετε κάποιους κατάλληλους φιλόδοξους στόχους.

Αιγόκερως

Μην φοβάστε να πάρετε το ρίσκο, αν είστε αντιμέτωποι με την επιλογή. Είσαι συνήθως πιο άνετα που ασχολείστε με τον κόσμο των γεγονότων και των αριθμών.

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να πάρετε κάποιο είδος μέτρου για να κρατήσετε την καταδίωξή σας υπό έλεγχο. Μπορεί να πρέπει ακόμη και να δοκιμάσετε κάποια πειθαρχία, φοβερή, όπως αυτό μπορεί να ακούγεται.

Ιχθύς

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας μεγεθύνονται τώρα, έτσι κάνουν το μεγαλύτερο μέρος αυτής ώθησης υπεροχή. Δεν θα μπορούσατε να ήσασταν πιο εκπληκτικοί και ελκυστικοί, τώρα είναι η ευκαιρία σας.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.