Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-3-2017

Κάρτα συμβατή με τα αστρολογικά δεδομένα της ημέρας για σένα. Αν έχεις τελειώσει με μια σχέση πολύ εύκολα λες σήμερα αντίο και κοιτάς στο μέλλον, το παρελθόν δεν σε κρατάει και δεν σε μαγεύει πια με κανέναν τρόπο. Αν δεν τελειώσει οριστικά κάτι, δεν ανοίγουν δρόμοι. Είναι όμορφη κάρτα για το μέλλον .

Ταύρος – Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα)

Αισθάνεσαι ότι στην σχέση σου δεν υπάρχει ισοτιμία, ότι σε εκμεταλλεύονται. Μπορεί να έχει υπάρξει μια διαμάχη ή λόγια που σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί. Μίλα ειλικρινά με το ταίρι σου και δες πώς θα ξεπεράσετε αυτά τα αρνητικά ρευστά που έχουν δημιουργηθεί.

Δίδυμοι – Ο Τρελός (Ανάποδα)

Είναι δεδομένο ότι έρχονται αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, που όμως ακόμα δεν νιώθεις ότι μπορείς να τις αγκαλιάσεις. Κάποιος άνθρωπος σε γοητεύει, αλλά δεν του ανοίγεσαι. Αυτό δεν είναι κακό καλό είναι να προσέχεις να μην πληγωθείς, αρκεί να μην το παρακάνεις στην άμυνα.

Καρκίνος – Ο Διάβολος (Ανάποδα)

Μπορεί η σχέση σου να περνάει κρίση και από το μυαλό σου περνάνε διάφορα σενάρια ηδονής και απιστίας. Όμως το ξέρεις σίγουρα ότι δεν νιώθεις καλά με τέτοιες καταστάσεις και γι’ αυτό καταπιέζεις τις ορέξεις σου. Όμως δεν φτάνει αυτό, πρέπει να λύσεις με ειλικρίνεια όλα τα θέματα μέσα στην σχέση σου.

Λέων – Ο Πύργος

Ενώ εχθές είχες μια πολύ θετική κάρτα, την Αυτοκράτειρα, σήμερα ο Πύργος μιλάει για αναπάντεχες αναποδιές και διαλυτική δράση στα ερωτικά σου. Πρόσεξε, βρες τρόπο να εξασφαλίσεις την ηρεμία και την σιγουριά με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Παρθένος – Ο Τροχός της Τύχης

Κάτι πολύ δυνατό και αισιόδοξο έρχεται να ανατρέψει την ρουτίνα . Ο Τροχός της Τύχης σε βεβαιώνει ότι θα έχεις σύντομα αλλαγές είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Αν έχεις δεσμό θα περάσετε σε άλλο στάδιο, μπορεί να ταξιδέψετε για παράδειγμα. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Ζυγός – Ο Κρεμασμένος (Ανάποδα)

Ενώ θέλεις να αφεθείς στον έρωτα, που άλλωστε είναι η κινητήρια δύναμη του ζωδίου σου, υπάρχουν πολλές αναστολές που έχουν να κάνουν με κοινωνικούς παράγοντες. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είσαι ήδη σε μια σχέση, ή ότι το φλερτ που έχει έρθει στον δρόμο σου είναι εντελώς μη αποδεκτό από τον κύκλο σου.

Σκορπιός – Η Αρχιέρεια

Η διαίσθησή σου είναι το δυνατό σου χαρτί στον έρωτα. Θέλεις να ξέρεις το βάθος των συναισθημάτων και των γύρω σου και των δικών σου και όντως σήμερα κανείς δεν μπορεί να σου κρυφτεί. Το ξέρεις βέβαια ότι καλό είναι με αυτή τη γνώση να μην παίξεις παιχνίδια ψυχολογικού τύπου.

Τοξότης – Η Σελήνη

Πάλι η Σελήνη βγαίνει στις κάρτες σου. Έχεις μια ουσιαστική ανάγκη να μιλήσεις με ειλικρίνεια με τον άνθρωπο που αγαπάς ή φλερτάρεις. Κάντο γρήγορα γιατί τα κρυφά συναισθήματα σε φθείρουν και φθείρουν και τις σχέσεις σου. Πρόσεξε την τάση σου για ψυχολογική επιβολή.

Αιγόκερως – Η Εγκράτεια

Έχεις ωριμότητα στον τρόπο που δρας στον έρωτα και οι άλλοι μπορούν να στηριχτούν επάνω σου. Δεν αφήνεσαι σε κανενός είδους πειρασμό και αντιπερισπασμό. Όμως πρέπει να προσέξεις μήπως το τόσο κράτημα των ορίων δίνει σε αυτούς που αγαπάς την εντύπωση της ψυχρότητας.

Υδροχόος – Ο Ήλιος

Μια δυνατή και πολλά υποσχόμενη κάρτα για τον Έρωτα. Αν φλερτάρεις είσαι πιθανόν μια ανάσα μακριά από τον άνθρωπο της ζωής σου με τον οποίο μέλλει να ζήσετε σπουδαίες εμπειρίες . Αν είσαι σε σχέση αυτή θα γίνει πολύ βαθιά, ουσιαστική και γεμάτη δύναμη.

Ιχθείς – Ο Ερημίτης

Μετά από κάποιες μέρες που οι πειρασμοί ταλάνιζαν την ψυχή σου, ο Ερημίτης σου λέει να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και να ακούσεις τις πραγματικές του ανάγκες. Καλό αυτό, γιατί έτσι δεν θα ξοδευτείς σε κινήσεις που δεν έχουν τίποτα καλό να σου προσφέρουν ερωτικά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.