Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 2-3-2017

Έχετε συνηθίσει την παρορμητική, εξαντλητική προσέγγιση στα έργα και στα προβλήματα . Αν προσπαθήσετε να ασκήσετε αυτό το είδος της ενέργειας σας, θα αισθανθείτε μείνει πίσω. Ο καλύτερος τρόπος είναι να συνεργαστείτε με αυτή την επιρροή. Μην ξεχνάτε τη βοήθεια φίλων και συμμάχων σας μπορεί να σας δώσει, αν το ζητήσετε.

Ταύρος

Εργατικοί άνθρωποι, όπως εσείς μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να είστε γενναιόδωροι. Οτιδήποτε κάνετε σήμερα θα κολλήσει για τουλάχιστον ένα μήνα, αν όχι περισσότερο. Ακόμη και αν οι άλλοι αγνοούν την καλοσύνη σας ή να το πάρετε ως δεδομένο, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Προχωρήσουμε αμέσως. Έχετε κερδίσει το δικαίωμα να καθίσετε και να θαυμάσετε το εργόχειρο σας.

Δίδυμοι

Κανονικά μπορείτε να απολαύσετε ένα κομμάτι του ενθουσιασμού. Προσθέτει το μπαχαρικό στη ζωή σας. Σήμερα, τα πράγματα είναι πάρα πολύ χαοτικά. Οι παθητικοί τύποι εύκολα θα νιώσετε ότι θα χαθείτε στην κίνηση και τη φασαρία. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνουν ένα βήμα πίσω από το πλήθος. Η ησυχία και η μοναξιά δεν είναι συνήθως πράγμα για σας, αλλά για τώρα, είναι ιδανικά. Καρκίνος

Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις της προόδου και τις καλές προθέσεις των γειτόνων σας. Μάθετε να αισθάνεστε άνετα με την αλλαγή, ακόμη και αν η τρέχουσα ειδικότητά σας ζει στο παρελθόν . Καλαίσθητες επιλογές πάντα θα σας κάνουν δημοφιλή, αλλά την ακριβή χρονική στιγμή θα διαδραματίσει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο σήμερα. Με άλλα λόγια, να αναγνωρίσετε τις δικές σας δυνάμεις και να μην φοβάστε να τις χρησιμοποιήσετε με κάθε ευκαιρία που παίρνετε.

Λέων

Βαριά θέματα οδηγούν σε σας. Ίσως γαντζωθήκατε με κάτι που δεν θέλετε πραγματικά, ή ίσως αυτό είναι μια επιλογή που κάνατε. Ό, τι συνέβη, ήταν τότε και αυτό είναι τώρα. Είναι ήδη πολύ αργά για την καταπολέμηση της τρέχουσας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μπείτε καν στον κόπο. Αντί να αγωνίζεστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα, να βυθιστείτε στο νερό για μια ημέρα, και να φροντίζετε για τις επιχειρήσεις . Θα είστε σε θέση να αναπνεύσετε σε αυτή την αλληγορία - δεν είναι σαν να είσαι σε πραγματικό νερό. Μόλις παγιδευτείτε πλήρως στη ροή, δεν θα φανεί τόσο κακό.

Παρθένος

Οι αισθήσεις σας είναι τέλεια εναρμονισμένες με άλλους ανθρώπους αυτή τη στιγμή, και θα είναι δεκτικοί σε καλές συμβουλές, τις οποίες χρειάζεστε, γιατί νιώθετε έξω από τα νερά σας.

Ζυγός

Οι εκδηλώσεις στις σχέσεις σας δίνουν μια παύση για σκέψη. Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι μπορεί να είναι μια καλή πηγή συμβουλών, αλλά δεν μπορούν να σας δώσουν λύσεις.

Σκορπιός

Οι άνθρωποι που είναι κοντά στη συμβουλή σας μια πιο ήρεμη και μελετημένη προσέγγιση. Τα περισσότερα μπορείτε να τα σκεφτείτε για την ενοποίηση, θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία .

Τοξότης

Είναι καλό να θεσπιστούν σταθεροί ρυθμοί εργασίας και συνήθειες σήμερα, ειδικά υπό το φως των πολλών πρόσφατων εξελίξεων. Η οικογενειακή ζωή χρειάζεται περισσότερη δομή.

Αιγόκερως

Μερικοί άνθρωποι στην οικογένεια μπορεί να φύγουν μακριά σε ξεχωριστούς δρόμους, και ο σύμβουλός σας να βοηθάει να κρατήσετε τα πράγματα ήρεμα και δομημένα. Συναισθήματα λειτουργούν καλύτερα από τα λόγια.

Υδροχόος

Είστε στη διαδικασία να κάνετε τον τρόπο που επικοινωνείτε πιο αποφασιστικό και δομημένο. Απολαύστε τις εγχώριες απολαύσεις απόψε.

Ιχθύς

Έχετε ένα μαλακά και δημιουργικά μηνύματα να παραδώσετε σήμερα, και η επικοινωνία με τους εταίρους είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Τα συναισθήματα είναθ που μετρούν.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.