Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 16-3-2017

Κριός
Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε προτεραιότητες άλλων ανθρώπων για τώρα, και να αντισταθείτε σε συνηθισμένες παρορμήσεις, ώστε να βιαστείτε να συμβούν κάποια πράγματα. Η διακριτική ευχέρεια θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα, μετά από όλα, τα σπουδαία πράγματα που έρχονται σε αυτούς που περιμένουν.

Ταύρος

Απλά δεν μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Το καταπληκτικό σας χάρισμα συνεχίζεται, σαν ένα μαγικό ξόρκι που δεν μπορεί να σπάσει (τουλάχιστον όχι ακόμα). Αναμένετε από τους άλλους να χτυπήσουν την ελκυστικότητά σας να τραβήξουν την προσοχή σας.

Δίδυμοι

Είναι η γλώσσα σας ακόμα δεμένη και στριμμένη. Αυτό δεν είναι για εσένα καθόλου, αλλά η παράξενη περίοδό σας συνεχίζεται. Άλλοι, ιδίως εκείνων που βρίσκονται κοντά σας, ίσως παρερμηνεύσουν τις προθέσεις σας.

Καρκίνος

Ξεχάστε τη μεγάλη εικόνα αυτή τη στιγμή και να επικεντρωθείτε σε μικρότερες λεπτομέρειες της ζωής προς το παρόν . Όχι γιατί το μεγάλο πράγματα δεν είναι σημαντικό, απλώς τυχαίνει να έχετε μια εξαιρετική ικανότητα για ταχυδακτυλουργία μικρολεπτομερειών, όπως μηνύματα, σχέδια και χρονοδιαγράμματα.

Λέων

Θα αισθάνεστε πραγματικά καλύτερα αν πάρετε χρόνο για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από κάποια πράγματα. Σφίξτε τον προϋπολογισμό σας και γενικά να οργανωθείτε λιγάκι.

Παρθένος

Ποιος ήξερε τις οργανωτικές ικανότητες σας για να είστε σέξι; Έχετε μια πλήρη γνώση της κατάστασης και δεν νομίζω ότι οι άλλοι δεν θα παρατηρήσουν τα επιτεύγματά σας.

Ζυγός

Αν αρχίσετε να παίρνετε τις δικές σας συμβουλές για μια φορά, μετά από όλα, κανείς δεν ξέρει τι είναι καλύτερο για εσάς. Η φωνή στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας φαίνεται σαν να πολλαπλασιάζεται και σχηματίζει μια χορωδία. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να ακούσετε.

Σκορπιός

Κάντε σχέδια για κάτι το ιδιαίτερο, ιδίως με τη συμμετοχή αγαπημένων προσώπων σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που περάσατε κάποιο καλό ποιοτικό χρόνο με φίλους; Κάθε σχέση χρειάζεται επαναφόρτιση και είναι εύκολο να μην ξεχνάμε τα πιο κοντινά μας άτομα.

Τοξότης

Ακόμη και ένα κοινωνικό, πολύ εγκάρδιο άτομο, θα μπορούσε να καταλήξει να χτυπάει το κεφάλι του σήμερα, αν πει το λάθος πράγμα. Ο καταδεκτικός τρόπο σας είναι συνήθως αρκετός για να κερδίσετε κάθε μορφή εξουσίας.

Αιγόκερως

Μετρήστε την υπέρβαση κάθε στόχου που έχετε ορίσει για τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή, δεν έχει σημασία πόσο φιλόδοξοι είστε. Είστε εξαιρετικά οργανωμένοι.

Υδροχόος

Μην αφήνετε τη φιλικότητα σας, να εμπιστευθεί τη φύση και να σας τυφλώσει από τις πραγματικές ημερήσιες διατάξεις των άλλων. Όχι ότι είναι κακό απαραίτητα, απλά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ιχθύς

Προσεγγίστε μέσα από το παρελθόν σας και να αναζωπυρώσετε μια μακρά, χαμένη σύνδεση. Τώρα είναι μια μεγάλη στιγμή για να καλύψετε παλιές φιλίες. Αυτό το είδος της συμπάθειας και της ευαισθησίας έρχεται φυσικά σε σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.