Αστρολογικός Οδηγός για τον Κρόνο στο Τοξότη μέχρι το 2017

Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 18.09.2015 για να οριοθετήσει θέματα που σχετίζονται με αυτό το ζώδιο και για να μας βοηθήσει να εξελιχτούμε μέσα από τις προκλήσεις που θα φέρει. Ο χρόνος παραμονής του πλανήτη σε κάθε ζώδιο είναι γύρω στα δυόμισι χρόνια. Θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι και τις 20.12.2017.
Έρχεται για να διδάξει, να εκπαιδεύσει και να μας βοηθήσει να ενηλικιωθούμε και να ωριμάσουμε πνευματικά.

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που κυβερνά την εκπαίδευση, το εξωτερικό και τις φιλοσοφικές θεωρήσεις. Πολλές απόψεις και πεποιθήσεις θα αλλάξουν τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Ο κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας, και ο Δίας αφορά τα χρήματα, τα ιδανικά, την εκπαίδευση, τον ιατρικό τομέα, τη θρησκεία, την εκκλησία, τις κυβερνήσεις και τους νόμους.

Ο Κρόνος από τον Τοξότη θα επιδράσει δείχνοντας το δύσκολο πρόσωπό του στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και θα τους φέρει εμπόδια και δυσκολίες που θα χρειαστεί να τα υπερβούν και η ζωή τους θα σοβαρέψει πολύ. Συγκεκριμένα:

Οι Δίδυμοι στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών θα καταλάβουν ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις σημαντικές και απαραίτητες σχέσεις και συνεργασίες τους, απομακρύνοντας περιττές και χωρίς ουσία επαφές.

Οι Παρθένοι θα ανατρέξουν στο παρελθόν τους και στα τραύματα της οικογενειακής ζωής τους, θα απομακρύνουν από το σπίτι τους βλαβερά και ακάθαρτα πρόσωπα, θα χρειαστεί να αποχαιρετίσουν κάποιο μέλος της οικογένειάς τους που φεύγει μακρυά και θα ασχοληθούν με κληρονομικά ή ακίνητη περιουσία.

Οι Τοξότες ωριμάζουν και αντιμετωπίζουν τις ευθύνες της ζωής. Εστιάζονται στον εαυτό τους και μαθαίνουν από τις εμπειρίες του παρελθόντος, ενώ προετοιμάζονται για απώλειες, περιορισμούς και καθυστερήσεις σε πολλά θέματά τους, καθώς οι συνθήκες απαιτούν να αναπτύξουν την υπομονή τους.

Οι Ιχθύες αποκτούν περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες στα επαγγελματικά τους και οι φιλοδοξία τους μεγαλώνει παρά τα εξωτερικά εμπόδια. Είναι περίοδος καρμικής ανταπόδοσης στα εργασιακά και αν έχουν δουλέψει σωστά και σκληρά θα ανταμειφθούν, διαφορετικά θα υπάρξουν περισσότερα προβλήματα στην δουλειά τους, με περισσότερο άγχος και πιθανές απώλειες.

Το πιο θετικό πρόσωπο του Κρόνου θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα παρορμητικά και τα σταθερά ζώδια της Φωτιάς (Κριοί και Λέοντες) τα οποία θα έχουν παρά τις δυσκολίες που φέρνει ο πλανήτης, εύνοια και τύχη σε κάποιους τομείς της ζωή τους και τα παρορμητικά και τα σταθερά ζώδια του Αέρα (Ζυγοί και Υδροχόοι) που θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν κάτι σταθερό και με βάσεις. Συγκεκριμένα:

Οι Κριοί θα μπορέσουν ευκολότερα να απαλλαγούν από όλα αυτά που έχουν μαζευτεί στο μυαλό τους και θα βάλουν τάξη, υιοθετώντας σοβαρές πεποιθήσεις και εφαρμόζοντας την διάκριση στο κάθετι. Πνευματική εξέλιξη.

Οι Λέοντες προσγειώνονται στην πραγματικότητα, σοβαρεύουν και αποφασίζουν ότι κάνουν να το κάνουν με την καρδιά τους. Στέκονται πιο εύκολα στα δικά τους πόδια και παίρνουν σοβαρές αποφάσεις στα αισθηματικά τους.

Οι Ζυγοί έχουν ευκαιρίες να μάθουν καλύτερα κάτι, να εξειδικευτούν και να αναπτυχθούν. Μπορούν να αρχίσουν να μορφοποιούν τις ιδέες τους, να οργανωθούν περισσότερο και έχουν την ευκαιρία να βάλουν σε τάξη το άμεσο περιβάλλον τους.

Οι Υδροχόοι έχουν ευκαιρίες να σταθεροποιήσουν φιλίες που είναι χρήσιμες πρακτικά και να βγάλουν μιας και δια παντός από την ζωή τους φίλους που είναι πιεστικοί ή ανεύθυνοι. Έχουν επίσης την ευκαιρία να δώσουν συγκεκριμένη μορφή σε όνειρα που έχουν, σε επιθυμίες τους και σε σχέδια .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.