Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Κριός – Η Κρίση
Αισθάνεσαι ότι έχει κλείσει μια εποχή στα ερωτικά σου θέματα. Είσαι μπροστά σε αποφάσεις που θα αλλάξουν το ερωτικό πεδίο. Θα ήθελες ίσως να έχεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, αλλά αν δεν μπορείς να τον εξασφαλίσεις, δες πώς θα βάλεις το ταίρι σου το παιχνίδι να καταλάβει ότι πρέπει κάτι να αλλάξει.

Ταύρος – Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα)

Είναι η δεύτερη ημέρα που η Δικαιοσύνη εμφανίζεται στο ρίξιμό σου, και μάλιστα πάλι σε ανάποδη φορά, που σημαίνει ότι μια βαθιά αναδιάταξη πρέπει να γίνει στην σχέση σου ή στον τρόπο που δρας στον έρωτα. Για καιρό έχεις μάλλον αφεθεί στον ρόλο του θ΄ύματος και αυτό οπωσδήποτε θα πρέπει να αλλάξει, σε έχει κουράσει και νιώθεις κυριολεκτικά ότι οι σχέσεις σου σε αδικούν.

Δίδυμοι – Ο Ιεροφάντης

Μια πολύ θετική κάρτα η οποία σημαίνει ότι θα έχεις ηρεμία και κατοχύρωση ησυχίας στην σχέση σου. αν δεν έχεις μία σχέση, έρχεται κάτι πολύ δυνατό στο άμεσο μέλλον, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και τον γάμο. Σε κάθε περίπτωση περνάς μια πολύ ώριμη περίοδο.

Καρκίνος – Ο Θάνατος (Ανάποδα)

Μια σημαντική κάρτα σε αντίστροφη φορά που σημαίνει ότι η σχέση σου ή γενικά η κατάσταση που για καιρό βίωνες στον ερωτικό τομέα έχει τελειώσει κατά κάποιον τρόπο και μένει να το παραδεχτείς. Ο Θάνατος δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώσει η σχέση σου, πρέπει να τελειώνει ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτή η σχέση μέχρι τώρα.

Λέων – Οι Ερωτευμένοι

Εξαιρετική κάρτα η οποία ισορροπεί την χθεσινή δύσκολη ημέρα που σου είχε πέσει ο Πύργος . Θα πρέπει να ξέρεις όμως ότι οι Ερωτευμένοι είναι μια κάρτα που βαθαίνει τις σχέσεις, φέρνει κεραυνοβόλο έρωτα αν είσαι ελεύθερος/η αλλά δίνει και τάση για απιστία .

Παρθένος  – Η Σελήνη

Έχεις μια διάθεση να κάνεις ψυχολογικά παιχνίδια εξουσίας με τους ανθρώπους που αγαπάς. Θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο στην ψυχή τους, αλλά αυτό δεν πρέπει να το προσπαθείς με τρόπους χειραγώγησης, πρέπει να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να παραδεχτείς και τα δικά σου τα αισθήματα.

Ζυγός – Το Αστέρι

Πολύ τυχερή κάρτα. Αν δεν έχεις σχέση θα βρεθείς μπροστά σε μια καινούρια κατάσταση, σε ένα φλερτ με εξαιρετικές προοπτικές . Αν έχεις μια σχέση ήδη έρχεται η τύχη και η αφθονία να την αγγίξει, αλλά έρχεται και πλούτος συναισθημάτων που θα σε συναρπάσει.

Σκορπιός – Η Αρχιέρεια

Πάλι η Αρχιέρεια στο ρίξιμό σου, όπως και εχθές. Η διαίσθησή σου είναι λοιπόν και σήμερα το παντοδύναμο όπλο σου. οι άνθρωποι που αγαπάς δεν μπορούν να αντισταθούν στον μαγνητικό τρόπο με τον οποίο μπορείς να φτάσεις εύκολα στο βάθος της αλήθειας τους.

Τοξότης – Η Αυτοκράτειρα

Επιτέλους, μια πολύ αισιόδοξη, δυναμική και χαριτωμένη κάρτα η οποία απελευθερώνει την ψυχή σου και σου κάνει δώρο γόνιμα αισθήματα. Μπορείς να έχεις μια πανέμορφη ημέρα με το ταίρι σου ή με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και να περάσεις πολύ ερωτικά!

Αιγόκερως – Ο Αυτοκράτορας

Δύναμη, σίγουρα συναισθήματα, απόλυτος έλεγχος των συναισθημάτων και θετική ατμόσφαιρα με τους ανθρώπους που αγαπάς είναι τα δώρα του Αυτοκράτορα. Αν φλερτάρεις θα βρεθείς με έναν άνθρωπο υψηλού κύρους που θα σε συναρπάσει με τον δυναμισμό του.

Υδροχόος – Το Άρμα (Ανάποδα)

Ενώ θα ήθελες να αφεθείς στην δυναμική του έρωτα, σε κρατάνε σε ένα κλουβί ανασφάλειας οι φόβοι σου. Το να φοβάσαι να μην χάσεις τον έλεγχο στον έρωτα ισοδυναμεί με άγονο αγώνα. Ασφαλώς και πρέπει να χάσεις τον έλεγχο, τουλάχιστον σε έναν κάποιο βαθμό, μην φοβάσαι.

Ιχθείς – Ο Ερημίτης

Και πάλι ο Ερημίτης στο ρίξιμό σου, όπως εχθές. Πρέπει να ερευνήσεις μήπως κοντά σου υπάρχει κάποιος Παρθένος που σε πολιορκεί και δεν το έχεις καταλάβει. Αν θέλεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, μην το παρακάνεις και δίνεις την εντύπωση ότι είσαι σε απομόνωση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.