Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-3-2017

Κριός
Τελικά, μια σημαντική ανακάλυψη στο σύμπαν, σας επιτρέπει να ακούτε τον εαυτό σας να σκέφτεται. Χωρίς αυτό το διάλειμμα θα εξακολουθείτε να αναρωτιέστε τι συμβαίνει. Έτσι, σήμερα πάρτε μια βαθιά ανάσα και εκπνεύστε όλους τους φόβους και τις ανησυχίες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ακούσετε τον εαυτό σας σκεφτείτε.

Ταύρος

Αφήνοντας τον άνεμο να σας μεταφέρει στη θάλασσα σήμερα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις προσδοκίες της ζωής σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι ο άνεμος είναι μια δύναμη που δεν μπορείτε να ελέγξετε αν ήταν στην πραγματικότητα σε ένα ιστιοφόρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι η αγάπη είναι πολύ πολύ παρόμοια.

Δίδυμοι

Βρίσκοντας το σωστό είναι σαν να θέλετε ένα κομμάτι κέικ σοκολάτας όταν είναι μόνο γεύση καραμέλα. Μπορεί να φαίνεται κάπως νόστιμο, αλλά δεν είναι ποτέ σαν τη γεύση της σοκολάτας, έτσι ώστε αντί να θέλετε ακριβώς αυτό που θα θέλατε να έχετε, γιατί να μην επιτρέψετε σε άλλους να είναι ακριβώς οι ίδιοι και, στη συνέχεια, να κάνετε μια μεγάλη επιλογή.

Καρκίνος

Αναπολώντας τις προηγούμενες αγάπες και αναπολώντας τους προηγούμενους εραστές μπορεί πάντα να φαίνεται σαν διασκέδαση, αλλά ένα ελάττωμα υπάρχει καθώς συγκρίνετε. Έτσι, να σταματήσετε να σκέφτεστε για το τι ήταν και να αναλώνεστε μόνο με την ημέρα σας, να κάνετε ό, τι είναι ακριβώς σωστό για σας για να βελτιώσετε το μέλλον σας. Είστε στο τώρα.

Λέων

Μείνετε μέχρι το τέλος στις διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι χρονοβόρα διαδικασία ειδικά όταν ξέρετε ότι δεν είναι πάντα δική σας δουλειά να το κάνετε αυτό. Ωστόσο, μερικές φορές είναι δουλειά σας και σήμερα είναι μία από εκείνες τις ημέρες, είστε ισχυρότεροι και ακόμα κι αν σας αρέσει πάντα να υπάρχει ένα μέρος μιας φιλίας ή μιας σχέσης χωρίς να χρειάζεται να κάνετε όλη τη δουλειά, δυστυχώς για σας σήμερα όλη η δουλειά είναι σε σας.

Παρθένος

Ανοίγοντας το παρελθόν για ότι αφορά τον εαυτό σας με όλα αυτά που έκανες λάθος είναι σαν περπατάς στη φωλιά του λιονταριού και περιμένετε να μην σας φάει. Σταματήστε να σκέφτεστε για το πώς όλα πήγαν στραβά και να αρχίσετε να εστιάζετε σε ό, τι μπορείτε να κάνετε τώρα για να επιτύχετε το στόχο σας για να φτάσετε στην ψηλότερη κορυφή.

Ζυγός

Πηγαίνοντας στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πάντα σαν μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσετε και να μιλήσετε με νέα άτομα και, ενδεχομένως, ακόμη και να βρείτε ένα μικρό σπινθήρα εντός των τειχών κάποιας γνωριμίας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα και μερικές φορές ένας μικρός περίπατος είναι πολύ πιο επωφελής για σας.

Σκορπιός

Οικονομικά μπορείτε πάντα να πάρετε αυτό που θέλετε και παρόλο που μπορείτε φαίνεται να το κάνετε λιγότερο τον τελευταίο καιρό. Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι η ζωή στην αγάπη σας και όλες τις σχέσεις σας έχουν μια άμπωτη και ροή και το μόνο που χρειάζεται από εσάς σήμερα είναι η άδεια για να αναπτυχθούν.

Τοξότης

Βρείτε λίγο χρόνο σήμερα μόνο για σας, δεδομένου ότι δεν είναι σημαντικό να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα σήμερα. Αν δεν ακούσετε αυτή την προειδοποίηση, θα αποτύχετε, σε σημείο που μπορεί να μετανιώσετε για ότι κάνατε ή να πείτε κάτι που δεν θέλατε ή λέγοντας ένα πράγμα που θα εξαγριώσει κόσμο.

Αιγόκερως

Περπατώντας με ρυθμό χελώνας είναι ζωτικής σημασίας για να είστε χαρούμενοι σήμερα. Αν δεν το κάνετε και αποφασίσετε ότι είναι πάρα πολύ αργά για εσάς, τότε το ατυχές χτύπημα δυστυχώς θα συμβεί. Όχι με άσχημο τρόπο.

Υδροχόος

Έχοντας ένα μικρό χαμόγελο που σας υποδέχεται από ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται και αν το εν λόγω πρόσωπο δεν είναι μαζί σας, τότε πιθανό να βρείτε ένα σύντροφο, έναν πλήρη ξένο που σας αρέσει. Κάντε μια επαφή με τα μάτια, αν το χρειάζεστε. Μερικές φορές οι ματιές πρέπει να συνδιάζονται και τα χαμόγελα θα πρέπει να ανταλλάσσονται ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με την ημέρα σας.

Ιχθύς

Ενώ εργάζεστε μακριά από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να προσθέσετε στον κατάλογο σήμερα και αυτό είναι ο χρόνος . Δεν μπορείς να έχεις ποτέ αρκετό από αυτό ειδικά με το ρυθμό σας, αλλά θα πρέπει βρείτε χρόνο για να δημιουργήσετε το αίσθημα της αγάπης.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.