Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 2-3-2017

Ακόμα κι αν έχετε κολλήσει σε μια αποτελμάτωση από καιρό σε καιρό, και αν αισθάνεστε σαν να είστε περιστρεφόμενες ρόδες τώρα, έτσι ακριβώς πρέπει να είναι. Θα πάρει κάποια δημιουργική σκέψη και μια δέσμη ενέργειας, αλλά μπορείτε να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Ταύρος

Μην τονίσετε τις ικανότητές σας στην αγάπη και το ρομαντισμό. Είστε σε μια πολύ καλή θέση τώρα και μπορείτε να προσελκύσετε όποιον θέλετε. Θα αρέσει το πόσο γειωμένοι είστε και η προσοχή που τους δίνετε.

Δίδυμοι

Δεν θα είστε σε θέση να προγραμματιστείτε για κάτι που έρχεται στη ζωή σας, γι 'αυτό ετοιμαστείτε να κυλήσετε με την κατάσταση όπως εξελίσσεται.

Καρκίνος

Όταν τα πράγματα ξεφεύγουν, υπενθυμίστε στον εαυτό σας να μείνετε στο παρόν . Νιώθεις ένα καλό vibe στον αέρα, αλλά προσέξτε, γιατί μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ για το μέλλον, όμως. Θα τα έχετε όλα υπό έλεγχο.

Λέων

Αν δεν έχετε λάβει τη θερμοκρασία του κοινωνικού σας κύκλου το τελευταίο καιρό, τώρα είναι η ώρα να σπάσει το θερμόμετρο. Check in με όλους τους σημαντικότερους ανθρώπους σας πριν να προχωρήσετε. Κάποιος δεν αποκαλύπτει ένα βασικό κομμάτι των πληροφοριών, και αυτό είναι που τους πληγώνει. Μπορείς να βοηθήσεις.

Παρθένος

Το αστέρι σας αυξάνεται τώρα και είναι μια μεγάλη στιγμή για εσάς. Η ζωή γίνεται καλύτερη για εσάς από τις καλές πράξεις από το παρελθόν .

Ζυγός

Κάποιος κοντά σε σας πρέπει να σας δει να ζείτε στο παρόν, έτσι ώστε να μην συζητήσετε το παρελθόν, ακόμα κι αν είναι στο μυαλό σας. Μετά από όλα, τα λάθη του παρελθόντος δεν σας κρατάνε πίσω.

Σκορπιός

Αν θέλετε να γιορτάσετε σήμερα, θα βρείτε όλα τα είδη από καλή παρέα αν απλά σηκώστε το τηλέφωνο. Τα σχέδιά σας είναι έτοιμα, και ίσως ακόμη και να σκοράρετε με κάποιο νέο ρόλο στη ζωή κάποιου.

Τοξότης

Τα πάρτι είναι φοβερά, τα ραντεβού είναι εντυπωσιακά ακόμα και απλά βλέποντας το ηλιοβασίλεμα . Είναι μια καλή στιγμή για σας να είστε εκεί έξω στον κόσμο απολαμβάνοντας ότι έχει να σας προσφέρει.

Αιγόκερως

Πρόκειται να πέσει κάποια μορφή σοφίας για σας που θα μπορούσε να κλονίσει σοβαρά τα πράγματα. Μπορεί να σας κάνει να ξανασκεφτείτε τη ζωή, την αγάπη ή κάτι εξίσου σημαντικό για σας.

Υδροχόος

Χαλαρώστε λίγο και αφήστε τη μέρα να κυλήσει, κινείται με το δικό της ρυθμό. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ για να συμβαδίσετε με τον κόσμο σήμερα. Θα καλύψετε τη διαφορά, χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.

Ιχθύς

Είναι μια από εκείνες τις ημέρες, όταν ο ένας φέρεται όμορφα στον άλλο, και δεν θα μπορούσατε να είστε πιο ευτυχισμένοι. Είστε χρήσιμοι ώστε να βοηθήσετε  κάποιον που ποτέ δεν θα φανταζόταν ότι θα βοηθούσατε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.