13 σημάδια που δείχνουν πως βαρέθηκες τη σχέση σου!

Είναι μερικά πράγματα, που δείχνουν ότι το τέλος βρίσκεται πολύ κόντα. Το πόσο ξεκάθαρα ή όχι είναι, έγκειται στην αντίληψη του καθενός. Να ξέρεις πάντως, πως όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο το καλύτερο για σένα και για εκείνον/η!
1. Δεν θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που οι δυό σας κάνατε κάτι διασκεδαστικό ή συναρπαστικό μαζί, για παράδειγμα να φύγετε ένα διήμερο για να αλλάξετε παραστάσεις ή να δοκιμάσετε κάτι καινούριο.

2. Όποτε βγαίνετε έξω, είτε μόνοι είτε με φίλους σας, ψάχνεις συνέχεια γύρω σου για εναλλακτικές επιλογές κι όλες σου φαίνονται πολύ καλύτερες.

3. Συχνά σου λείπουν οι μέρες που ήσουν ελεύθερος/η και ζηλεύεις τους φίλους σου που δεν έχουν σχέση. Σου φαίνεται πως περνούν πολύ καλύτερα από εσένα.

4. Μέσα σου έχεις ένα προαίσθημα πως τελικά αυτό το άτομο δεν είναι κάποιος/α που μπορείς να είσαι μαζί του/της μακροχρόνια ή απλά αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε λάθος σχέση. Αν αναρωτιέσαι συχνά για το αν η σχέση σου είναι σωστή για εσένα, μάλλον ξέρεις ήδη την απάντηση που ψάχνεις. Δεν είναι.

5. Δεν αισθάνεσαι άβολα όταν ακυρώνεις κάποιο ραντεβού σας ή αισθάνεσαι μια ανακούφιση όταν είναι πολύ απασχολημένος/η και δεν έχει χρόνο για να περάσει μαζί σου.

6. Τσακώνεστε συχνά για ηλίθιους λόγους κι ενοχλείσαι ή παρεξηγείσαι με ασήμαντα πράγματα που κάνει ή λέει. Μπορεί να νομίζεις πως απλά είχατε μια άσχημη μέρα ή μια άσχημη βδομάδα γενικότερα, αλλά στην πραγματικότητα σ' ενοχλούν όλα πάνω του/της και σ' εκνευρίζουν.

7. Αποφεύγεις να μιλάς για το κοινό σας μέλλον. Κάποτε μπορεί να συζητούσατε για το πότε θα μείνετε μαζί, σε ποια πόλη θα θέλατε να μετακομίσετε, ποια ταξίδια θέλετε να κάνετε, πως θα είναι η καθημερινότητα σας, αλλά τώρα δεν σ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα να κάνεις τέτοιου είδους συζητήσεις και μελλοντικά σχέδια μαζί του/της.

8. Συχνά αναπολείς το παρελθόν και τις καλές στιγμές που είχατε μαζί ή θυμάσαι τον πρώτο καιρό που ήσαστε ερωτευμένοι, καθώς οτιδήποτε παλιότερο φαίνεται πολύ καλύτερο από το τώρα κι εύχεσαι να μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω.

9. Το σ@ξ δεν είναι όπως παλιά. Είτε εσύ είτε ο/η σύντροφος σου δεν είστε ιδιαίτερα θερμοί ούτε προσπαθείτε να κάνετε αυτή την στιγμή ξεχωριστή. Αρκείστε σ' ένα τυπικό σ@ξ ρουτίνας που πολλές φορές δεν σου προσφέρει σ@ξ@αλική ικανοποίηση. Βασικά, ακόμα κι αν δεν κάνετε σεξ δεν σ' ενοχλεί καθόλου κι ούτε ψήνεσαι ιδιαίτερα να προσπαθήσεις για κάτι καλύτερο.

10. Όταν οι φίλοι σου σε ρωτούν για τη σχέση σου, δεν έχεις κάτι καινούριο να τους πεις. Δεν είσαι πια ενθουσιασμένος να μιλάς για το/τη σύντροφο σου ή για τα πράγματα που κάνετε μαζί.

11. Δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα να τον/την εντυπωσιάζεις πια. Δεν είναι ότι έχεις παρατήσει τον εαυτό σου, αλλά όλη η αυτή η επιπλέον προσπάθεια να δείχνεις περισσότερο ελκυστικός/ή σου φαίνεται απλά χάσιμο χρόνου.

12. Τα πράγματα που κάποτε αγαπούσες να κάνεις γι' αυτόν/ή, τώρα πια σου φαίνονται (μεγάλες) υποχρεώσεις.

13. Έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι ολοένα και περισσότερο τι θα σου άρεσε να κάνεις αν δεν ήσασταν μαζί. Για παράδειγμα, σκέφτεσαι να κάνεις εκείνο το ταξίδι στο εξωτερικό που ήθελες πάρα πολύ, αλλά χωρίς αυτόν/ή, ή σκέφτεσαι ένα project που θα ήθελες να ασχοληθείς και να αφιερώσεις πολύ χρόνο, χωρίς να έχεις την έγνοια του/της. Γενικότερα, αισθάνεσαι τη σχέση σου σαν βάρος και πιστεύεις πως όλος αυτός ο χρόνος που περνάς μαζί του/της, θα τον αξιοποιούσες καλύτερα αν ήσουν μόνος/η.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.