Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 13/03 – 19/03/2017

Αυτό το διάστημα θα έχουμε μια σημαντική εξέλιξη στις σχέσεις μας με τον περίγυρό μας, αλλά και στα οικονομικά μας, αφού ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό στις 13 Μαρτίου για να παραμείνει μέχρι τις 31 Μαρτίου. Αν προσέξουμε στις 7 Μαρτίου την τάση μας για εσωστρέφεια αφού ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, οι υπόλοιπες όψεις και οι διελεύσεις της Σελήνης θα είναι ευνοϊκές για τα σχέδιά μας. Όπως στις 18 Μαρτίου η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη που θα μας δώσει ευδιαθεσία και αυξημένη κοινωνικότητα.


Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει μέχρις τις 31 Μαρτίου. Από την διέλευση αυτή ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι άμεση και θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας επαγγελματικά και αισθηματικά . Θα έχετε αυξημένη δημιουργικότητα και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό και ευνοούνται περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, αλλά και οι Λέοντες και οι Τοξότες. Έτσι μπορείτε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας και να επιλύσετε προβλήματα . Θα ‘έχετε ευκαιρίες για νέες συνεργασίες ή για ένα νέο ξεκίνημα επαγγελματικό ή αισθηματικό.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σε αντίθεση με τον Ερμή μας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και απόμακρους.

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Η Σελήνη σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε σύνοδο με τον Δία μας δημιουργεί εσωτερική αναταραχή. Ωστόσο είμαστε διερευνητικοί και μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε αποκαλύψεις .

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Μπορείτε να απαλλαγείτε από υποθέσεις του παρελθόντος και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αισθηματικά θα είστε πολύ τρυφεροί και αισθησιακοί. Ίσως να ξεκινήσετε μια μυστική παράλληλη σχέση.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε εξάγωνο με τον Κρόνο μας κάνει περισσότερο δυναμικούς και αναζητούμε την ελευθερία μας. έχουμε όμως την τάση να τακτοποιούμε τις εκκρεμότητές μας.

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον Άρη μας κάνει διαισθητικούς και εκφράζουμε το ερωτικό μας πάθος έντονα.

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο έτσι επηρεάζονται κυρίως οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα νοιώθετε έντονη την εσωτερική πίεση και θα είστε πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά . Ακόμη θα είστε αναβλητικοί και δεν θα έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα μας βοηθά να ξεκαθαρίσουμε τα αισθήματά μας και να ομαλοποιήσουμε την ερωτική μας ζωή .

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη έτσι ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Η επικοινωνιακή σας δυνατότητα θα είναι σημαντική και θα ισορροπήσετε κάθε σχέση σας, ακόμη θα βρεθείτε με πρόσωπα του παρελθόντος που θα σας ενθουσιάσουν. Πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ωφελήσει. Επίσης θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη και ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Θα είστε ανοιχτοί στις νέες ιδέες και τις περιπέτειες. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως και κάποιο ταξίδι. Πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα. Αισθηματικά θα υπάρχει έντονος αισθησιασμός στην σχέση σας.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη μας κάνει περισσότερο ερωτικούς και θα έχουμε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν .

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και σε εξάγωνο με τον Δία, αλλά και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει έντονα συναισθηματικούς, ωστόσο θα έχουμε ευκαιρίες να προβάλλουμε τις ιδέες μας και να προχωρήσουμε τα σχέδιά μας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.