Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 16-3-2017

Κριός
Σήμερα η ενέργειά σας φουλάρει σαν κινητήρας μοτοσικλέτας, ανυπομονεί να ξεκινήσει. Είστε γεμάτοι συναίσθημα και πάθος . Και δεδομένου ότι τώρα μπορείτε να είστε παρορμητικοί με την έκφραση έντονων συναισθημάτων, θα χρειαστεί να διοχετεύσετε αυτά τα συναισθήματα σε ένα προσεκτικό, συνειδητό τρόπο. Αυτό θα απελευθερώσει βαθύτερα επίπεδα της ενέργειας μέσα σας.

Ταύρος

Ξυπνήσατε σήμερα, και μπορεί να ασχολείστε με ορισμένα δύσκολα συναισθήματα όπως η ζήλια ή υποψίες. Αυτά τα συναισθήματα είναι φυσικά, αν και άβολα. Ο καθένας τα έχει. Αλλά αντί απλά να μιλάτε με τον ενδιαφερόμενο, γίνεστε πεισματάρηδες και μυστικοπαθείς.

Δίδυμοι

Όλοι γύρω σας φαίνονται να είναι σε μια πολύ έντονη διάθεση σήμερα. Ο τρόπος που βλέπετε, τα άτομα να λαμβάνουν τα συναισθήματά τους πάρα πολύ σοβαρά. Να αισθάνεστε τα συναισθήματά σας βαθιά. Δεν χρειάζεται πάντα να διανοητικοποιείτε τα πάντα.

Καρκίνος

Τα βαθύτερα συναισθήματά σας ξύπνησαν σήμερα. Ευτυχώς, δεν είστε κανένας ξένος σε βαθιά συναισθήματα, και ξέρετε πώς να τα χειριστείτε. Αν είστε σε μια σταθερή σχέση με έναν ρομαντικό σύντροφο, τόσο το καλύτερο, αλλά η σύνδεσή σας με τον καλύτερο φίλο σας ή ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας είναι σημαντικό τώρα.

Λέων

Προσπαθήστε να μην μετατρέψετε τη θυελλώδη ενέργεια προς τον εαυτό σας ή το σύντροφό σας. Σε στιγμές σαν αυτές, θα πρέπει να έχετε πολλή συμπόνια, στήριξη και αγάπη, και τη δημιουργία θεμάτων σε στενές σχέσεις σας θα σας κάνει να αισθάνεστε χειρότερα. Κοιτάξτε το σύντροφό σας ή στενούς φίλους ως ασφαλές λιμάνι για να αγκυροβολήσετε το σκάφος σας.

Παρθένος

Εάν αισθάνεστε ανυπόμονοι με τον εαυτό σας ή κάποιον κοντά σας, αυτό είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να επιβραδύνετε και να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Υπάρχει ίσως κάτι κάτω από την επιφάνεια των συναισθημάτων σας. Θα αισθανθείτε καλύτερα, αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά.

Ζυγός

Ποθείτε εγγύτητα σήμερα από κάποιον που σας γνωρίζει καλά, όπως το σύντροφός σας ή τον καλύτερο φίλο σας. Αλλά αυτό το άτομο γνωρίζει τόσο τις δυνάμεις σας όσο και τις αδυναμίες σας, και σας αγαπά ακριβώς το ίδιο. Εάν πρέπει να έχετε μια συζήτηση καρδιά με καρδιά, αυτή είναι μια καλή μέρα για αυτό. Απλά να είστε ειλικρινείς για τα δικά σας συναισθήματα και κίνητρα .

Σκορπιός

Η προσωπική σας δύναμη είναι σχετικά υψηλή σήμερα. Φρέσκια ενέργεια κινείται μέσα σας, ενισχύοντας την αίσθηση της εσωτερικής σκοπιάς και φιλοδοξία σας. Όπως και με κάθε έκρηξη της αυτο-κατεύθυνσης, είναι σημαντικό να σκεφτείτε πώς σκοπεύετε να διοχετεύσετε αυτό. Αν είστε σε μια διάθεση αναδοχής, δεν χρειάζεται να κυριαρχήσετε σε όλους γύρω σας.

Τοξότης

Κανονικά είστε γεμάτοι με ελευθερία, ακόμη και στις προσωπικές σχέσεις. Θέλετε να κάνετε το δικό σας, και να είστε ευτυχείς. Το κλειδί εδώ είναι να μην πάρετε πολύ στα σοβαρά αυτά τα συναισθήματα. Αλλά αναγνωρίστε αυτά τα συναισθήματα, και θα περάσουν σύντομα.

Αιγόκερως

Αγαπάτε ημέρες όπως αυτή, όταν είστε σε θέση να επικεντρωθείτε βαθιά για το έργο μπροστά σας τότε πραγματικά να κάνετε κάτι. Ανακαλύπτετε ενδιαφέροντα στοιχεία σε μέρη που δεν το περιμένατε. Κρατήστε τα ευρήματά σας στο σκοτάδι για λίγες μέρες ακόμα. Σύντομα μπορεί να είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε το έργο σας σε όλους, και με μεγάλη επιτυχία .

Υδροχόος

Αναλύοντας τους ανθρώπους, καταστάσεις, τις επιλογές και τα αποτελέσματα είναι ένα από τα φόρτε σας. Σήμερα, χρησιμοποιείστε αυτό το ταλέντο για να πάτε στα βαθιά σε ένα θέμα ή θέμα που είναι ήδη στο μυαλό σας. Η αλήθεια είναι σημαντική για εσάς, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσετε από μερικές δυσάρεστες στιγμές για να το αποκαλύψετε.

Ιχθύς

Η σύνδεσή σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο βαθαίνει σήμερα. Ακόμη και αν το άλλο άτομο είναι πολύ μακριά από εσάς, έχετε την αίσθηση της παρουσίας του σαν να είναι δίπλα σας. Η διαίσθησή σας είναι ισχυρότερη σήμερα από ό, τι συνήθως, έτσι ώστε να τη χρησιμοποιήσετε για να αξιοποιήσετε πιο προσωπικές σχέσεις σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.