Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

 Κριός  – Ο Κρεμασμένος
Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Δες μήπως υπάρχει μια ερωτική χημεία με Σκορπιό, Ιχθύ ή Καρκίνο, αλλά κρατήσου μακριά από υπερβολές και από θυσιαστικές τάσεις.

Ταύρος – Η Εγκράτεια

Η ωριμότητά σου στον ερωτικό τομέα είναι σήμερα το μεγάλο σου χαρτί. Ερωτικά είναι πιθανόν να είσαι κοντά σε έναν Τοξότη ο οποίος μπορεί να σου προσφέρει τις συγκινήσεις εκείνες που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις ερωτική αισιοδοξία . Αν φλερτάρεις φρόντισε να μην έχεις πολύ επιφυλακτική στάση.

Δίδυμοι – Ο Διάβολος (Ανάποδα)

Έχεις διάθεση να αφεθείς στον έρωτα αλλά την καταπνίγεις είτε γιατί έχεις άλλες υποχρεώσεις είτε γιατί υπάρχει δέσμευση που σου απαγορεύει τους πειρασμούς. Έχεις ανάγκη να μοιραστείς κάποια πράγματα με έναν Αιγόκερω που σου φαίνεται ότι ασκεί μεγάλη γοητεία επάνω σου.

Καρκίνος – Το Αστέρι (Ανάποδα)

Υπάρχει μια έντονη δυναμική στην ερωτική σου ζωή που είτε δεν την αντιλαμβάνεσαι είτε την απωθείς. Είναι η στιγμή να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να απολαύσει τον έρωτα. Ένας Υδροχόος, που για σένα είναι καρμικό ζώδιο, μπορεί να υπάρχει ήδη στην ζωή σου ή να ετοιμάζεται να μπει και να σε παρασύρει σε όμορφες περιπέτειες.

Λέων – Ο Αυτοκράτορας

Είναι η δεύτερη ημέρα που εμφανίζεται ο επιβλητικός αυτοκράτορας στο ρίξιμό σου. Το πρώτο που πρέπει να διερευνήσεις στον ερωτικό τομέα είναι μήπως κάποιος Κριός προσπαθεί να σε γοητεύσει και μήπως όντως έχετε να μοιραστείτε πολλά. Είναι πολύ καλή επιρροή για τα ερωτικά σου γενικά ο Αυτοκράτορας, σου δίνει σταθερότητα .

Παρθένος – Ο Ιεροφάντης

Μια αύρα σταθερότητας και καλής ψυχικής ενέργειας διαπερνάει και την ψυχή σου και τις ερωτικές σου σχέσεις. Είσαι σε ετοιμότητα για ένα μυητικό ταξίδι στον έρωτα, για μια δυνατή συγκίνηση βάθους. Πιθανόν ένας Ταύρος να είναι πολύ κοντά σου ερωτικά.

Ζυγός  – Ο Τρελός

Και πάλι ο Τρελός ανοίγεται στο ρίξιμό σου. Πρόσεχε, παρά το ότι είναι καλή επιρροή, δείχνει μια αφέλεια στην ερωτική παρόρμηση που μπορεί να σε ρίξει σε παγίδες. Ένας Υδροχόος, ένας Ζυγός ή ένας Δίδυμος μπορεί να θέλει να σου κλέψει την καρδιά . Αποφάσισε με περισυλλογή τι θα κάνεις.

Σκορπιός – Η Αυτοκράτειρα

Παντοδύναμη, γόνιμη και θετική κάρτα που δείχνει ότι η σχέση σου ή το φλερτ που έχεις θα σου δώσει πολλά δώρα σε κάθε επίπεδο. Πιθανόν κάποιος Ζυγός ή κάποιος Ταύρος να θέλει να μοιραστεί συγκινήσεις ερωτικής υφής μαζί σου και έχεις πολύ μεγάλη συμβατότητα αυτή τη στιγμή με αυτά τα ζώδια .

Τοξότης – Ο Τροχός της Τύχης

Κάτι αλλάζει ή αλλάζει σύντομα στην ερωτική σφαίρα . Αφέσου με εμπιστοσύνη στην ειμαρμένη που θέλει να σε οδηγήσει σε μονοπάτια ερωτικών μεταστροφών. Καθώς ο Τροχός της Τύχης αντιστοιχεί στον Δία που είναι ο κυβερνήτης σου δεν αποκλείεται να σε έλκουν άλλοι Τοξότες, Κριοί ή Λέοντες.

Αιγόκερως – Ο Πύργος

Απότομες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου. Πρόσεχε τα νεύρα και τις προστριβές ενώ αν έχεις κοινά περιουσιακά στοιχεία με το ταίρι σου πρέπει να τα διασφαλίσεις. Ένα άτομο με ισχυρό Άρη στο γενέθλιο χάρτη του σε επηρεάζει πολύ. Έχεις έντονες σχέσεις με Κριούς, Τοξότες και Λέοντες.

Υδροχόος  – Ο Κόσμος

Μεγαλειώδης κάρτα που σου δίνει πολλά ερωτικά δώρα, αν και σου περιορίζει ουσιαστικά τους ορίζοντες σε μια κάπως υλιστική θεώρηση του έρωτα. Καθώς ο Κόσμος αντιστοιχεί στον Κρόνο, θέλει υποταγή για να σου δοθεί. Ερωτικά σε έλκουν οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι, οι Ταύροι, αλλά και άλλοι Υδροχόοι.

Ιχθείς – Η Δικαιοσύνη

Έχεις απόλυτα ξεκαθαρίσει μέσα σου το τι πρέπει να κάνεις με τις σχέσεις σου και δεν θέλεις ούτε να αδικείς κανέναν ούτε να σε αδικούν, θέλεις ισοτιμία και ειλικρίνεια . Είσαι πολύ κοντά με έναν Ζυγό ή έναν Σκορπιό που μπορεί να σου αποδείξει ότι συμμερίζεται την τάση σου για Δικαιοσύνη.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.