Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2017

Κριός
Η Αφροδίτη σε δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, αλλά και ο δυναμικός Ουρανός πάλι σε δύσκολη διάθεση, δεν επιτρέπει αυτές τις ημέρες να έχεις την ηρεμία και την ψυχραιμία που χρειάζεται μια επανασύνδεσης. Καλύτερο είναι να αφεθείς σε όσους ξέρεις με βεβαιότητα ότι σε αγαπούν για να ανασυγκροτηθείς.

Ταύρος

Η εξαιρετική σχέση της Σελήνης από το ζώδιό σου με τον Ερμή και τον Ήλιο από τους Ιχθείς ισορροπεί την δύσκολη σχέση της Αφροδίτης από τον 12ο Οίκο σου με τον Πλούτωνα που ξεκινάει από σήμερα. Ωστόσο και πάλι θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για έντονες στιγμές αν βρεθείς πάλι με έναν άνθρωπο που αγαπάς από το παρελθόν σου.

Δίδυμοι

Ο Ερμής σε άψογη σχέση εξαγώνου με την Σελήνη από τον 12ο Οίκο σου θα σου δώσει σήμερα ένα παράθυρο πολύ θετικό για μια επανασύνδεση . Φυσικά θα χρειαστείς πολύ μεγάλη διπλωματικότητα. Δεν είναι σωστό να βάλετε με το πρώην ταίρι σου όλα τα θέματα στο τραπέζι, προτιμήστε να τα βάλετε στο… κρεβάτι!

Καρκίνος

Η πολύ καλή διάθεση της Σελήνης από τον 11ο Οίκο σου με τον Ερμή και τον Ήλιο από τους συμβατούς σου και φιλικούς Ιχθείς σου επιτρέπει σήμερα μια τρυφερή επανασύνδεση. Να θυμηθείς ωστόσο ότι αν φτάσατε με κάποιο άτομο σε χωρισμό, αποκλείεται να μην έχεις κι εσύ φταίξιμο. Μια συγγνώμη μπορεί να τα λιώσει όλα τα… παγάκια!

Λέων

Η όμορφη σχέση του Ήλιου με την Σελήνη θα σε βοηθήσει αν θέλεις οπωσδήποτε να έχεις ένα ραντεβού επανένωση. Να ρίξεις λίγο όμως τον εγωισμό σου. στο κάτω – κάτω για να θέλεις επανασύνδεση, σημαίνει ότι πρέπει να παραδεχτείς και τα δικά σου λάθη .

Παρθένος

Ο Ερμής από τον χώρο των σχέσεων, τους Ιχθείς, σε τέλεια σχέση με την Σελήνη από τον φιλικό σου Ταύρο γεμίζει την ψυχή σου όχι μόνον με τρυφερότητα αλλά και με εξαιρετική διαίσθηση . Αυτό σημαίνει ότι έχεις πολλά όπλα για να μπορέσεις να έχεις την επανένωση που ποθείς με τον άνθρωπο που δεν μπορείς να ξεχάσεις.

Ζυγός

Η δύσκολη σχέση της Αφροδίτης από τον 7ο Οίκο των σχέσεων με τον Πλούτωνα από τον 4ο Οίκο σου της οικογένειας εμποδίζει μια επανασύνδεση. Δεν πειράζει. Είναι αυτό το διάστημα μια ευκαιρία για να δεις αν όντως πρέπει να γυρίσεις σε μια παλιά σου σχέση ή πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω.

Σκορπιός

Η σχέση τετραγώνου ανάμεσα στον Πλούτωνα που είναι κυβερνήτης σου από τον 3ο Οίκο σου με την Αφροδίτη από τον Κριό σηματοδοτεί μια δύσκολη περίοδο με πολλά λόγια, πολλές παρεμβολές στις σχέσεις σου. μόνωσε τον εαυτό σου απέναντι σε αυτόν τον άχρηστο θόρυβο και δες τα πραγματικά σου αισθήματα.

Τοξότης

Η πολύ καλή σχέση του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό με τον Κρόνο από το ζώδιό σου θα σου δώσει όλα τα επιχειρήματα που χρειάζεσαι για να «νομιμοποιήσεις» και μέσα σου και απέναντι στον πρώην σύντροφό σου το γιατί πρέπει να είστε πάλι μαζί. Μπορείς να αφεθείς σε αυτήν την καλή ενέργεια και να ξαναχτίσεις την σχέση σας.

Αιγόκερως

Η δύσκολη σχέση του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη από τον Κριό μπορεί να φέρει επιπλοκές σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Αν καταφέρεις όμως να απομονώσεις τις διάφορες επιρροές, και δεις με ειλικρίνεια τα αισθήματά σου, ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα αρχή σε μια παλιά σχέση.

Υδροχόος

Εξακολουθεί όπως λέγαμε και εχθές να υπάρχει μια μάλλον εχθρική διάθεση του πλανητικού σκηνικού προς μια απόπειρα επανασύνδεσης. Φυσικά, επειδή αυτά λειτουργούν μόνον ως δοκιμασίες, αν εσύ έχεις αποφασίσει ότι το μόνο που θέλεις είναι μια γνώριμη αγκαλιά, δεν μπορεί να σου αντισταθεί το στερέωμα.

Ιχθείς

Η εξαιρετική σχέση του Ερμή και του Ήλιου από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Ταύρο θα σου δώσει όλη την ενέργεια, τον ενθουσιασμό αλλά και την διαίσθηση που χρειάζεται ένα ραντεβού επανασύνδεσης. Βάλε το πιο γλυκό σου χαμόγελο και δρέψε την επιτυχία!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.