Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-3-2017

Κριός
Αν και ο Άρης από τον Ταύρο είναι σε εξαιρετική όψη με την Σελήνη από την Παρθένο, η κάπως δύσκολη σχέση Ουρανού/Κρόνου δίνει καρμικές δονήσεις που κάνουν μια επανένωση όχι αναγκαστικά αποτυχημένη, αλλά ίσως βραχύβια. Δες πρώτα τον εαυτό σου, δεν μπορείς να έχεις μια επιτυχημένη προσέγγιση με παλιό σου σύντροφο χωρίς να έχεις ξεκαθαρίσει τις ανάγκες σου.

Ταύρος

Είναι προτιμότερο οποιαδήποτε απόφαση ή κίνηση γίνει για μια επανασύνδεση να αφορά το διάστημα μετά την Πανσέληνο, μετά δηλαδή από τις 12 του μήνα, όπου οπωσδήποτε θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Και η δική σου η ψυχική κατάσταση θα είναι πολύ πιο ώριμη μετά το γέμισμα του φεγγαριού και καλύτερη ενέργεια θα υπάρχει.

Δίδυμοι

Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα σήμερα στους Ιχθείς σου δίνει μια πληρότητα, ξέρεις ποια είναι τα προβλήματα που μπορεί να οδήγησαν σε ρήξη μέσα σε μια σχέση. Αν και έχεις πολλά παράπονα, έχεις όλη την καλή διάθεση να αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια το παρελθόν και να αναλάβεις ευθύνες . Καλό βήμα αυτό για μια επανασύνδεση.

Καρκίνος

Το γεγονός ότι η Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και όψη χιαστί με την Αφροδίτη δεν αφήνει σήμερα πολλά περιθώρια για μια επανασύνδεση. Βλέπεις σκοτεινιά τριγύρω σου ενώ έχεις την τάση να εστιάζεις σε ελαττώματα και δικά σου και τους πρώην συντρόφου σου. Άσε τον καιρό να θεραπεύσει αυτά τα θέματα και βλέπεις τι θα κάνεις.

Λέων

Έχει ήδη ξεκινήσει μια δύσκολη σχέση του Ήλιου από τους Ιχθείς με τον Κρόνο από τον Τοξότη η οποία σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις αδικηθεί. Αυτό είναι κακή αρχή για μια επανασύνδεση. Φρόντισε να βρεις τρόπους να απασχολήσεις το μυαλό σου ώστε να μην τριγυρίζει συνέχεια γύρω από μια παλιά σχέση και βλέπεις αργότερα μια επανασύνδεση.

Παρθένος

Η Σελήνη έρχεται στο ζώδιό σου για να δώσει αύριο μια πολύ σημαντική Πανσέληνο. Η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα από τους πολικούς σου Ιχθείς δεν κάνει την σημερινή ημέρα να φαντάζει ιδανική για μια επανασύνδεση. Υπάρχει η τάση να αναλύεις πολύ τα πάντα, χωρίς να υπάρχει η αναγκαία μαγεία . Άσε τις μέρες να κυλήσουν, θα έρθει καλύτερη στιγμή για το θέμα σου.

Ζυγός

Η όψη χιαστί ανάμεσα στην ανάδρομη Αφροδίτη και την Σελήνη σήμερα από την Παρθένο και τον 12ο Οίκο σου θα σου δώσει τόση έλλειψη αυτοπεποίθησης που δύσκολα θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις για μια επανασύνδεση. Μπορεί να την θέλεις, αλλά δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου αν η σχέση αυτή έχει να σου δώσει κάτι καλό στο μέλλον .

Σκορπιός

Η δύσκολη σχέση του Πλούτωνα με τον Ουρανό και γενικά η δυναμική του, μπορεί να σου δώσει αντιφατικά αισθήματα. Έχει έρθει η στιγμή να κινηθείς στον ερωτικό τομέα όχι με βάση μια εγωιστική παρόρμηση να φέρεις απλά κοντά σου κάποιον που σου λείπει, αλλά να δεις αν αυτή η κίνηση είναι όντως συμφέρουσα για την ψυχή σου.

Τοξότης

Το τετράγωνο του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αλλά και μια δύσκολη ενέργεια από τον Κρόνο στο ζώδιό σου θα σου δώσει κάποιες απογοητεύσεις σήμερα, αν κινηθείς βιαστικά για μια επανασύνδεση. Είναι προτιμότερο να δεις τι θα κάνεις γενικότερα στην ζωή σου και μετά να αποφασίσεις ειδικά για μια σχέση που σε απασχολεί ακόμα.

Αιγόκερως

Η ενέργεια του Πλούτωνα από το ζώδιό σου είναι πολύπλοκη και μάλλον μπερδεύει παρά ξεκαθαρίζει να αισθηματικά ζητήματα. Είναι απολύτως απαραίτητο να αντλήσεις δυνάμεις αλλά και να πάρεις συμβουλές από ανθρώπους που σε αγαπούν για να αντιμετωπίσεις την πιθανότητα μιας επανένωσης στα ερωτικά σου.

Υδροχόος

Η δύσκολη σχέση του Ουρανού με τον Πλούτωνα επηρεάζει πολύ την συναισθηματική σου κατάσταση και σε κάνει να ακούς σχεδόν τον καθένα που έχει κάτι να σου πει για το πρώην ταίρι σου. Μην το κάνεις αυτό, δείξε διάθεση αντίστασης στους πλανήτες που σου βάζουν δοκιμασίες. Εσύ μόνον ξέρεις αν η σχέση σου άξιζε ή όχι τον κόπο.

Ιχθείς

Η αντίθεση του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από την παρθένο σου φέρνει διλλήματα. Ενώ εσύ θέλεις να προχωρήσεις την ζωή σου ερωτικά, μπορεί να δεχτείς συναισθηματικούς εκβιασμούς από έναν πρώην σύντροφο που να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Πάντα το κριτήριο είναι τι χρειάζεσαι εσύ, μην το ξεχνάς αυτό.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.