Αριθμολογική Πρόβλεψη 13/03 – 19/03/2017

Είναι φανερό ότι σε ένα παγκόσμιο επίπεδο έχουμε μπει σε μια φάση συνειδητότητας πολύ υψηλής, είμαστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στην ζωή μας, όπως υπόσχεται άλλωστε ένα έτος που χαρακτηρίζεται αριθμολογικά από το 10, τον αριθμό της ολοκλήρωσης και της επανέναρξης. Ας εξετάσουμε την αριθμολογική δόνηση της εβδομάδας που είναι μπροστά μας.
Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Το 8 που είναι ο αριθμός της ημέρας προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Μας κάνει εργατικούς, μας προσηλώνει στους στόχους μας, μας δίνει φιλοδοξία. Ευνοούνται πολύ οι κατασκευαστικές εταιρίες και όσοι έχουν ή θα αποκτήσουν διευθυντικές θέσεις.

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Το 9 είναι ένας αριθμός υψηλής αξίας η Τρίτη γίνεται μέσω αυτού κατάλληλη για να βρούμε με ηρεμία λύσεις out of the box στα προβλήματά μας. θα έχουμε μια μάλλον φιλοσοφική διάθεση, που ευνοεί ωστόσο και τον οικονομικό τομέα αφού θα υπάρχει ψυχραιμία . Ιδιαίτερη εύνοια έχουν όλα τα κέντρα εναλλακτικής πνευματικότητας.

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Το 19 είναι καρμικός αριθμός και δεν μπορεί να γίνει περεταίρω αναγωγή σε μονοψήφιο. Είναι ένας αριθμός που μας κάνει απρόσεκτους στον οικονομικό τομέα, την ίδια στιγμή που δίνει εγωισμό. Κακή ημέα για μια συνέντευξη για δουλειά, όπως και για να ζητήσουμε χάρες, δανεικά, συνεργασία .

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Το 11 επίσης δεν έχει αναγωγή σε μονοψήφιο, είναι κύριος αριθμός, το Ασημένιο Κλειδί της δύναμης και του πλούτου. Εξαιρετική επιρροή για να πείσετε άλλους να ακολουθήσουν τα σχέδιά σας και για να εξασφαλίσετε μέσα από την πειθώ την εύνοια και την συνεργασία σημαντικών ανθρώπων κύρους.

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Το 3 που είναι ο χαρακτηριστικός αριθμός της ημέρας φέρνει αφθονία, πλούτο και γονιμότητα . Ευνοεί πολύ όλα τα γυναικεία επαγγέλματα και δονεί θετικά τον τομέα της τύχης, οπότε η ημέρα είναι κατάλληλη για τυχερά παιχνίδια.

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Το 13 είναι βαρύς καρμικός αριθμός. Φέρνει τόση φιλοδοξία, εγωισμό και έλλειψη λογικής που σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει το Σάββατο να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία.

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Το 5 είναι χαριτωμένος αριθμός που ευνοεί τις αισθήσεις . Θα είμαστε βέβαια λίγο σπάταλοι, καθώς θα θέλουμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας και σε όσους αγαπάμε όμορφες στιγμές και απολαύσεις. Ευνοούνται οι ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, τα εστιατόρια και τα μπαρ, τα κέντρα ομορφιάς και ευεξίας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.