Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 3-3-2017

Κριός
Η συνήθης προσέγγιση σας για τα περισσότερα ζητήματα στη ζωή σας είναι να ξεκινήσετε αμέσως και να τα αντιμετωπίσετε. Η έλλειψη προνοητικότητας ή αντιπαροχής για βηματοδότηση του εαυτό σας, δεν θα λειτουργήσει σήμερα. Λεπτές κινητικές δεξιότητες πραγματικά μετράνε τώρα, ίσως χρειαστεί να εργαστείτε κατά τα δικά σας ένστικτα και σχέδια . Είναι ένα καλό πράγμα να είσαι πανούργος και πολυμήχανος.

Ταύρος

Ακριβώς επειδή είστε ένα άτομο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξετε να είστε μοναχικός. Γνωρίζετε ήδη ότι ανήκετε στον τόπο όπου ζείτε, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, ανήκετε στους ανθρώπους στην κοινότητά σας, πάρα πολύ. Και εάν αισθάνεστε καλά σωματικά και συναισθηματικά, σήμερα θα ήταν μια καλή στιγμή. Αλλά μην εμπλακούν όλοι με μια πρόκληση, γιατί δεν μπορεί ο καθένας να σκέφτεται ότι μια φιλική σύγκρουση είναι διασκέδαση. Βρείτε τρόπους για να συμφωνήσετε μαζί τους.

Δίδυμοι

Συνήθως είστε γεμάτοι από ένα εκατομμύριο διαφορετικές, μεγάλες ιδέες για τους συναδέλφους στη δουλειά ή με τους φίλους σας. Αυτή είναι μια ήσυχη ώρα, μια περίοδος για σας να επιπλέετε κατά μήκος αντί να σπρώχνετε μπροστά. Αφήστε τους άλλους ανθρώπους προχωρήσουν με δικές τους πρωτοβουλίες. Μπορεί να επανέλθετε, αλλά σήμερα είστε περισσότερο στη διάθεση για ξεκούραστες δραστηριότητες όπως το διάβασμα .

Καρκίνος

Σαν ένα καυτό πακέτο ή την τέλεια κούπα του καφέ, το μητρικό ένστικτο ζεσταίνει τον κόσμο σας σήμερα. Το εύκρατο κλίμα σας ζεσταίνει, αλλά σε καλό δρόμο. Εδώ στην αγκαλιά της αγάπης, θα έχετε κάθε ευκαιρία να εκδηλώνουν θετικές αλλαγές, είτε στη ζωή σας, ή στον κόσμο γενικότερα. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη στιγμή καλά, ίσως χρειαστεί να αδράξετε τις ευκαιρίες, χωρίς προειδοποίηση ή άδεια.

Λέων

Ατομικότητα είναι εντάξει αν χρειαστεί να σηκωθούν και να προσμετρηθεί ως ένα και μόνο. Το εγώ μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα. Αν η εκρηκτική προσωπικότητά σας έχει να σας μεταφέρει προς τα εμπρός τον τελευταίο καιρό, σήμερα είναι σίγουρο ότι θα σας γυρίσει πίσω. Ίσως θέλετε πραγματικά ή χρειάζεστε κάτι, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το πάρετε. Να είστε προσεκτικοί πώς θα αναγκάσετε τη θέλησή σας σήμερα.

Παρθένος

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μην συμπεριφέρεστε σαν τον εαυτό σας. Είσαι ελεύθερος να λάβετε σοβαρά υπόψη τα θέλγητρα και τα αξιοθέατα που σας κρατούν μακριά από την πορεία σας. Γιορτάστε την επανεξέταση της λογικής και εξισώσεις που κρατούν τον κόσμο μαζί. Πειραματιστείτε εάν είναι απαραίτητο. Απολαύστε την πρόσβαση. Είναι όλα δικά σας, και όλα θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα.

Ζυγός

Σήμερα είναι η διαδικασία, όχι τα αποτελέσματα. Θα πρέπει να κάνετε με πρόχειρες και άλυτες λεπτομέρειες. Δεν είστε ένας επαγγελματίας που μένετε στα θετικά, ακόμα και όταν η εικόνα είναι ζοφερή. Θα επανέλθετε και να τελειώσετε τη δουλειά σύντομα, το συντομότερο που θα αισθάνεστε πιο νηφάλιος για κάποια πράγματα.

Σκορπιός

Αισθάνεστε ευάλωτοι σήμερα, και μισείς την αίσθηση της ανασφάλειας, του Σκορπιού. Δείξτε λίγη σπονδυλική στήλη, ενώ είστε σε αυτό. Αυτό είναι όλα σχετικά με τον καθορισμό των φυσικών ορίων σας και την ασφάλειά τους, ώστε να είναι τόσο ισχυρό και λογικό, όπως ορίσετε τα όριά σας. Φυσικά, αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν είστε υπερβολικά της αυτο-προστασίας. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της δύναμης και του εκφοβισμού, όπως ακριβώς υπάρχει μια διαφορά μεταξύ αδυναμίας και οικειότητας.

Τοξότης

Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να πιαστεί στη σημερινή ανήσυχη ενέργεια, θα είναι πολύ εύκολο να ζηλέψει από κάποιον ή κάτι σήμερα. Μετά από όλα, υπάρχει πάντα κάποιος που πήρε καλύτερα από ό, τι έκανε. Αλλά αν σκάψετε κάτω από αυτό το επιφανειακό επίπεδο, θα διαπιστώσετε ότι, κατά βάθος, είστε ακριβώς στο ίδιο με όλους τους άλλους - ακόμη και λίγο καλύτερα από κάποιους.

Αιγόκερως

Έχετε περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα και είναι το καλύτερό σας να λέτε την ιστορία. Τώρα προσφέρετε χρήσιμες συμβουλές με βάση την εμπειρία σας. Ο καθένας ξέρει ότι είστε το γνήσιο προϊόν, το οποίο θα κάνει μια επιβλητική παρουσία στις συνεδριάσεις, στην τάξη ή στο σπίτι. Οι άνθρωποι κοιτάζουν προς τα πάνω σας. Έχετε πολλά να προσφέρετε, όταν πρόκειται για πρακτικές συμβουλές που μπορεί να πάρετε όλη τη διαδρομή προς την τράπεζα. Έτσι προχωρήστε και τονίστε τα καλά σας σημεία σήμερα.

Υδροχόος

Αναρχία είναι μια πρωτόγονη παρόρμηση, ακόμη και αν αυτό φαίνεται σαν μια καλή ιδέα. Ίσως δεν εμπιστεύονται στην αρχή, αλλά δεν αγοράζουν την ψευδαίσθηση ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να εμπιστευθούν. Ο σύγχρονος κόσμος είναι πολύ περίπλοκο για τον καθένα να μοιραστεί την ιδέα σας της κοινότητας. Σηκώστε την κοινωνική συνείδηση σας σήμερα με ένα υγιές μίγμα αμφιβολίας και ελπίδας. Θα το καταλάβετε σύντομα.

Ιχθύς

Η γενναιοδωρία πρέπει να είναι αρκετά εύκολο για σας. Είστε ήρεμος και γειωμένος όμως ακόμα σε επαφή με τον ανώτερο σκοπό σας. Έχετε τόσα πολλά να δώσετε, και υπάρχουν τόσες πολλές ανάγκες να γεμίσετε. Ακόμη και οι άξιοι άνθρωποι δεν είναι υποχρεωμένοι να δέχονται, πράγμα που σημαίνει απλά θα έχετε περισσότερα να δώσετε σε κάποιον άλλον.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.