Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Κριός

Δεν είναι ότι δεν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση σήμερα, είναι ότι μάλλον δεν θέλεις. Η αντίθεση του Ουρανού από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία σου λέει να κοιτάξεις μπροστά. Μπορείς να έχεις μια εντελώς νέα ματιά στις σχέσεις σου, έχοντας αποκομίσει εμπειρίες και να πας παρακάτω.

Ταύρος

Ο Ουρανός από τον 12ο Οίκο σου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον καρμικό σου Ζυγό αντιτίθεται στην ιδέα μιας επανένωση. Βέβαια η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου και σου προσθέτει αισθησιασμό, οπότε αν το θέλεις πολύ έχεις όπλα για να το παλέψεις το θέμα.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Δίας σήμερα δεν επιτρέπει επανενώσεις. Ωστόσο η Σελήνη στον ταύρο και τον 12ο Οίκο σου σήμερα θα σε κάνει να νοσταλγήσεις ερωτικές καταστάσεις. Όχι όμως με συγκεκριμένο τρόπο, όχι κάποιον άνθρωπο, αλλά περισσότερο τις «παλιές καλές μέρες». Κάνε την ανασκόπησή σου, αλλά κάτι παραπάνω δεν έχει εύνοια.

Καρκίνος

Η δυναμική και ποθητή Σελήνη στον συμβατό σου Ταύρο θα σου δώσει σήμερα με ένα τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό ακριβώς το στίγμα του αν θα πρέπει να δεις πάλι μια σχέση ή να προχωρήσεις σε μια επόμενη φάση. Πρόσεξε όμως γιατί οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα σου χαράζουν το μονοπάτι για μεγάλο διάστημα.

Λέων

Η δυναμική του ανάδρομου Δία από τον 30 Οίκο σου μπορεί σήμερα να σου φέρει άξαφνα γεγονότα και παρεξηγήσεις με ανθρώπους που κάποτε αγάπησες και δεν έχουν φύγει από το ερωτικό σου πεδίο. Είναι μια δύσκολη και φορτισμένη ημέρα που μάλλον δεν έχει καλή ενέργεια για μια επανασύνδεση.

Παρθένος

Στον 2ο Οίκο σου της μόνιμης αγάπης ο ανάδρομος Δίας κάνει αντίθεση με τον Ουρανό, πολύ δύσκολα θα μπορέσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Από την άλλη η Σελήνη από τον Ταύρο κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιό σου, όψη που μπορεί να σε βγάλει σε έναν νέο και σπουδαίο έρωτα.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σου με την αντίθεση που κάνει με τον Ουρανό από τον πολικό σου Κριό, ακριβώς μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη θέλει να δώσει στο ζώδιό σου. Δες με πολύ μεγάλη σοβαρότητα μήπως ο χωρισμός που έχεις στο μυαλό σου δεν είναι η κατάλληλη κίνηση.

Σκορπιός

Η όμορφη αύξουσα Σελήνη στον πολικό σου Ταύρο και στον 7ο Οίκο σου των σχέσεων μιλάει σαφέστατα για την πιθανότητα μιας επαναφοράς σε προηγούμενη σχέση. Αλλά η κτητικότητα που φέρνει μαζί του το φεγγάρι είναι το κάτι άλλο! Πρόσεξε  το πάθος που νιώθεις να μην εκφραστεί με αφόρητη ζήλια .

Τοξότης

Στον ανάδρομο Δία ελπίζεις για επανένωση, αλλά αυτός σήμερα και για μια μάλλον μεγάλη περίοδο, με την αντίθεσή του με τον Ουρανό λέει πως θα πρέπει να κοιτάξεις μπροστά. Και αυτό να κάνεις, μπορεί να έχεις νοσταλγία, αλλά σοβαρά τώρα, θες να τα ζήσεις όλα από την αρχή;

Αιγόκερως

Η καλή σχέση του Κρόνου με την Σελήνη σου επιτρέπει σήμερα να χτίσεις επάνω στο συναίσθημα μια επανένωση. Βέβαια γενικά ο ανάδρομος Δίας κάνει στον παρορμητικό σταυρό ξεκαθαρίσματα και θέλει να υπάρχει καθαρός ουρανός, οπότε δες αν αυτό που σε συμφέρει είναι να χάσεις χρόνο με μια παλιά σχέση.

Υδροχόος

Ειδικά σήμερα, αλλά και για αρκετό καιρό λόγω της αργής ταχύτητας των εμπλεκόμενων πλανητών, η αντίθεση του Ουρανού με τον ανάδρομο Δία θα σου κλείσει την πιθανότητα μιας επανασύνδεσης. Ο Ουρανός επιμένει ότι πρέπει να δεις μπροστά και να μην χάνεις άλλο τον ακιρό σου σε φθαρμένες καταστάσεις.

Ιχθείς

Η γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο και στον 3ο Οίκο σου θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες σήμερα να έχεις μια επανένωση. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλη σου την γοητεία και να έχεις ανάλαφρη διάθεση, που θα επιτρέψει να τα βρείτε εύκολα με έναν παλιό σου σύντροφο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.