Ερωτοσκόπιο 4-3-2017

Για να πούμε αλήθειες: Τι τρελά όνειρα είχαμε κάνει κι έμειναν στην μέση; Θυμηθείτε, γιατί θα σας τα θυμίσει έτσι κι αλλιώς η σημαντικότερη αναδρομή τη Αφροδίτης που έχουμε ζήσει εδώ και οκτώ χρόνια.
Η μεγαλειώδης θεότητα του έρωτα, του πλούτου, της ευφορίας ολοκληρώνει την οκτάχρονη πορεία της γύρω από το άστρο μας, τον Ήλιο, και φέρνει στο κατώφλι της καρδιάς μας έντονες ανάγκες για να κλείσουμε κύκλους.

Η Πεντάλφα της Αφροδίτης

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά που συνδέουν την Αφροδίτη ως πλανήτη με την γυναικείαλίμπιντο εκφράζεται μέσα από το μυστηριακό σύμβολο της Πεντάλφας. Αυτό το τέλειο σχήμα που είναι φορτισμένο βέβαια από τις μουσικές πολλών και διαφορετικών κλειδιών έχει άμεση σχέση με το «λουλούδι» που δημιουργεί η πορεία της Αφροδίτης γύρω από τον Ήλιο, με τις κορυφές του και τις κάμψεις του. Κάθε οκτώ χρόνια αυτό το λουλούδι κλείνει, προσφέροντάς μας δυνατές συγκινήσεις.
Επιστροφές, παράξενες συμπτώσεις, όνειρα που θα ρέουν σαν ποτάμια πόθων θα μας αποκαλύψουν τι πετύχαμε καρμικά σε αυτά τα 8 χρόνια, τι μας λείπει, τι πρέπει να κάνουμε για να διορθώσουμε τηνζωή μας. α, υπόψη ότι η Αφροδίτη είναι ο μόνος πλανήτης που κινείται άναρχα στο στερέωμα, η κανονική της πορεία είναι η ανάδρομη όλων των άλλων πλανητών και η αναδρομή της είναι στην ουσία συνταίριασμα με τις τροχιές των ορθών πλανητών! Ναι, κάνει ό,τι θέλει το κορίτσι μας.

Η Σελήνη ακόμα μοιράζει πόθους

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον γήινο και πάντα παθιασμένο Ταύρο. θα είναι σε ένα μικρό τετράγωνο με τον Ήλιο, που θα μας θυμίσει ότι πρέπει να βάλουμε το συναίσθημα πάνω από τον εγωισμό, ενώ θα είναι σε υπέροχες όψεις με τον Ερμή και τον Πλούτωνα, βοηθώντας με τον καλύτερο τρόπο να εκφράσουμε εύκολα μεγαλειώδεις πόθους, δυνατές ανάγκες και την ουσία της λίμπιντο.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι ζείτε την παράδοξη ενέργεια της Ανάδρομης Αφροδίτης στον Κριό στο μάξιμουμ.

 Οι Κριοί θέλετε να ζήσετε πάλι εμπειρίες που έμειναν ημιτελείς.

Οι Ζυγοί επιδιώκετε να κάνετε ένα τεράστιο ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας.

 Οι Καρκίνοι είστε βαθιά αισθαντικοί αλλά λίγο μελαγχολικοί.

Οι Αιγόκεροι εξωτερικεύετε με δύναμη τους πόθους σας.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς έχετε εξαιρετική επίδραση από τον Ήλιο και τον Ερμή και σήμερα.

Οι Δίδυμοι επιδιώξτε ένα ραντεβού με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ειδικά αν είχατε και παλιότερα μια υπόσχεση σχέσης.

 Οι Τοξότες έχετε αναθαρρήσει σε όλους τους τομείς και οέρωτας έρχεται να σας γεμίσει με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Οι Παρθένοι είστε σε ταξιδιάρικη φάση και είναι πιθανόν να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

Οι Ιχθείς αφήνετε τον χρόνο να κυλήσει μέσα σε μια λάγνα διάθεση.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ευνοείστε πολύ από την Σελήνη και σήμερα.

Οι Υδροχόοι έχετε την δυνατότητα να περάσετε ένα πολύ όμορφο ερωτικό βράδυ.

Οι Λέοντες φλερτάρετε και σας συναρπάζει ένας νέος έρωτας.

Οι Ταύροι με την Αφροδίτη ανάδρομη έχετε τεράστια νοσταλγία.

Οι Σκορπιοί διαλέγετε με προσοχή τα λόγια σας για να χρίσετε μια αποπλάνηση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.