Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 16-3-2017

Κριός
Σήμερα είναι όλα σχετικά με την εμπιστοσύνη . Ξέρετε πώς να αισθάνεστε για την αγάπη σας, αλλά και για τους γνωστούς και φίλους σας. Σήμερα η Σελήνη θα σας ζητά να σταματήσετε να είστε τόσο φιλόξενοι σε όλους.

Ταύρος

Για μετάβαση προς τα εμπρός χωρίς συναισθήματα δεν είστε έτοιμοι ή δεν έχετε αρκετές πληροφορίες. Για την υποστήριξη αυτής της αλλαγής με τα συναισθήματα που γνωρίζετε, αλλά και τις ανάγκες σας, πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφραστεί σήμερα, χωρίς δισταγμό.

Δίδυμοι

Η ελπίδα είναι ζωτικής σημασίας σε οποιαδήποτε σχέση και αν χρειαστεί, να αισθάνεστε λίγο πιο ελπιδοφόρα μέσα στα συναισθήματά σας, στις σχέσεις σας προς κάποιον σήμερα, είναι ιδανικό για να δείτε ότι υπάρχει ελπίδα και έρχεται στο δρόμο σας.

Καρκίνος

Εστιάζοντας στις μαγικές ιδιότητες του εαυτού σας πρέπει να είναι το επίκεντρο για σας σήμερα. Κάνετε δώρο στον εαυτό σας με τα συναισθήματα να γνωρίζουν πώς η μαγεία είναι πραγματικά πολύ σημαντική.

Λέων

Έχοντας μια καρδιά εκκαθάριση όλων των ασθενειών δημιουργεί ένα χώρο όπου μπορείτε να είστε αυθεντικοί και μπορείτε να πιστεύετε στην καρδιά σας, για ότι λέει, θα αισθανθείτε τη γνησιότητα σας και αυτό είναι η μαγεία που φέρνετε μέσα σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σήμερα.

Παρθένος

Συγχωρέστε αυτόν που έφυγε μακριά, ήταν γραφτό να γίνει, ακόμη και αν εξακολουθείτε να τον σκέφτεστε. Τώρα είναι επίσης η ώρα να τους αφήσετε να φύγουν από την καρδιά σας, την ψυχή σας και το μυαλό σας. Καταργήστε τους έξω από την καρδιά σας, γιατί πιάνουν χώρο.

Ζυγός

Φύγε για διακοπές, πρέπει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, αν δεν το κάνετε πριν από το τέλος του μήνα θα νιώσετε εξάντληση και θα σας βγάλει εκτός πορείας και όλοι γνωρίζουν πώς λειτουργεί αυτό.

Σκορπιός

Να εμπιστευθείτε κάποιον είναι πάντα μια πρόκληση για εσάς και πάντα θα είναι. Ακόμα κι αν ξέρετε ότι πρέπει να υπάρχει ένα σημείο στη ζωή σας όπου πρέπει να εμπιστεύεστε είναι σήμερα. Ξέρετε ότι πρέπει να είστε σε θέση να εμπιστεύεστε για να δημιουργήσετε μια υπέροχη αγάπη.

Τοξότης

Προχωρήστε και πείτε το, δεν θα το μετανιώσετε, ναι, είναι τρομακτικό να πείτε πώς αισθάνεστε και έστω και αν δεν μπορείτε με τον τρόπο που ελπίζατε, τουλάχιστον είπατε οτι χρειαζόταν να πείτε χωρίς να αφήσετε τίποτα έξω.

Αιγόκερως

Φυσικά και θέλετε να επιτύχετε για κάθε ανθρώπινο ον, αλλά μερικές φορές τα όπλα δεν είναι ό, τι ελπίζαμε. Αυτό μπορεί να φαίνεται να είναι δύσκολο κατά καιρούς, αλλά να τους αφήσετε να σας αγκαλιάσουν, ώστε να νιώσετε την αγάπη που προσφέρουν, ανεξάρτητα από το ποιος είναι.

Υδροχόος

Έχοντας μια καρδιά πρόθυμη και ανοιχτή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να είστε σε αυτόν τον κόσμο και όταν δεν έχει παραληφθεί από τους άλλους παρακαλώ μην το κλείσετε. Για σας πρέπει να έχετε πλήρως ανοικτή καρδιά σήμερα, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσο πολύ εκτιμάτε από τους άλλους.

Ιχθύς

Είστε οι πιο ευτυχισμένοι όταν οι θεοί της αγάπη είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να σας καθοδηγήσουν σε νέες μελλοντικές εμπειρίες . Χρειάζεται να εμπιστεύεστε τα μηνύματα που έρχονται για σας σήμερα που είναι πολύ δυνατά και πολύ σαφής.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.