Φεγγάρια Αγάπης 13/03 – 19/03/2017

Αυτή η εβδομάδα, με το φεγγαράκι να αρχίζει να μειώνεται μετά από την Πανσέληνο στην Παρθένο, είναι εξαιρετικά σημαντική για τον έρωτα και τις σχέσεις, από άποψη σεληνιακής επιρροής. Η φωτεινή πυξίδα των ερώτων, η Σελήνη, θα μας χαρίσει πάμπολλες ερωτικές ευκαιρίες, ενώ κύριο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου θα είναι η ανάγκη μας για μόνιμες σχέσεις, με διάρκεια και σημασία.
Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη στον Ζυγό, στις πρώτες μοίρες, με όψεις από την προηγούμενη θέση της στην Παρθένο, που όμως λύνονται, θα είναι σε αντίθεση με τον Ερμή, τετράγωνο με τον Κρόνο. Όμως καθώς φεύγει από τον μεταβλητό σταυρό, αυτές οι όψεις δεν θα μας προβληματίσουν, αρχίζουν να θολώνουν. Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι γίνονται πολύ συναισθηματικοί και ερωτικοί.

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Πολύ δυναμική ημέρα! Η Σελήνη στον Ζυγό θα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία αλλά αντίθεση με την Αφροδίτη – επίσης ανάδρομη – από τον Κριό, αντίθεση με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Προβλήματα μάλλον και επιστροφές για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού. Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα αισθανθούν ότι κάτι τους τραβάει πίσω, σε παλιές τους σχέσεις, χωρίς όμως να υπάρχει η απαραίτητη αρμονία .

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Το φεγγαράκι κινείται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, με πολύπλοκες σχέσεις με σημαντικούς πλανήτες . Θα είναι σε όψη χιαστί με τον ερμή από τους Ιχθείς, όπως και με τον Ήλιο, σε αντίθεση με τον Άρη που θα εξελιχθεί αργότερα, όταν περάσει η Σελήνη στον Σκορπιό, σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη. οι Ζυγοί γίνονται άκρως συναισθηματικοί, με δύσκολες όμως σχέσεις και εξάρσεις. Οι Τοξότες επιδιώκουν μια νοσταλγική επανασύνδεση . Οι Κριοί πρέπει να προσέξουν τις εντάσεις στις μόνιμες σχέσεις ενώ οι Ταύροι θα έχουν νεύρα . Οι Αιγόκεροι έχουν προβλήματα με το ταίρι τους που θα λυθούν όμως μέσα σε πνεύμα συνεννόησης. Οι Καρκίνοι πρέπει να προσέξουν πολύ, ειδικά αν σχετίζονται με Ταύρο ή Κριό.

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ο Σκορπιός έχει υποδεχθεί την Σελήνη και στον ουράνιο θόλο κυριαρχεί η αντίθεσή της με τον Άρη από τον Ταύρο και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. πολύ συναισθηματική ημέρα, αλλά με μεγάλες εντάσεις, ζήλια, κτητικότητα και έντονη διαίσθηση, που ναι μεν κάνει καλό στον έρωτα, αλλά δεν επιτρέπει τα παραστρατήματα, προσοχή. Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί προσέξτε πολύ τα νεύρα σας, θα είστε ευέξαπτοι.

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ακόμα στον Σκορπιό η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Χείρωνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα επιτέλους θεραπεύει τις ψυχές μας και ευνοεί έρωτες με καρμική χροιά, από αυτούς που κρατάνε για πάντα! Σημαντικές ερωτικές και θετικές εξελίξεις έχετε Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, που βλέπετε επιτέλους με αισιοδοξία τον έρωτα και με αγάπη το ταίρι σας. Καρκίνοι και Ιχθείς μπορεί να έχετε μια πολύ σημαντική νέα γνωριμία.

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο φλογερός Τοξότης υποδέχεται την Σελήνη, η οποία μας χαρίζει μια υπέροχη όψη τριγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη, ενώ θα είναι σε σύνοδο με την Λίλιθ, την κυρία της βαθιάς λίμπιντο . Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς, αλλά και Ταύροι, Ζυγοί και Κριοί, κάνουν απίστευτες ερωτικές εξομολογήσεις, που τους αποφέρουν έξαρση ερωτικού πάθους.

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Καταπληκτική ημέρα. Καθώς ο Ερμής είναι στον Κριό μαζί με την Αφροδίτη συναντούν με τρίγωνο την Σελήνη από τον Τοξότη, η οποία θα είναι επίσης σε τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία. Όλος ο ζωδιακός μπαίνει σε υψηλές δονήσεις . Μπορούν να έχουν όλα τα ζώδια σημαντικές επανασυνδέσεις, να λύσουν παλιά προβλήματα, να φλερτάρουν δυναμικά και με καλές προοπτικές .
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.