Ερωτοσκόπιο 3-3-2017

Αισθαντική και αλλοπαρμένη η Σελήνη από τον Ταύρο, σε υπέροχη όψη εξαγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθείς ορίζει ότι ο έρωτας πρέπει να φέρνει απόλαυση, να δονεί σώμα, μυαλό και ψυχή . Θα είναι πολύ έντονη και πολύ θετική η δράση του φεγγαριού σήμερα και αξίζει να του ρίξουμε και μια ματιά και την καρδιά μας στα πόδια του.
Οι κρυφές όψεις της ημέρας

Δύο ελάσσονες όψεις θα φέρουν έξτρα βοήθειες σήμερα από τους ουρανούς. Ο Ήλιος σε μισό εξάγωνο με την Αφροδίτη συνδέει το παρελθόν με νέα ξεκινήματα στο ερωτικό πεδίο, δείχνοντάς μας πώς να αποφύγουμε παγίδες. Και ένα ελλιπές τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα μας θυμίσει ότι μπορούμε να έχουμε τόλμη στην ερωτική προσέγγιση, ακόμα κι αν χάνουμε τα λόγια μας ή κοκκινίζουμε!

Βαθιές αλήθειες

Το τετράγωνο που άρχεται από σήμερα ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα μιλήσει την γλώσσα της αλήθειας. Συνήθως δεν μας αρέσει να είναι σε τετράγωνο αυτοί οι δύο σημαντικότατοι για τον έρωτα πλανήτες . Όμως, μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Αν είναι να παραδεχτούμε ότι δεν μπορούμε άλλο σε μια σχέση φυλακή, ας το κάνουμε. Αν όμως είναι να παραδεχτούμε και ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το «βασανάκι», πάλι ας το κάνουμε!

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε από σήμερα ήδη στην επήρεια του τετραγώνου Αφροδίτης/Πλούτωνα. Οι Κριοί αντιμετωπίζετε διλλήματα που φέρνουν σε αντίθεση τον εργασιακό σας χώρο με την ερωτική σφαίρα . Οι Ζυγοί έχετε κουραστεί σε μια σχέση και κάτι πρέπει να κάνετε. Οι Καρκίνοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα που αντανακλούν και στον έρωτα. Οι Αιγόκεροι επιδιώκετε να παίξετε παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις σας. Για να αντιμετωπίσετε αυτές τις δύσκολες ενέργειες καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς με την βοήθεια του Ήλιου και του Ερμή ζείτε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Οι Δίδυμοι έχετε πιαστεί στα δίχτυα της άνοιξης και ανανεώνεστε ψυχολογικά. Οι Τοξότες θέλετε επειγόντως μια διαφυγή με το ταίρι σας. Οι Παρθένοι χαρίζετε στον άνθρωπο που αγαπάτε πολύ μεγάλη τρυφερότητα . Οι Ιχθείς ζείτε μια αναγέννηση της λίμπιντο . Για να έχετε πάντα την αγάπη που ονειρεύεστε καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ευνοείστε πολύ από την Σελήνη. Οι Υδροχόοι μπορεί και να δέχεστε έντονο φλερτ από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Οι Λέοντες είστε πολύ θερμοί και έχετε ανάγκη από έντονες εμπειρίες . Οι Ταύροι λάμπετε από ερωτισμό, αλλά και κτητικότητα. Οι Σκορπιοί ξεκαθαρίζετε με τον καλύτερο τρόπο το κουβάρι των σχέσεών σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.