Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 11-3-2017

Κριός
Σήμερα, η συνηθισμένη παρορμητική μεθόδος σας μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική όσο συνήθως. Εάν ο προγραμματισμός δεν είναι το στοιχείο σας, είναι μια καλή ημέρα για να αναπτύξετε αυτήν την ικανότητα. Βάλτε κάποια σκέψη στην εργασία σας ή άλλα έργα. Το σύμπαν σας ωθεί να είστε πιο εμπεριστατωμένοι στις προσπάθειές σας, έτσι ώστε να ανταποκριθείτε στην πρόκληση.

Ταύρος

Η σκέψη και οι κινήσεις σας είναι εξειδικευμένες και αποδοτικές σήμερα. Αισθάνεστε ήρεμοι, ικανοί και στην κορυφή του παιχνιδιού σας. Αν υπάρχει κάποιος ελπίζοντας να τον εντυπωσιάσετε δουλεύοντας σκληρά, να είστε σίγουροι ότι θα το παρατηρήσουν και θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας. Είναι μια καλή στιγμή για να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας ή να ζητήσετε μια προαγωγή.

Δίδυμοι

Τη συνηθισμένη, παιχνιδιάρικη συμπεριφορά σας δεν μπορείτε να την κόψετε σήμερα, ειδικά σε επαγγελματικές καταστάσεις. Η συμπεριφορά των ανθρώπων είναι λίγο πιο συντηρητική από το συνηθισμένο τώρα, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα κατάλληλης συμπεριφοράς. Αν κάνετε ένα ανήθικο αστείο, για παράδειγμα, μπορεί να συναντήσετε τη σιωπή, αντί του γέλιου.

Καρκίνος

Η καθημερινή ρουτίνα σας φέρει μια μεγάλη άνεση σήμερα. Η συναισθηματική ασφάλεια είναι σημαντικό για εσάς, και τώρα μια αίσθηση της σταθερότητας προέρχεται από απλά πράγματα, όπως τη σκληρή δουλειά, ένα ισορροπημένο γεύμα και ένα καλό ύπνο το βράδυ. Αν δεν έχετε τη φροντίδα του εαυτού σας τον τελευταίο καιρό, είναι μια καλή ημέρα για να ξκινήσετε με τη διατροφή σας ή θεραπευτική αγωγή άσκησης.

Λέων

Ήρθε η ώρα να χαλιναγωγήσετε τα πάθη σας, τουλάχιστον για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Η σημερινή επιρροή ανταμείβει τη σταθερή, εστιασμένη προσπάθεια, και ζητά μια ήσυχη, επιφυλαχτική συμπεριφορά. Σε μια διαφορετική ημέρα, η παθιασμένη αυτο-έκφραση θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά για σας. Αλλά τώρα, είναι σημαντικό να παραμένετε μέσα στα όρια της ευπρέπειας και με καλούς τρόπους.

Παρθένος

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για σας να προβείτε σε απολογισμό του έργου σας ή της ζωής σας. Υπάρχει κάποια περιοχή που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια βελτίωση εκεί; Αν ναι, η σημερινή επιρροή είναι ιδανική για την έναρξη νέας ρουτίνας. Τυχόν σχέδια που κάνετε τώρα είναι σίγουρο ότι θα είναι βάσιμα και μακράς διαρκείας.

Ζυγός

Είναι μια καλή ημέρα για να διορθώσετε τυχόν ανισορροπίες που έχουν αναπτυχθεί σε κάποια περιοχή της ζωής σας. Αν έχετε εκτροπεί από τη διατροφή σας ή ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα, τώρα είναι ένα απλό θέμα της αποδοχής ό, τι γνωρίζετε πιο είναι το σωστό. Έχετε μεγαλύτερη αυτοπειθαρχία από το συνηθισμένο, το οποίο βοηθά στην εξισορρόπησή σας. Πάρτε μια ειλικρινή αξιολόγηση της εργασίας, τα οικονομικά σας και ούτω καθεξής, και να δείτε τι χρειάζεται βελτίωση.

Σκορπιός

Να εστιάσετε είναι σπάνιο θέμα για σας, αλλά σίγουρα δεν θα είναι και σήμερα. Είναι μια μεγάλη μέρα για να σκαλίζετε ένα έργο ή ένα θέμα που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να κυνηγήσετε λεπτομέρειες και ένα επιπλέον βάθος στην ανάλυση τους. Αν προσπαθείτε να αναπτύξετε ένα σύστημα, θα βρείτε μεγάλη επιτυχία σήμερα. Η σημερινή επιρροή ευνοεί επίσης κανόνες και ρουτίνες, ιδιαίτερα εκείνων που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας.

Τοξότης

Έχετε την τάση να αποφεύγετε τους περιορισμούς, όποτε είναι δυνατόν. Αλλά σήμερα είναι όλα σχετικά με την αντιμετώπιση των περιορισμών. Μπορεί να χρειαστεί να ζήσετε μέχρι τα υψηλά πρότυπα του εργοδότη σας, ή να επιμείνετε σε μια ορισμένη ρουτίνα όταν θέλετε να κάνετε το δικό σας. Αλλά θα διαπιστώσετε ότι σύμφωνα με τους κανόνες εξοικονομείτε πραγματικά το χρόνο και την προσπάθεια σας.

Αιγόκερως

Είστε στο στοιχείο σας σήμερα - ηρεμία, γειωμένοι και υπεύθυνοι. Μπορείτε να ορίσετε ένα καλό παράδειγμα για τους άλλους ανθρώπους, κρατώντας μια καλή στάση για τους ακόλουθους κανόνες ή να κολλήσετε στη ρουτίνα. Άλλοι μπορεί να μην είναι τόσο πρόθυμοι. Φυσικά, μπορείτε να πάρετε μια μεγάλη άνεση από την εργασία εντός των ορίων που καταλαβαίνετε. Ζώντας στο ύψος των προσδοκιών, σας φέρνει μια σημαντική αίσθηση της υπερηφάνειας.

Υδροχόος

Σήμερα δεν είναι μια καλή ημέρα για την εφευρετική προσεγγίση σε έργα και προβλήματα . Ανορθόδοξες ιδέες μπορεί να απευθύνονται για έκκληση σε εσάς, αλλά υπό την τρέχουσα επιρροή, θα χρειαστείτε κατά πάσα πιθανότητα απλά να ανέλθετε σε ανακάλυψη του τροχού. Είστε σε καλύτερη θέση από το να κολλήσετε με τους καθιερωμένους κανόνες και ρουτίνες. Να πάρετε τη δουλειά που έχει γίνει σωστά είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Ιχθύς

Ο κόσμος εργάζεται σκληρά σήμερα. Ακόμα κι αν δεν έχετε όρεξη να υπεβείτε τη γραμμή στη δουλειά ή σε άλλες αρμοδιότητες, είναι σημαντικό να το πράξετε ούτως ή άλλως, στο καλύτερο των δυνατοτήτων σας. Το σύμπαν ανταμείβει ειλικρινείς προσπάθειες τώρα. Μπορεί να είναι δύσκολο για σας να επικεντρωθείτε, αλλά απλώς διατηρήστε την υφιστάμενη προσοχή σας στο θέμα που είναι στο χέρι σας, όταν αρχίζει να απομακρύνετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.