Αριθμολογική Πρόβλεψη 27/02 – 05/03/2017

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017
Η εβδομάδα ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με το 2 να την φωτίζει. Εξαιρετική λοιπόν η Καθαρά Δευτέρα, θα μας επιτρέψει να έρθουμε σε επαφή με κόσμο, κάτι λογικό για μια μέρα γιορτής και επανένωσης. Όμως κάπου εκεί ανάμεσα στα θαλασσινά μπορεί να ανακαλύψουμε και έναν συνεργάτη απρόσμενα, που να παίξει ρόλο στην ζωή μας γενικά.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Το 3 που χαρακτηρίζει την Τρίτη είναι αριθμός αφθονίας. Μπορείτε να παίξετε κάποιο τυχερό παιχνίδι για να μοχλεύσετε την τύχη σας, αρκεί φυσικά να είστε προσεκτικοί. Η ημέρα ευνοεί τις γυναίκες και κάθε τι που σχετίζεται με το υγρό στοιχείο, την γη, την γονιμότητα, την παραγωγή αγαθών.

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Καλό μήνα. Αλλά, με κάποιες επιφυλάξεις από αριθμολογική σκοπιά. Βλέπετε η Τετάρτη χαρακτηρίζεται από τον αριθμό 13 που είναι καρμικός και δύσκολος. Μεγάλη προσοχή σε θέματα υπογραφών, σε απότομες αποφάσεις για τον οικονομικό τομέα, για εντάσεις και τσακωμούς στον εργασιακό χώρο που μπορεί να έχουν μεγάλες συνέπειες.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Το 5 είναι ένας πολύ θετικός αριθμός που κάνει καλό στην ψυχολογία μας. μας προσανατολίζει στο να περιποιηθούμε και αυτούς που αγαπάμε και τον εαυτό μας, θέλουμε λίγη πολυτέλεια ίσως, αλλά σίγουρα θέλουμε έστω και με λίγα να περάσουμε καλά. Βγείτε και απολαύστε έναν καφέ, ένα ποτό, χαλαρώστε και δείτε την γλυκιά πλευρά της ζωής.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Το 6 είναι μια υπέροχη επιρροή. Οι δονήσεις αυτού του αριθμού μας φέρνουν την ανάγκη να κάνουμε καλό στους γύρω μας, μας έρχεται μια πολύ θετική ανάγκη να προσφέρουμε υπηρεσίες, χρήματα, γενικά βοήθεια σε όποιον δεν είναι στην ίδια θέση με εμάς, σε όποιον μας έχει ανάγκη.

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Το 16 που χαρακτηρίζει το Σάββατο είναι δύσκολος και επικίνδυνος, καρμικός αριθμός. Βοηθάει τους αδίστακτους, το έχουμε τονίσει αυτό πολλές φορές. Δεν έχει νόημα αυτή τη μέρα να αναζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από εσάς ή ιεραρχικά ανώτεροι, ο εγωισμός τους θα είναι αρραγές τείχος.

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Το 9 είναι πολύ υψηλής συχνότητας θετικός αριθμός. Φέρνει την ψυχή σε αρμονία με το πνεύμα διευρύνει τους ορίζοντες, δημιουργεί πολύ μεγάλη σύνδεση με το κέντρο του σύμπαντος και της ύπαρξής μας. εξαιρετική ημέρα για να ξεκινήσετε μια φιλοσοφική αναζήτηση, να παρακολουθήσετε μια διάλεξη, να κάνετε διαλογισμό και προσευχή .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.